Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Canon FAX-JX200 Inkjet 14.4Kbit/s faxmachine

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Canon
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
FAX-JX200
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
1735B023
Categorie
Met een faxmachine kunt u kopieën van documenten versturen naar andere faxmachines, gewoon via uw bestaande telefoonlijn. Vaak hebben faxapparaten ook een kopieerfunctie (scan en print), hoewel de kwaliteit van de afdrukken meestal niet bijster hoog is.
faxmachines
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Canon: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 06 mrt 2007
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 29494
Deze statistiek is gebaseerd op de 75469 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 06-03-07 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73738 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 15 dec 2017 11:28:49
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Canon FAX-JX200 Inkjet 14.4Kbit/s faxmachine :
De korte redactionele beschrijving van Canon FAX-JX200 Inkjet 14.4Kbit/s faxmachine

FAX JX200
Meer>>>

Canon FAX-JX200 Inkjet 14.4Kbit/s faxmachine:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Canon FAX-JX200 Inkjet 14.4Kbit/s faxmachine.
Kies voor deze betaalbare, compacte en aantrekkelijke inkjetfax met 14,4kpbs modem en profiteer van een betrouwbaar faxapparaat voor normaal papier. Een groot aantal geavanceerde functies staan garant voor een gemakkelijke en handige bediening.

Gemak en efficiëntie
Deze betaalbare, aantrekkelijke inkjetfax combineert gebruiksgemak en efficiëntie tot een betrouwbaar faxapparaat voor normaal papier. De compacte en stijlvolle FAX-JX200 past in elke omgeving. Het faxapparaat is uitgerust met geavanceerde functies om u tijd, geld en gedoe te besparen.

Printen met hoge kwaliteit en hoge snelheid
De FAX-JX200 is het eerste faxapparaat met Canons geavanceerde FINE*-printkoptechnologie om met hoge kwaliteit en hoge snelheid te printen. Een printresolutie van 600 x 600 dpi resulteert in haarscherpe en duidelijk leesbare faxberichten - die met een snelheid van 10 seconden per pagina worden geprint. U kunt de FAX-JX200 zelfs als handige copier gebruiken. Uiteraard met dezelfde snelle en professionele kwaliteit.

Veilig en onbezorgd faxen
Een faxgeheugen voor 60 pagina's slaat inkomende documenten op als het papier of de inkt op is zodat u ze op een later tijdstip kunt printen. Ook lange documenten kunt u snel inscannen en automatisch uit het geheugen verzenden. Dit bespaart kostbare tijd.

Flexibele papierverwerking
De Automatische Document Feeder (ADF) voor 20 pagina's stelt u in staat om grote documenten te faxen zonder dat u ze eerst hoeft te splitsen. Door de automatische sheet feeder voor 100 vel papier hoeft u minder vaak papier bij te vullen.

Tijdbesparend snelkiezen
U kunt alle nummers die u regelmatig gebruikt opslaan onder 9 snelkiestoetsen en 60 toetsen voor verkort kiezen. Dankzij een handige directory-toets bladert u snel door de opgeslagen nummers.

Fax de fijnste details
De Ultra High Quality (UHQ) technologie staat garant voor een haarscherpe verzending van documenten met fijne details, zoals schema's of foto's met tekst. De halftonereproductie met 256 grijstinten zorgt voor beelden met extra diepte en helderheid.

Stop ongewenste faxberichten
Bespaar papier en inkt door de ontvangst van ongewenste faxberichten te blokkeren. Een functie om direct mail te voorkomen beperkt de ontvangst van inkomende berichten tot faxberichten van bekende nummers of van afzenders met TTI (Transmitter Terminal Identification).

Economische inktbesparende instelling
Een speciale inktbesparende instelling beperkt het verbruik van inkt – en helpt u uw kosten te verlagen.

Kenmerken:
- 14,4kpbs modem
- FINE*-technologie voor printen met hoge snelheid en hoge kwaliteit.
- Faxgeheugen voor 60 pagina's.
- ADF voor 20 pagina's, capaciteit voor 100 vel papier.
- Verkort kiezen van 69 nummers.
- Ultra High Quality (UHQ) beeldverwerking met 256 grijstinten.
- Inktbesparende instelling.
Korte samenvatting Canon FAX-JX200 Inkjet 14.4Kbit/s faxmachine:
Deze korte samenvatting van de Canon FAX-JX200 Inkjet 14.4Kbit/s faxmachine-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Canon FAX-JX200, Inkjet, 14,4 Kbit/s, 3 sec/pagina, MH,MMR,MR, 1,2 cpm, 100 vel
Lange samenvatting Canon FAX-JX200 Inkjet 14.4Kbit/s faxmachine :

Canon FAX-JX200. Soort: Inkjet, Modemsnelheid: 14,4 Kbit/s, Verzendsnelheid fax: 3 sec/pagina. Kopieersnelheid (standaard, zwart, A4): 1,2 cpm. Standaard invoercapaciteit: 100 vel, Capaciteit automatische documentinvoer: 20 vel. Faxgeheugen: 60 pagina's. Geluidsniveau: 53 dB

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Canon FAX-JX200 Inkjet 14.4Kbit/s faxmachine, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Faxen
Soort *
Characteristics of the device.
Inkjet
Faxen in kleur *
A fax is an exact copy of a document made by electronic scanning and transmitted as data by telecommunications links. Colour faxing means that the fax is printed in colour.
No
Modemsnelheid *
The speed at which data is transferred by a modem.
14,4 Kbit/s
Verzendsnelheid fax
3 sec/pagina
ECM (Foutcorrectie)
Yes
Fax codeer methoden
MH,MMR,MR
Automatische nummerherhaling
Indicates whether automatic redialing is available on this product
Yes
Auto reductie
Long documents are automatically reduced to fit to A4!
Yes
Meerdere nummers draaien
9
Kopiëren
Kopieersnelheid (standaard, zwart, A4)
1,2 cpm
Grijsniveaus
256
Invoercapaciteit
Standaard invoercapaciteit
The number of sheets of paper that can be held by a device.
100 vel
Capaciteit automatische documentinvoer
Number of sheets this product can hold in its ADF tray; expressed in sheets
20 vel
Geheugen
Faxgeheugen
60 pagina's
Geluidsproductie
Geluidsniveau
The amplitude level of the undesired background noise, usually measured in decibels (db).
53 dB
Gewicht en omvang
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
400 x 306 x 294 mm
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
4,1 kg
Energie
Typisch stroomverbruik
Het vermogen van het apparaat, uitgedrukt in Watts. Typische waardes die fabrikanten geven zijn stroomverbruik indien uitgeschakeld, standby/suspended, typisch gebruik, maximaal gebruik.
37 W
Stroomverbruik (PowerSave)
1,5 W
Overige specificaties
Stroomvoorziening
De stroomvoorziening die het apparaat nodig heeft.
200-240V; 50/60Hz
Kopieerresolutie (tekst in zwart)
600 x 600 DPI
Maximale resolutie
De maximale resolutie in beeldpunten (dots) per inch (DPI).
600 x 600 DPI
Zuinig printen
Of het product al dan niet voorzien is van speciale functies die het printen voordelig maken, of een lijst van deze functies.
Yes
Printsnelheid
Maximale printafmetingen
The maximum size that an image can be printed with a good resolution.
A4 (210 x 297 mm)
Printsnelheid (zwart, standaardkwaliteit, A4/US Letter)
De printsnelheid in zwart-witte A4-pagina's per minuut (ppm), normale kwaliteit. De werkelijke snelheid is mede afhankelijk van de systeemconfiguratie, de gebruikte software en het document.
6 ppm
Scannen
Scansnelheid
Description of the speed at which this product can accomplish a specific scanning task including rate, media type, and target application
10 sec/pagina
X