Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Canon Laser FAX-L380s Laser 33.6Kbit/s faxmachine

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Canon
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Laser FAX-L380s
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
0815B024
Categorie
Met een faxmachine kunt u kopieën van documenten versturen naar andere faxmachines, gewoon via uw bestaande telefoonlijn. Vaak hebben faxapparaten ook een kopieerfunctie (scan en print), hoewel de kwaliteit van de afdrukken meestal niet bijster hoog is.
faxmachines
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Canon: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 31 okt 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 19398
Deze statistiek is gebaseerd op de 75469 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 31-10-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73738 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 15 dec 2017 12:04:31
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Canon Laser FAX-L380s Laser 33.6Kbit/s faxmachine :
De korte redactionele beschrijving van Canon Laser FAX-L380s Laser 33.6Kbit/s faxmachine

Laser FAX-L380s
Meer>>>

Canon Laser FAX-L380s Laser 33.6Kbit/s faxmachine:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Canon Laser FAX-L380s Laser 33.6Kbit/s faxmachine.
Profiteer van hoge kwaliteit laserfaxen met een Super G3 snelheid. De FAX-L380 heeft alles wat u nodig heeft om productief en efficiënt te werken, inclusief een groot faxgeheugen en een hoge printsnelheid

Kenmerken:
- A4 laserfax voor normaal papier.
- Super G3 fax, 3 sec. per pagina.
- Faxgeheugen 510 pagina's.
- Ultrahoge beeldkwaliteit.
- Papiercapaciteit 250 vel.
- ADF voor 50 pagina's.
- Snelle 600 dpi laserprinter en copier, 18 ppm/cpm.
- 32 snelkiesnummers en 100 verkort kiescodes.
- All-in-One cartridge.

Ultrasnelle en efficiënte laserfax en printer

Lagere kosten, hogere efficiency
Deze Super G3 fax verzendt documenten met een snelheid van 3 seconden per pagina, zodat uw telefoonkosten afnemen en minder tijd bij het apparaat nodig is. Zonder de lijn te blokkeren, kunnen meerdere faxberichten worden ontvangen, zodat nog meer tijd wordt bespaard.

Zorgeloos faxen
Als 's avonds of tijdens het weekend het papier of de toner op is, dan slaat een 510 pagina's tellend geheugen alle inkomende documenten op en kunt u ze op een later tijdstip printen. Ook omvangrijke documenten zijn snel te scannen – slechts 2 seconden per pagina – en daarna vanuit het geheugen te verzenden.

Haarscherpe faxperfectie
Wanneer u gedetailleerde documenten verzendt, zoals tekstpagina's met afbeeldingen of foto's, dan zorgt Canons unieke UHQ (Ultra High Quality) technologie telkens opnieuw voor een perfect resultaat. De weergave met 256 grijstinten geeft uw documenten extra diepte en duidelijkheid.

Tijdbesparend bedieningsgemak
Met een papiercapaciteit van 250 vel heeft u een papiercassette die minder vaak moet worden bijgevuld. Grote documenten zijn in één handeling te verzenden dankzij de ADF met een capaciteit van 50 pagina's. Het kiezen gaat snel en gemakkelijk, onder 32 snelkiestoetsen en 100 verkort kiescodes kunt u alle veel gebruikte nummers opslaan. De blokkeringsfunctie voor direct mail voorkomt ontvangst van ongewenste faxberichten omdat u alleen berichten ontvangt van de faxnummers die in het geheugen van de L380 zijn opgeslagen.

Snelle laserprinter & copier
Gebruik de FAX-L380 via de USB aansluiting als een snelle 18 ppm laserprinter of copier. Voor haarscherpe prints en kopieën met een resolutie van 600 dpi.

Schoon en gemakkelijk
Vervang de All-in-One cartridge, met toner en alle belangrijke onderdelen, en uw fax is weer als nieuw. Geen vieze handen, geen geknoei – gewoon telkens een perfecte kwaliteit.
Korte samenvatting Canon Laser FAX-L380s Laser 33.6Kbit/s faxmachine:
Deze korte samenvatting van de Canon Laser FAX-L380s Laser 33.6Kbit/s faxmachine-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Canon Laser FAX-L380s, Laser, 33,6 Kbit/s, JBIG,MH,MMR,MR, 141 ontvangers, 18 cpm, 99 kopieën
Lange samenvatting Canon Laser FAX-L380s Laser 33.6Kbit/s faxmachine :

Canon Laser FAX-L380s. Soort: Laser, Modemsnelheid: 33,6 Kbit/s, Fax codeer methoden: JBIG,MH,MMR,MR. Kopieersnelheid (standaard, zwart, A4): 18 cpm, Maximaal aantal kopieën: 99 kopieën. Standaard invoercapaciteit: 250 vel, Capaciteit automatische documentinvoer: 50 vel. Faxgeheugen: 510 pagina's. Afmetingen (BxDxH): 438 x 585 x 348 mm, Gewicht: 11 kg

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Canon Laser FAX-L380s Laser 33.6Kbit/s faxmachine, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Faxen
Soort *
Characteristics of the device.
Laser
Faxen in kleur *
A fax is an exact copy of a document made by electronic scanning and transmitted as data by telecommunications links. Colour faxing means that the fax is printed in colour.
No
Modemsnelheid *
The speed at which data is transferred by a modem.
33,6 Kbit/s
Fax codeer methoden
JBIG,MH,MMR,MR
Fax naar groep
141 ontvangers
Kopiëren
Kopieersnelheid (standaard, zwart, A4)
18 cpm
Maximaal aantal kopieën
99 kopieën
Invoercapaciteit
Standaard invoercapaciteit
The number of sheets of paper that can be held by a device.
250 vel
Capaciteit automatische documentinvoer
Number of sheets this product can hold in its ADF tray; expressed in sheets
50 vel
Beeldscherm
Display talen
CZ, DK, NL, EN, FI, FR, DE, HU, IT, NO, PO, RU, SV, SP, SW
Geheugen
Faxgeheugen
510 pagina's
Gewicht en omvang
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
438 x 585 x 348 mm
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
11 kg
Energie
Typisch stroomverbruik
Het vermogen van het apparaat, uitgedrukt in Watts. Typische waardes die fabrikanten geven zijn stroomverbruik indien uitgeschakeld, standby/suspended, typisch gebruik, maximaal gebruik.
530 W
Stroomverbruik (in standby)
The amount of electricity that is consumed when the product is on standby.
9 W
Certificaten
Elektromagnetische compatibiliteit
Lijst van landen en hun respectievelijke standaarden voor de emissie van elektromagnetische straling waaraan het product voldoet.
Group 3
Overige specificaties
Stroomvoorziening
De stroomvoorziening die het apparaat nodig heeft.
AC 200-240V 50-60Hz
Kopieerresolutie (tekst in zwart)
1200 x 600 DPI
Modemtype
Super G3
Maximale resolutie
De maximale resolutie in beeldpunten (dots) per inch (DPI).
600 x 600 DPI
Printtechnologie
Printtechnologie resolutie
Kleur/resolutie technologie die dit product gebruikt voor het printen.
600 x 600 DPI
Printsnelheid
Maximale printafmetingen
The maximum size that an image can be printed with a good resolution.
A5 (148 x 210 mm)
Land Distributor
United Kingdom 1 distributor(s)
Danmark 1 distributor(s)
X