Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Canon IPF-8000 grootformaat-printer

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Canon
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
IPF-8000
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
1692B003
Categorie
Deze printers zijn speciaal ontworpen voor het printen op grotere formaten dan A4.
grootformaat-printers
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Canon: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 26 nov 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 29368
Deze statistiek is gebaseerd op de 75002 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 26-11-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73286 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 11 mrt 2016 18:53:18
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Canon IPF-8000 grootformaat-printer :
De korte redactionele beschrijving van Canon IPF-8000 grootformaat-printer

De iPF8000, die hoofdzakelijk is ontworpen voor printshops, fotolaboratoria en de grafische sector, gebruikt een nieuw LUCIA-pigmentinktsysteem met 12 kleuren dat schitterende, opvallende afdrukken van 112 cm produceert.
Meer>>>

Canon IPF-8000 grootformaat-printer:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Canon IPF-8000 grootformaat-printer.
Kenmerken
- Afdrukken met 1200 dpi op afdrukmateriaal van 112 cm met het pigmentinktsysteem met 12 kleuren en dubbele printkop
- Buitengewone kleurgradatie, -weergave en -nauwkeurigheid met het grootste kleurbereik in zijn klasse
- Uitgebreide mediatoepassingen
- Hoge productiviteit en eenvoudige bediening

De iPF8000, die hoofdzakelijk is ontworpen voor printshops, fotolaboratoria en de grafische sector, produceert schitterende afdrukken van 112 cm die gelijk in het oog springen. Het nieuwe kostenbesparende LUCIA-pigmentinktsysteem met 12 kleuren produceert in een razend tempo levensechte kleuren en is geschikt voor verschillende soorten afdrukmateriaal.

Hoge kwaliteit én hoge productiviteit met één apparaat
De afdrukkwaliteit van de iPF8000 is gewoon uitzonderlijk. Dit apparaat voor afdrukken van 112 cm is uitgerust met het nieuwe pigmentinktsysteem met 12 kleuren van Canon en heeft daarmee het grootste kleurbereik in zijn klasse. Twee nieuwe printkoppen met hoge dichtheid produceren een druppelgrootte van 4 pl en hebben in totaal een indrukwekkend aantal van 30.720 spuitopeningen. Hierdoor is het met de iPF8000 mogelijk hoge kwaliteit te produceren met een snelheid die alle verwachtingen te boven gaat. De concurrentie wordt ver achter gelaten... Dankzij een aantal krachtige controlleropties is de productiviteit optimaal. Bovendien kunnen de opties precies worden aangepast aan uw vereisten voor het afdrukken van grote formaten.

De iPF8000 is ideaal voor:
- Zakelijk gebruik zoals het maken van posters, catalogi en andere effectieve communicatiemiddelen
- Ontwerpbureaus of -afdelingen
- Drukproeven en productie voor artiesten of professionele fotografen
- Afdrukken tegen betaling in copyshops of drukkerijen

Altijd constante prestaties
De iPF8000 is ontworpen voor een hoge productie en de inkttanks kunnen worden vervangen terwijl het apparaat bezig is met afdrukken. Het geavanceerde uitvoersysteem voor rollen afdrukmateriaal zorgt ervoor dat het plaatsen van afdrukmateriaal en de uitvoer van afdrukken aan de voorzijde van het apparaat plaatsvinden. Hierdoor is het apparaat gebruiksvriendelijk en geschikt voor kleine ruimten.

Lage gebruikskosten
De iPF8000 is een goede keuze voor uw budget. Dankzij inkttanks met een hoge capaciteit kunnen de kosten laag worden gehouden en de geavanceerde technologie zorgt ervoor dat iedere druppel inkt wordt gebruikt voordat de inkttanks moeten worden vervangen.

Gebruiksvriendelijk
Het voorpaneel van de iPF8000 is voorzien van een groter LCD-scherm zodat het afdrukpotentieel snel benut kan worden. Dankzij de Poster Artist-software die bij ieder apparaat wordt geleverd, is het mogelijk om posters van het hoogste kaliber te maken. Bovendien wordt ook een groot aantal andere plug-ins meegeleverd, evenals een hoogwaardig snijmechanisme dat voor alle soorten ondersteund afdrukmateriaal kan worden gebruikt.
Korte samenvatting Canon IPF-8000 grootformaat-printer:
Deze korte samenvatting van de Canon IPF-8000 grootformaat-printer-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Canon IPF-8000, A3, A2, A1, A0, B2, B0, IPX/SPX (Netware 3.2(J), 4.1 (J), 4.11(J), 4.2(J), 5.0(J), 5.1(J) SNMP (Canon-MIB), HTTP, TCP/IP, Ap
Lange samenvatting Canon IPF-8000 grootformaat-printer :

Canon IPF-8000. Media-afmetingen (1 vel): A3, A2, A1, A0, B2, B0. Netwerkfuncties: IPX/SPX (Netware 3.2(J), 4.1 (J), 4.11(J), 4.2(J), 5.0(J), 5.1(J) SNMP (Canon-MIB), HTTP, TCP/IP, Ap

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Canon IPF-8000 grootformaat-printer, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Mediaformaten
Media-afmetingen (1 vel)
A3, A2, A1, A0, B2, B0
Netwerk
Netwerkfuncties
IPX/SPX (Netware 3.2(J), 4.1 (J), 4.11(J), 4.2(J), 5.0(J), 5.1(J) SNMP (Canon-MIB), HTTP, TCP/IP, AppleTalk
X