Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Canon BCI-21 c 100sh SECU inktcartridge

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Canon
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
BCI-21 c 100sh SECU
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
0955A350
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
4054317040347
Categorie
Inktcartridges voor inkjet printers.
inktcartridges
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Canon: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 27 jun 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 34766
Deze statistiek is gebaseerd op de 75002 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 27-06-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73286 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 09 nov 2017 01:43:53
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Canon BCI-21 c 100sh SECU inktcartridge :
De korte redactionele beschrijving van Canon BCI-21 c 100sh SECU inktcartridge

BCI-21/c 100sh SECU
Meer>>>

Canon BCI-21 c 100sh SECU inktcartridge:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Canon BCI-21 c 100sh SECU inktcartridge.
The Canon BCI21C is the color ink tank that fits inside the BC21e print head. The tank contains cyan, magenta and yellow ink and lasts for approximately 100 pages at 7.5% coverage of each color.
Korte samenvatting Canon BCI-21 c 100sh SECU inktcartridge:
Deze korte samenvatting van de Canon BCI-21 c 100sh SECU inktcartridge-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Canon BCI-21 c 100sh SECU, Inkjet, 100 pagina's per maand, 10 - 80 procent, 5 - 35 °C
Lange samenvatting Canon BCI-21 c 100sh SECU inktcartridge :

Canon BCI-21 c 100sh SECU. Printtechnologie: Inkjet, Gebruiksindicatie (maximaal): 100 pagina's per maand

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Canon BCI-21 c 100sh SECU inktcartridge, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Kenmerken
Kleur
Yes
Printtechnologie
Geeft aan welke methode dit product gebruikt om te printen.
Inkjet
Gebruiksindicatie (maximaal)
100 pagina's per maand
Eisen aan de omgeving
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
10 - 80 procent
Temperatuur, in bedrijf
5 - 35 °C
Land Distributor
France 2 distributor(s)
United Kingdom 1 distributor(s)
Danmark 2 distributor(s)
Sverige 1 distributor(s)
Norway 1 distributor(s)
Deutschland 1 distributor(s)
X