Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Canon FAX-L390 Laser 33.6Kbit/s faxmachine

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Canon
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
FAX-L390
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
0815B031
Categorie
Met een faxmachine kunt u kopieën van documenten versturen naar andere faxmachines, gewoon via uw bestaande telefoonlijn. Vaak hebben faxapparaten ook een kopieerfunctie (scan en print), hoewel de kwaliteit van de afdrukken meestal niet bijster hoog is.
faxmachines
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Canon: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 19 feb 2007
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 15633
Deze statistiek is gebaseerd op de 74560 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 19-02-07 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 72839 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 12 okt 2017 17:50:43
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Canon FAX-L390 Laser 33.6Kbit/s faxmachine :
De korte redactionele beschrijving van Canon FAX-L390 Laser 33.6Kbit/s faxmachine

Laser FAX-L390
Meer>>>

Canon FAX-L390 Laser 33.6Kbit/s faxmachine:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Canon FAX-L390 Laser 33.6Kbit/s faxmachine.
Deze professionele laserfax/-printer is ideaal voor intensief gebruik. Tot de productieve kenmerken behoren een groot faxgeheugen, een grote papiercapaciteit plus Afdeling ID beheer voor kostenbewaking.

Kenmerken
- Super G3 laserfax voor normaal papier.
- 510 pagina's faxgeheugen.
- 500 vel papiercapaciteit.
- 50 pagina's ADF.
- Afdeling ID beheer voor bewaking van kosten en gebruik.
- UHQ beeldverwerking.
- 18 ppm, 600 dpi laserprinter.

Snel en veilig professioneel faxen en printen met laserkwaliteit

Kostenbesparende snelheid
Deze Super G3 laserfax verzendt documenten met een snelheid van 3 seconden per pagina, waardoor de telefoonkosten omlaag gaan en minder tijd nodig is bij de machine. En omdat meerdere faxen kunnen worden ontvangen zonder de telefoonlijn te blokkeren, wordt nog meer tijd bespaard.

Zorgeloos faxen
Als 's nachts of tijdens het weekend het papier of de toner op is, zal het 510 pagina's tellende geheugen alle inkomende documenten veilig opslaan, zodat u ze op een later tijdstip kunt printen. Omvangrijke documenten kunnen snel worden gescand, waarna ze automatisch vanuit het geheugen zijn te verzenden.

Productieve kenmerken
Een extra grote papiercapaciteit van 500 vel zorgt dat de cassette minder vaak hoeft te worden bijgevuld. En de ADF voor 50 pagina's zorgt dat ook omvangrijke documenten in één keer zijn te faxen zonder dat u ze hoeft te splitsen. Dankzij de 31 snelkiesnummers en 169 verkort kiescodes kunt u regelmatig gekozen nummers snel en eenvoudig laten kiezen. De optionele telefoonhandset vergroot het bedieningsgemak.

Bewaking van kosten en gebruik
De FAX-L390 is uitgevoerd met de functie Afdeling ID beheer voor bewaking van de kosten en van het gebruik. U kunt voor elke afdeling een eigen ID en wachtwoord instellen en zo het gebruik van de fax beperken tot de medewerkers die daar toestemming voor hebben. Ideaal voor beheer en kostenplaatsregistratie, want u kunt per gebruiker en per afdeling het aantal verzonden faxberichten, en gemaakte kopieën en prints controleren.

Ultra High Quality
Profiteer van laserscherpe faxberichten op normaal papier die alles duidelijk weergeven. Bij verzending van documenten met illustraties of foto's en tekst, zorgt Canons unieke UHQ (Ultra High Quality) technologie telkens weer voor een perfect resultaat. De 256 grijstinten staan garant voor extra diepte en duidelijkheid.

Snelle laserprinter
De FAX-L390 kan via de USB aansluiting worden gebruikt als een snelle 18 ppm laserpinter. Met een resolutie van 600 dpi heeft u een perfecte printkwaliteit. En onze On-Demand fixeertechnologie kent nagenoeg geen opwarmtijd, zodat u snel met de prints aan de slag kunt.

Schone All-in-One cartridge
Vervang de All-in-One cartridge met toner en alle essentiële onderdelen, en uw fax is weer zo goed als nieuw. Geen geknoei, geen moeilijke handelingen - gewoon direct weer perfecte documenten.
Korte samenvatting Canon FAX-L390 Laser 33.6Kbit/s faxmachine:
Deze korte samenvatting van de Canon FAX-L390 Laser 33.6Kbit/s faxmachine-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Canon FAX-L390, Laser, 33,6 Kbit/s, 3 sec/pagina, JBIG,MH,MMR,MR, 199 ontvangers, 18 cpm
Lange samenvatting Canon FAX-L390 Laser 33.6Kbit/s faxmachine :

Canon FAX-L390. Soort: Laser, Modemsnelheid: 33,6 Kbit/s, Verzendsnelheid fax: 3 sec/pagina. Kopieersnelheid (standaard, zwart, A4): 18 cpm. Standaard invoercapaciteit: 500 vel. Faxgeheugen: 510 pagina's. Geluidsniveau: 55 dB

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Canon FAX-L390 Laser 33.6Kbit/s faxmachine, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Bedankt voor dat u een datasheet compleet laat maken door Icecat.

Uw datasheet zal binnen een paar dagen compleet gemaakt worden.

Faxen
Soort *
Characteristics of the device.
Laser
Faxen in kleur *
A fax is an exact copy of a document made by electronic scanning and transmitted as data by telecommunications links. Colour faxing means that the fax is printed in colour.
No
Modemsnelheid *
The speed at which data is transferred by a modem.
33,6 Kbit/s
Verzendsnelheid fax
3 sec/pagina
Fax codeer methoden
JBIG,MH,MMR,MR
Fax naar groep
199 ontvangers
Kopiëren
Kopieersnelheid (standaard, zwart, A4)
18 cpm
Invoercapaciteit
Standaard invoercapaciteit
The number of sheets of paper that can be held by a device.
500 vel
Beeldscherm
Display talen
Czech, Danish, Dutch, English, Finnish, French, German, Hungarian, Italian, Norwegian, Portuguese, Russian, Slovenian, Spanish, Swedish
Geheugen
Faxgeheugen
510 pagina's
Geluidsproductie
Geluidsniveau
The amplitude level of the undesired background noise, usually measured in decibels (db).
55 dB
Gewicht en omvang
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
438 x 585 x 348 mm
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
11 kg
Energie
Typisch stroomverbruik
Het vermogen van het apparaat, uitgedrukt in Watts. Typische waardes die fabrikanten geven zijn stroomverbruik indien uitgeschakeld, standby/suspended, typisch gebruik, maximaal gebruik.
530 W
Stroomverbruik (in standby)
The amount of electricity that is consumed when the product is on standby.
9 W
Overige specificaties
Stroomvoorziening
De stroomvoorziening die het apparaat nodig heeft.
AC 200-240V 50-60Hz
Kopieerresolutie (tekst in zwart)
1200 x 600 DPI
Modemtype
Super G3
Maximale resolutie
De maximale resolutie in beeldpunten (dots) per inch (DPI).
600 x 600 DPI
Geluidsproductie (standby)
30 dB
Printtechnologie
Kleurenprinttechnologie
Laser beam printing
X