Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Canon PIXMA MP830 9600 x 2400DPI Inkjet A4 30ppm

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Canon
Productfamilie:
Deze productfamilie is een algemeen (handels)merk die een brede range producten kan aanduiden, eventueel categorie-overstijgend. Productfamilie nemen we op in de Icecat-producttitel.
PIXMA
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
PIXMA MP830
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
0583B016 show
Show alternative article codes used in the online market place
Categorie
Een multifunctional is een combinatie van een scanner en een printer. Effectief dus een soort kopieerapparaat, maar dan één waarbij de scan en print functies ook apart beschikbaar zijn. Op deze wijze kunt u kostbare ruimte besparen op uw kantoor en bovendien sneller en efficiënter werken dankzij de handige functies van deze alleskunners.
multifunctionals
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Canon: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 20 sep 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 25127
Deze statistiek is gebaseerd op de 75469 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 20-09-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73738 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 21 dec 2017 18:41:30
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Canon PIXMA MP830 9600 x 2400DPI Inkjet A4 30ppm :
De korte redactionele beschrijving van Canon PIXMA MP830 9600 x 2400DPI Inkjet A4 30ppm

PIXMA MP830
Meer>>>

Canon PIXMA MP830 9600 x 2400DPI Inkjet A4 30ppm:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Canon PIXMA MP830 9600 x 2400DPI Inkjet A4 30ppm.
Deze geavanceerde multifunctional biedt snel in kleur printen, faxen, kopiëren en scannen - plus printen met fotolabkwaliteit vanaf digitale camera's en geheugenkaarten.

Kenmerken
- All-in-One in kleur printen, faxen, kopiëren & scannen
- Print max. 30 ppm in zwart-wit, 24 ppm in kleur
- Super G3 fax
- ADF met automatische duplex voor max. 35 pagina's
- Twee papierladen, duplex & DVD/CD printen
- Max. 9600*x2400 dpi printresolutie
- 2400 dpi scanner
- Direct printen van foto's: PictBridge & geheugenkaarten*

Geavanceerde All-in-One performer voor het kantoor aan huis voorzien van ADF plus automatische duplex en fax

Voortreffelijke All-in-One
Zet een geavanceerde multifunctional op uw bureau en profiteer van productief printen, faxen, kopiëren en scannen in kleur. Dit complete en compacte apparaat verlaagt uw investeringskosten aanzienlijk en u bespaart ook nog eens kantoorruimte.

Snel printen en kopiëren
Print met een snelheid van maximaal 30 ppm in zwart-wit en 24 ppm in kleur. Of print een 10x15 cm foto zonder witrand binnen ca. 36 seconden in de Standaard mode*. Een kopieersnelheid van maximaal 29 cpm in zwart-wit en 24 cpm in kleur draagt bij aan de productiviteit.

Super G3 fax
Een Super G3 modem verzendt faxberichten met een snelheid van 3 seconden per pagina*. Het kiezen van het faxnummer gaat snel en eenvoudig met 8 snelkiestoetsen en 100 verkort kiescodes waaronder u al uw regelmatig gebruikte nummers kunt opslaan. Het faxgeheugen met een capaciteit van 250 pagina's* slaat alle binnenkomende faxberichten veilig op als het papier of de inkt op is - om ze op een later tijdstip te printen.

ADF met automatische duplex voor maximaal 35 pagina's
De ADF met automatische duplex voor maximaal 35 pagina's van de PIXMA MP830 stelt u in staat dubbelzijdige documenten te scannen en te kopiëren. Gebruik de ADF ook voor het verzenden van faxberichten*. Deze geavanceerde All-in-One is voorzien van een automatische duplex, heeft twee praktische papierladen en is geschikt voor het printen op geschikte DVD/CD's.

Uitzonderlijke printkwaliteit
Canons FINE technologie met minuscuul kleine 1 pl inktdruppels levert een printresolutie van 9600*x2400 dpi.

Hoge kwaliteit scannen
De ingebouwde scanner heeft een resolutie van 2400x4800 dpi voor haarscherpe en heldere kleurenscans. Een USB 2.0 Hi-Speed interface versnelt de gegevensoverdracht naar uw PC.

Direct printen van foto's
Gebruik de PictBridge poort voor het direct printen van foto's vanaf compatibele camera's en camcorders. Een geheugenkaarthouder maakt het direct printen vanaf populaire geheugenkaarten mogelijk. Bekijk uw foto's en print ze met behulp van het 6,3 cm kleuren LCD-scherm. U heeft geen PC nodig. Een pakket met softwaretools voor beeldverbetering haalt het beste in uw foto's naar boven.

Duurzame prints
Canons ChromaLife100 systeem, bestaande uit printkop, inkt en origineel Canon fotopapier, legt uw herinneringen vast door prachtige foto's te produceren die lang mooi blijven**.

Kostenbesparend Single Ink systeem
Het transparante Single Ink systeem garandeert een kostenbesparende bediening en minimaliseert de verspilling van inkt. Voor een efficiënt inktverbruik beschikt het systeem over een grote inkttank met op pigment gebaseerde zwarte inkt die bestemd is voor het printen, kopiëren en faxen van tekstdocumenten. De overige vier inkttanks met op kleurstoffen gebaseerde inkten zijn bestemd voor het printen van foto's en grafische kleurenafbeeldingen.
Korte samenvatting Canon PIXMA MP830 9600 x 2400DPI Inkjet A4 30ppm:
Deze korte samenvatting van de Canon PIXMA MP830 9600 x 2400DPI Inkjet A4 30ppm-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Canon PIXMA PIXMA MP830, Inkjet, Afdrukken in kleur, 9600 x 2400 DPI, Kopiëren in kleur, A4, Direct printen
Lange samenvatting Canon PIXMA MP830 9600 x 2400DPI Inkjet A4 30ppm :

Canon PIXMA PIXMA MP830. Printtechnologie: Inkjet, Printen: Afdrukken in kleur. Maximale resolutie: 9600 x 2400 DPI, Printsnelheid (kleur, standaard, A4/US Letter): 24 ppm. Kopiëren: Kopiëren in kleur, Scannen: Scannen in kleur. Optische scanresolutie: 2400 x 4800 DPI. Faxen: Mono faxing. Maximale ISO A-series papierformaat: A4. Direct printen

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Canon PIXMA MP830 9600 x 2400DPI Inkjet A4 30ppm, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Prestatie
Printtechnologie *
Geeft aan welke methode dit product gebruikt om te printen.
Inkjet
Printen *
Producing a paper copy of information stored on a computer.
Afdrukken in kleur
Kopiëren *
Description of copying function (colour or monochrome).
Kopiëren in kleur
Scannen *
To convert a document or picture into digital form for storage or processing on a computer, by scanning it using a scanner.
Scannen in kleur
Faxen *
To send an exact copy of a document made by electronic scanning and transmitted as data by telecommunications links.
Mono faxing
Digital Sender *
Device similar to a scanner which converts paper documents into digital information for emailing, archiving, document management and more.
No
Aantal printcartridges
The amount of print cartridges. A print cartridge is a container holding a quantity of ink which is inserted into a inkjet printer mechanism.
5
Printsnelheid
Printsnelheid (zwart, standaardkwaliteit, A4/US Letter) *
De printsnelheid in zwart-witte A4-pagina's per minuut (ppm), normale kwaliteit. De werkelijke snelheid is mede afhankelijk van de systeemconfiguratie, de gebruikte software en het document.
30 ppm
Maximale resolutie *
De maximale resolutie in beeldpunten (dots) per inch (DPI).
9600 x 2400 DPI
Printsnelheid (kleur, standaard, A4/US Letter)
24 ppm
Kopiëren
Kopieersnelheid (standaard, zwart, A4)
29 cpm
Kopieersnelheid (standaard, kleur, A4)
24 cpm
Scannen
Optische scanresolutie *
How many pixels a scanner can see. Most commonly, this is measured in dots per inch (dpi).For example, a typical flatbed scanner will use a scanning head with 300 sensors per inch, so it can sample 300 dots per inch (dpi) in one direction. To scan in the other direction, it will move the scanning head along the page, stopping 300 times per inch, so it can scan 300 dpi in the other direction as well. This scanner would have an optical resolution of 300 x 300 dpi. Some manufacturers stop the scanning head more frequently as it moves down the page, so their machines have resolutions of 300 x 600 dpi or 300x1200 dpi.
2400 x 4800 DPI
Soort scanner *
Er bestaan verschillende soorten scanners:\n- Flatbed scanner - Dit soort scanners hebben een klep die u kunt openklappen om het te scannen document eronder te leggen.\n- Film scanner - Deze scanners zijn speciaal gemaakt voor het scannen van fotonegatieven.\n- Sheet-fed scanner - Dit type scanners kunt u documenten die u wilt scannen 'voeren'.\n- Pen scanner - Deze houdt u in uw hand en beweegt u over de in te scannen tekst of afbeelding.
Flatbed
Kleurdiepte invoer
Colour depth of the input into the product. The colour depth is either the number of bits used to indicate the color of a single pixel, in a bitmapped image or video frame buffer, or the number of bits used for each color component of a single pixel. High-end laptops have 24-bit colour depth.
48 Bit
Faxen
Modemsnelheid
The speed at which data is transferred by a modem.
33,6 Kbit/s
Faxgeheugen
250 pagina's
Automatische nummerherhaling
Indicates whether automatic redialing is available on this product
Yes
Fax naar groep
109 ontvangers
Faxsnelheid (A4)
3 sec/pagina
Faxresolutie fijne stand (zwart/wit)
8pels/mm x 7.7line/mm
Faxresolutie in normale stand (zwart/wit)
8pels/mm x 3.85line/mm
Invoercapaciteit
Capaciteit automatische documentinvoer
Number of sheets this product can hold in its ADF tray; expressed in sheets
150 vel
Papier
Maximale ISO A-series papierformaat *
A4
Typen printmedia *
The types of media which are used in the printer/photocopier trays e.g. glossy paper, photo paper, envelopes.
Enveloppen, Glanzend papier, Fotopapier, Normaal papier
ISO A-series afmetingen (A0...A9) *
Different sizes of paper from A0 (big) to A9 (small). A4 is the most common size used for printing documents.
A4,A5
Papier
ISO B-series afmetingen (B0...B9)
B5
Non-ISO print papierafmetingen
Legal, Letter
Afmetingen enveloppen
DL
Media-afmetingen voor afdrukken zonder witrand
A4
Poorten & interfaces
Direct printen *
Met deze functie kunt u foto’s en overige documenten rechtstreeks van uw compatible apparatuur naar een printer sturen, zonder tussenkomst van een pc.
Yes
Opslagmedia
Compatibele geheugenkaarten
Types of memory cards which can be used with this product.
MiniSD
Energie
Stroomverbruik (in standby)
The amount of electricity that is consumed when the product is on standby.
4 W
Stroomverbruik (indien uit)
1 W
Software
Meegeleverde software
Software distributed with another product such as a piece of computer hardware or other electronic device, or a group of software packages which are sold together. A software suite is an example of bundled software, as is software which is pre-installed on a new computer.
MP Navigator, Easy-WebPrint (Windows only), Easy-PhotoPrint, CD LabelPrint, ScanSoft OmniPage SE (OCR), NewSoft Presto! PageManger
Minimale systeemeisen
Compatibiliteit
Systemen waarmee het product samenwerkt.
TWAIN / WIA
Minimale systeemeisen
Internet Explorer 5.0, CD-ROM
Mac-compatibiliteit
Geschikt voor gebruik met een Macintosh computer.
Yes
Minimale RAM
De minimaal benodigde hoeveelheid werkgeheugen
128 MB
Minimaal benodigde schijfruimte
The minimum hard disk space required to store or run a computer program or operating system.
450 MB
Minimale processor
The lowest speed that the computer processor can run at, or the minimum amount of processing capacity that can be used, for the computer and particular program(s) to function.
Pentium /Celeron 300 MHz
Gewicht en omvang
Gewicht *
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
14,7 kg
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely operated.
5 - 35 °C
Overige specificaties
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
500 x 487 x 292 mm
Stroomvoorziening
De stroomvoorziening die het apparaat nodig heeft.
AC 100-240V, 50/60Hz
Compatibele besturingssystemen
List of desktop operating systems tested as compatible with this product, including coined name and version
Windows XP SP1,SP2/Windows 2000 Professional SP2, SP3, SP4/Windows ME/Windows 98, 98 SE / Mac OS X v.10.2.4 - v.10.4
All-in-one-functies
Lijst met ondersteunde all-in-one-hoofdfuncties.
Faxen, Scannen
Kleurenfuncties all-in-one
Kopiëren, Printen, Scannen
Aansluitingen
Een aansluiting (I/O poort) waar u een ander apparaat op aan kunt sluiten
USB 2.0
Standaard mediaformaten
10 x 15cm, 13 x 18cm, 20 x 25cm, Credit Card (54 x 86mm)
Automatische documentinvoer: ondersteunde mediatypen en capaciteit
35
Source Testseek-samenvatting Average rating
Reviews
Updated:
2011-09-25
Testseek heeft 16 proffesionele recensies verzameld voor Canon PIXMA MP830. Het gemiddelde van deze proffesionele recensies is 79 van de 100. De gemiddelde score geeft aan hoe profesionals dit product waarderen. Klik hieronder om naar testseek te gaan en voor alle productbeoordelingen, -testen en -conclusies.
79%
X