Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Canon LaserBase MF8180C 2400 x 600DPI Laser A4 19ppm

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Canon
Productfamilie:
Deze productfamilie is een algemeen (handels)merk die een brede range producten kan aanduiden, eventueel categorie-overstijgend. Productfamilie nemen we op in de Icecat-producttitel.
LaserBase
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
LaserBase MF8180C
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
0860B003
Categorie
Een multifunctional is een combinatie van een scanner en een printer. Effectief dus een soort kopieerapparaat, maar dan één waarbij de scan en print functies ook apart beschikbaar zijn. Op deze wijze kunt u kostbare ruimte besparen op uw kantoor en bovendien sneller en efficiënter werken dankzij de handige functies van deze alleskunners.
multifunctionals
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Canon: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 19 feb 2007
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 21368
Deze statistiek is gebaseerd op de 75537 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 19-02-07 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73809 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 21 dec 2017 18:36:40
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Canon LaserBase MF8180C 2400 x 600DPI Laser A4 19ppm :
De korte redactionele beschrijving van Canon LaserBase MF8180C 2400 x 600DPI Laser A4 19ppm

LaserBase MF8180C, 2400 x 600 dpi, 19 (mono) / 4 (colour) ppm/cpm
Meer>>>

Canon LaserBase MF8180C 2400 x 600DPI Laser A4 19ppm:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Canon LaserBase MF8180C 2400 x 600DPI Laser A4 19ppm.
Compacte, professionele en kostenbesparende laser multifunctional om in kleur te printen, te kopiëren, te faxen en te scannen. De ingebouwde netwerkinterface vergroot uw productiviteit in kleur.

Kenmerken
- Desktop kleuren laser All-in-One.
- Printkwaliteit: 2.400 x 600 dpi (geïnterpoleerd).
- 19 ppm/cpm in zwart/wit, 4 ppm/cpm in kleur.
- Super G3 fax.
- Kleurenscans: 9.600 x 9.600 dpi (geïnterpoleerd).
- Ingebouwde netwerkinterface voor printen/faxen.
- Eenvoudig vervangen van tonercartridges.

All-in-One kleuren laserprinter, copier, fax en scanner voor het kleinere kantoor

Uw complete kleuren laser oplossing
Deze kleuren laser All-in-One is de professionele multifunctional voor op uw bureau om in kleur te printen, te kopiëren, te scannen en snel te faxen. Deze laser multifunctional is gereed voor uw netwerk en er zijn geen accessoires nodig om optimaal te profiteren van een aantrekkelijke productiviteit in kleur. Alles in één compact en robuust apparaat met aantoonbare besparingen op investeringskosten en kantoorruimte.

Prints met laserkwaliteit
Een 600 x 600 dpi printresolutie staat garant voor kleurenprints met laserkwaliteit. Voor levensechte, natuurlijke kleuren en haarscherpe zwart/wit documenten met een via de software geïnterpoleerde resolutie van 2.400 x 600 dpi. Canons unieke oliearme S-toner zorgt voor een resultaat met perfecte kleuren.

Hoge print- en kopieersnelheid
Print en kopieer met een snelheid van 19 pagina's per minuut in zwart/wit en 4 pagina's per minuut in kleur. Start direct met printen, want dankzij Canons Colour On-Demand fixeertechnologie is er nagenoeg geen opwarmtijd en hoeft u niet lang op uw eerste print te wachten.

Snel en professioneel faxen
Het Super G3 faxmodem verzendt faxberichten met een snelheid van 3 seconden per pagina om te besparen op telefoonkosten. Het faxgeheugen biedt plaats aan 256 pagina's om faxberichten veilig op te slaan als het papier of de toner op is. Canons Ultra High Quality technologie garandeert dat alle details haarscherp overkomen wanneer u een combinatie van illustraties, foto's en tekst verzendt.

Superieure kleurenscans
Scan kleurendocumenten en foto's rechtstreeks naar PDF of e-mail. De standaard optische scanresolutie van 1.200 x 2.400 dpi kan worden verhoogd tot 9.600 x 9.600 dpi om elk detail vast te leggen. De USB2.0 Hi-Speed interface zorgt voor snelle communicatie tussen de multifunctional en uw PC.

Printen en faxen via het netwerk
Een standaard ingebouwde Ethernet interface stelt werkgroepen in staat met deze multifunctional te printen en te faxen vanaf de PC. De multifunctional is eenvoudig op te nemen in uw huidige netwerk. Een UI op afstand biedt gebruikers en netwerkbeheerders eenvoudige bedieningsmogelijkheden.

Eenvoudig vervangen van cartridge
Alle verbruiksmaterialen worden geleverd in de vorm van gemakkelijk te vervangen cartridges. Voor elke kleur kunt u zonder geknoei of moeilijke handelingen snel de tonercartridge vervangen. Vervang de drum cartridge met alle essentiële onderdelen en uw multifunctional is weer zo goed als nieuw.

Intelligente kenmerken
Kopieer, fax en scan documenten met de ADF voor 50 pagina's. Voor printen, kopiëren en faxen heeft u de beschikking over een 250 vel papiercassette en een MP-blad voor 125 vel.
Korte samenvatting Canon LaserBase MF8180C 2400 x 600DPI Laser A4 19ppm:
Deze korte samenvatting van de Canon LaserBase MF8180C 2400 x 600DPI Laser A4 19ppm-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Canon LaserBase LaserBase MF8180C, Laser, Afdrukken in kleur, 2400 x 600 DPI, Kopiëren in kleur, Scannen in kleur, A4
Lange samenvatting Canon LaserBase MF8180C 2400 x 600DPI Laser A4 19ppm :

Canon LaserBase LaserBase MF8180C. Printtechnologie: Laser, Printen: Afdrukken in kleur. Maximale resolutie: 2400 x 600 DPI. Kopiëren: Kopiëren in kleur. Maximale kopieerresolutie: 600 x 600 DPI. Scannen: Scannen in kleur, Faxen: Mono faxing. Maximale ISO A-series papierformaat: A4

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Canon LaserBase MF8180C 2400 x 600DPI Laser A4 19ppm, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Prestatie
Printtechnologie *
Geeft aan welke methode dit product gebruikt om te printen.
Laser
Printen *
Producing a paper copy of information stored on a computer.
Afdrukken in kleur
Kopiëren *
Description of copying function (colour or monochrome).
Kopiëren in kleur
Scannen *
To convert a document or picture into digital form for storage or processing on a computer, by scanning it using a scanner.
Scannen in kleur
Faxen *
To send an exact copy of a document made by electronic scanning and transmitted as data by telecommunications links.
Mono faxing
Digital Sender *
Device similar to a scanner which converts paper documents into digital information for emailing, archiving, document management and more.
No
Zuinig printen
Of het product al dan niet voorzien is van speciale functies die het printen voordelig maken, of een lijst van deze functies.
Yes
Printsnelheid
Printsnelheid (zwart, standaardkwaliteit, A4/US Letter) *
De printsnelheid in zwart-witte A4-pagina's per minuut (ppm), normale kwaliteit. De werkelijke snelheid is mede afhankelijk van de systeemconfiguratie, de gebruikte software en het document.
19 ppm
Maximale resolutie *
De maximale resolutie in beeldpunten (dots) per inch (DPI).
2400 x 600 DPI
Kopiëren
Maximale kopieerresolutie *
The greatest amount of detail that can be produced by a copy of a document.
600 x 600 DPI
Kopieersnelheid (standaard, zwart, A4)
19 cpm
Kopieersnelheid (standaard, kleur, A4)
4 cpm
Scannen
Soort scanner *
Er bestaan verschillende soorten scanners:\n- Flatbed scanner - Dit soort scanners hebben een klep die u kunt openklappen om het te scannen document eronder te leggen.\n- Film scanner - Deze scanners zijn speciaal gemaakt voor het scannen van fotonegatieven.\n- Sheet-fed scanner - Dit type scanners kunt u documenten die u wilt scannen 'voeren'.\n- Pen scanner - Deze houdt u in uw hand en beweegt u over de in te scannen tekst of afbeelding.
Flatbed
Kleurdiepte invoer
Colour depth of the input into the product. The colour depth is either the number of bits used to indicate the color of a single pixel, in a bitmapped image or video frame buffer, or the number of bits used for each color component of a single pixel. High-end laptops have 24-bit colour depth.
48 Bit
Grijsniveaus
256
Faxen
Modemsnelheid
The speed at which data is transferred by a modem.
33,6 Kbit/s
Faxgeheugen
256 pagina's
Automatische nummerherhaling
Indicates whether automatic redialing is available on this product
Yes
Faxsnelheid (A4)
3 sec/pagina
Invoercapaciteit
Maximum invoercapaciteit
250 vel
Maximum invoercapaciteit voor transparanten
50 vel
Papier
Maximale ISO A-series papierformaat *
A4
ISO A-series afmetingen (A0...A9) *
Different sizes of paper from A0 (big) to A9 (small). A4 is the most common size used for printing documents.
A4,A5
Non-ISO print papierafmetingen
Legal, Letter
Afmetingen enveloppen
DL
Maximale printafmetingen
The maximum size that an image can be printed with a good resolution.
A4 (210 x 297 mm)
Opslagmedia
Intern geheugen *
De hoeveelheid werkgeheugen (RAM) die geïnstalleerd is in het systeem. Werkgeheugen is veel sneller dan gewoon permanent geheugen, zoals bijvoorbeeld een harde schijf en wordt door het apparaat gebruikt voor het tijdelijk opslaan van gegevens.
128 MB
Energie
Gemiddeld stroomverbruik ( bedrijfsresultaat ) *
1200 W
Stroomverbruik (PowerSave)
8 W
Stroomverbruik (in standby)
The amount of electricity that is consumed when the product is on standby.
35 W
Software
Meegeleverde drivers
Yes
Minimale systeemeisen
Compatibiliteit
Systemen waarmee het product samenwerkt.
TWAIN, WIA
Gewicht en omvang
Gewicht *
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
36 kg
Overige specificaties
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
510 x 512 x 588 mm
Netwerkgereed
Geeft aan of het product gereed is om aan te sluiten op een netwerk zodra uitgepakt.
Yes
Stroomvoorziening
De stroomvoorziening die het apparaat nodig heeft.
AC 200-240V, 50-60Hz
Modemtype
Super G3
Compatibele besturingssystemen
List of desktop operating systems tested as compatible with this product, including coined name and version
Windows 98/Me/2000/XP/Server 2003
All-in-one-functies
Lijst met ondersteunde all-in-one-hoofdfuncties.
Faxen, Scannen
Kleurenfuncties all-in-one
Kopiëren, Printen, Scannen
Aansluitingen
Een aansluiting (I/O poort) waar u een ander apparaat op aan kunt sluiten
USB 2.0
Maximum afmetingen (B x D x H)
Maximale afmetingen (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
510 x 512 x 641 mm
Automatische documentinvoer: ondersteunde mediatypen en capaciteit
50
X