Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Canon LaserBase MF6560PL 1200 x 600DPI Laser 22ppm

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Canon
Productfamilie:
Deze productfamilie is een algemeen (handels)merk die een brede range producten kan aanduiden, eventueel categorie-overstijgend. Productfamilie nemen we op in de Icecat-producttitel.
LaserBase
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
MF6560PL
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
0564B039
Categorie
Een multifunctional is een combinatie van een scanner en een printer. Effectief dus een soort kopieerapparaat, maar dan één waarbij de scan en print functies ook apart beschikbaar zijn. Op deze wijze kunt u kostbare ruimte besparen op uw kantoor en bovendien sneller en efficiënter werken dankzij de handige functies van deze alleskunners.
multifunctionals
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Canon: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 04 mrt 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 43287
Deze statistiek is gebaseerd op de 75537 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 04-03-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73809 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 21 dec 2017 18:42:40
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Canon LaserBase MF6560PL 1200 x 600DPI Laser 22ppm :
De korte redactionele beschrijving van Canon LaserBase MF6560PL 1200 x 600DPI Laser 22ppm

LaserBase MF6560PL, 22 ppm/cpm, 1200 x 600 dpi print
Meer>>>

Canon LaserBase MF6560PL 1200 x 600DPI Laser 22ppm:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Canon LaserBase MF6560PL 1200 x 600DPI Laser 22ppm.
Met dit communicatiecentrum voor op het bureau kunt u snel printen, faxen, kopiëren en in kleur scannen met hoogwaardige laserkwaliteit. De PCL5e/6 compatibiliteit en de optionele netwerkaansluiting verbeteren de productiviteit.


Kenmerken
- All-in-One laserapparaat: printen, faxen, kopiëren, in kleur scannen
- 22 ppm/cpm, 1200 x 600 dpi printresolutie (geïnterpoleerd)
- Super G3 faxmodem
- PCL5e/6 compatibiliteit & optionele netwerkaansluiting
- Duplex Automatic Document Feeder voor 50 vel

Compleet communicatiecentrum voor op het bureau

Uw All-in-One business solution
Deze compacte en robuuste All-in-One voert de zakelijke wensen van uw werkgroep snel en efficiënt uit. Profiteer van het productieve en professionele printen, faxen, kopiëren en in kleur scannen met laserkwaliteit. Verlaag de investeringskosten en bespaar op kantoorruimte.

Snelle, hoogwaardige laserafdrukken
22 pagina's per minuut printen en kopiëren met hoogwaardige laserkwaliteit. De geïnterpoleerde printresolutie van 1200 x 600 dpi levert perfecte resultaten voor zowel tekst als illustraties. Start direct met printen, want met Canon's On-Demand fixeertechnologie is er zo goed als geen opwarmtijd nodig.

Snel en professioneel faxen
De Super G3 faxmodem verzendt faxberichten in slechts 3 seconden per pagina* om uw communicatiekosten te verlagen. Een faxgeheugen met een capaciteit van 1280 pagina's* slaat de binnenkomende faxberichten veilig op als het papier of de toner op raakt. Canon's Ultra High Quality technologie garandeert dat alle details duidelijk worden geprint wanneer u een combinatie van schema's, foto's en tekst verzendt.

Optioneel printen via het netwerk met PCL-compatibiliteit
Combineer uw multifunctional met de optionele AXIS 1650 Print Server - met productief printen via het netwerk rechtstreeks vanaf alle aangesloten PC's. De MF6560PL beschikt naast Canon's printertaal UFR-II LT over PCL5e en PCL6 compatibiliteit. Dit garandeert een naadloze en probleemloze opname in uw bestaande netwerkomgeving.

Tijdbesparende kenmerken
Tijdbesparende kenmerken verhogen het gebruiksgemak en de productiviteit. De Duplex Automatic Document Feeder met een capaciteit van 50 pagina's en de ingebouwde duplex unit versnellen het dubbelzijdig printen en kopiëren . Zelfs grote faxdocumenten zonder deze eerst te splitsen. Een standaard papiercassette voor 500 vel en een MP-blad voor 100 vel voldoen ruim aan uw wensen op het gebied van papiercapaciteit. Voor grote opdrachten is een optionele cassette voor 500 vel leverbaar.

Fraaie kleurenscans
Scan kleurendocumenten en foto's direct naar PDF-formaat of e-mail. Een optische scanresolutie van 600 x 600 dpi met een maximale geïnterpoleerde resolutie van 9600 x 9600 dpi garandeert maximale details. De USB2.0 Hi-Speed interface versnelt de overdracht van scans tussen uw multifunctional en PC.

All-in-One cartridge
Vervang de All-in-One cartridge, met toner en alle belangrijke onderdelen, en uw LaserBase MF6560 is zo goed als nieuw. Verwissel cartridges binnen enkele seconden en profiteer continu van de hoge kwaliteit prints.
Korte samenvatting Canon LaserBase MF6560PL 1200 x 600DPI Laser 22ppm:
Deze korte samenvatting van de Canon LaserBase MF6560PL 1200 x 600DPI Laser 22ppm-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Canon LaserBase MF6560PL, Laser, 1200 x 600 DPI, Kopiëren in kleur, Scannen in kleur, Mono faxing
Lange samenvatting Canon LaserBase MF6560PL 1200 x 600DPI Laser 22ppm :

Canon LaserBase MF6560PL. Printtechnologie: Laser. Maximale resolutie: 1200 x 600 DPI. Kopiëren: Kopiëren in kleur. Maximale kopieerresolutie: 1200 x 600 DPI. Scannen: Scannen in kleur, Faxen: Mono faxing

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Canon LaserBase MF6560PL 1200 x 600DPI Laser 22ppm, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Prestatie
Printtechnologie *
Geeft aan welke methode dit product gebruikt om te printen.
Laser
Printen *
Producing a paper copy of information stored on a computer.
No
Kopiëren *
Description of copying function (colour or monochrome).
Kopiëren in kleur
Scannen *
To convert a document or picture into digital form for storage or processing on a computer, by scanning it using a scanner.
Scannen in kleur
Faxen *
To send an exact copy of a document made by electronic scanning and transmitted as data by telecommunications links.
Mono faxing
Digital Sender *
Device similar to a scanner which converts paper documents into digital information for emailing, archiving, document management and more.
No
Printsnelheid
Printsnelheid (zwart, standaardkwaliteit, A4/US Letter) *
De printsnelheid in zwart-witte A4-pagina's per minuut (ppm), normale kwaliteit. De werkelijke snelheid is mede afhankelijk van de systeemconfiguratie, de gebruikte software en het document.
22 ppm
Maximale resolutie *
De maximale resolutie in beeldpunten (dots) per inch (DPI).
1200 x 600 DPI
Kopiëren
Maximale kopieerresolutie *
The greatest amount of detail that can be produced by a copy of a document.
1200 x 600 DPI
Kopieersnelheid (standaard, zwart, A4)
22 cpm
Kopieersnelheid (standaard, kleur, A4)
22 cpm
Scannen
Soort scanner *
Er bestaan verschillende soorten scanners:\n- Flatbed scanner - Dit soort scanners hebben een klep die u kunt openklappen om het te scannen document eronder te leggen.\n- Film scanner - Deze scanners zijn speciaal gemaakt voor het scannen van fotonegatieven.\n- Sheet-fed scanner - Dit type scanners kunt u documenten die u wilt scannen 'voeren'.\n- Pen scanner - Deze houdt u in uw hand en beweegt u over de in te scannen tekst of afbeelding.
Flatbed
Maximum scanresolutie
9600 x 9600 DPI
Kleurdiepte invoer
Colour depth of the input into the product. The colour depth is either the number of bits used to indicate the color of a single pixel, in a bitmapped image or video frame buffer, or the number of bits used for each color component of a single pixel. High-end laptops have 24-bit colour depth.
24 Bit
Faxen
Modemsnelheid
The speed at which data is transferred by a modem.
33,6 Kbit/s
Faxgeheugen
1280 pagina's
Automatische nummerherhaling
Indicates whether automatic redialing is available on this product
Yes
Faxsnelheid (A4)
3 sec/pagina
Invoercapaciteit
Maximum invoercapaciteit
500 vel
Capaciteit automatische documentinvoer
Number of sheets this product can hold in its ADF tray; expressed in sheets
50 vel
Opslagmedia
Intern geheugen *
De hoeveelheid werkgeheugen (RAM) die geïnstalleerd is in het systeem. Werkgeheugen is veel sneller dan gewoon permanent geheugen, zoals bijvoorbeeld een harde schijf en wordt door het apparaat gebruikt voor het tijdelijk opslaan van gegevens.
128 MB
Energie
Gemiddeld stroomverbruik ( bedrijfsresultaat ) *
860 W
Stroomverbruik (in standby)
The amount of electricity that is consumed when the product is on standby.
20 W
Software
Meegeleverde software
Software distributed with another product such as a piece of computer hardware or other electronic device, or a group of software packages which are sold together. A software suite is an example of bundled software, as is software which is pre-installed on a new computer.
Presto!PageManager, Scansoft OmniPage SE
Meegeleverde drivers
Yes
Minimale systeemeisen
Compatibiliteit
Systemen waarmee het product samenwerkt.
TWAIN, WIA
Minimale systeemeisen
TBD
Gewicht en omvang
Gewicht *
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
24 kg
Overige specificaties
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
520 x 420 x 451,9 mm
Stroomvoorziening
De stroomvoorziening die het apparaat nodig heeft.
AC 200-240V, 50-60Hz
Modemtype
Super G3
Ondersteunde mediatypen
The types of media which can be used with this product.
A4, LTR, LGL, Envelope (COM10, Monarch, DL, ISO-5)
Compatibele besturingssystemen
List of desktop operating systems tested as compatible with this product, including coined name and version
Windows 98/Me/2000/XP
All-in-one-functies
Lijst met ondersteunde all-in-one-hoofdfuncties.
Faxen, Scannen
Kleurenfuncties all-in-one
Kopiëren, Scannen, Nee
Aansluitingen
Een aansluiting (I/O poort) waar u een ander apparaat op aan kunt sluiten
USB 2.0
Maximum afmetingen (B x D x H)
Maximale afmetingen (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
520 x 420 x 481,4 mm
Merk Beeld Artikelcode product Voorraad Prijs vanaf
Canon i-SENSYS MF6560PL 600 x 1200DPI Laser A4 22ppm Canon i-SENSYS MF6560PL 600 x 1200DPI Laser A4 22ppm
(show image)
0564B040 i-SENSYS MF6560PL  — 
X