Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Canon Digital IXUS 50 5MP 1/2.5" CCD Zilver

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Canon
Productfamilie:
Deze productfamilie is een algemeen (handels)merk die een brede range producten kan aanduiden, eventueel categorie-overstijgend. Productfamilie nemen we op in de Icecat-producttitel.
Digital IXUS
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
50
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
0558B008
Categorie
Met een digitale camera heeft u al uw foto\'s direct digitaal, dat betekent dat u meteen kunt zien of uw foto gelukt is, u uw foto\'s op de computer kunt bewerken voordat u ze laat afdrukken en ze ook heel gemakkelijk kunt delen met vrienden of familie via internet. Stuur uw digitale foto\'s over het internet naar uw vertrouwde afdrukservice of print ze zelf uit met uw eigen fotoprinter.
digitale camera's
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Canon: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 38242
Deze statistiek is gebaseerd op de 75469 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73738 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 15 dec 2017 12:58:24
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Canon Digital IXUS 50 5MP 1/2.5" CCD Zilver :
De korte redactionele beschrijving van Canon Digital IXUS 50 5MP 1/2.5" CCD Zilver

Digital IXUS 50
Meer>>>

Canon Digital IXUS 50 5MP 1/2.5" CCD Zilver:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Canon Digital IXUS 50 5MP 1/2.5" CCD Zilver.
De fraai afgewerkte, volledig metalen 5,0 Megapixel Digital IXUS 50 verbergt hoogwaardige optische componenten en toonaangevende beeldverwerkingstechnologieën - uw foto's zijn net zo onweerstaanbaar als de camera die ze maakt.

Vermogen en stijl
De sleutel tot de ongekende miniaturisatie van de Digital IXUS 50 wordt gevormd door het zoomobjectief met 3x optische zoom en asferische lenzen met ultrahoge brekingsindex. Dit buitengewoon compacte objectief zorgt voor uitmuntende prestaties en heldere beelden die zich van hoek-tot-hoek uitstrekken. Het objectief wordt gecombineerd met de 5,0 Megapixel sensor voor eersteklas fotoprints tot maximaal A3-formaat.

Grootformaat movies
Bekijk foto's en movie clips op het grote, hoge resolutie 2,0" LCD-scherm. De functie Night Display verbetert automatisch de weergave wanneer het donker is, en de door de gebruiker instelbare 'Quick-bright' functie maakt het gemakkelijk de compositie te kiezen en opnamen te bekijken wanneer er weinig omgevingslicht is. Registratie en weergave van 30 bps VGA movie clips met geluiden (tot 1 GB bestanden) is mogelijk¹. Analyseer snelle actiescènes door in QVGA kwaliteit met 60 bps op te nemen en in slow motion weer te geven.

Innovatieve technologie
Met een Canon DIGIC II processor heeft de Digital IXUS 50 het vermogen om te presteren. DIGIC II is verantwoordelijk voor alle functies en kenmerken van de camera, zoals snelle autofocus, korte opstarttijden en een eersteklas beeldkwaliteit.

De verborgen assistent van de fotograaf - iSAPS - gebruikt het vermogen van DIGIC II om de scène te analyseren en de camera-instellingen te optimaliseren nog voordat op de ontspanknop is gedrukt. De 10 opnameprogramma's, inclusief 6 scèneprogramma's, staan in combinatie met een 9-punts autofocussysteem (AiAF) onder alle omstandigheden garant voor perfecte resultaten.

Creativiteit plus
Creëer fascinerende visuele effecten met My Colors door favoriete kleuren levendiger te maken, te verwisselen met een andere kleur of om alles behalve één deel van de foto in zwart/wit uit te voeren.

Accessoires
Gebruik de optionele waterdichte behuizing (tot 3 m) om tijdens snorkelen, skiën en surfen de actiemomenten vast te leggen. En vergroot de belichtingsmogelijkheden met de optionele High Power flitser.

Fotoplezier
Om snel fantastische fotoprints te kunnen laten zien, sluit u uw camera aan op een PictBridge compatibele fotoprinter en drukt u op de Print/Share knop. Dat is alles. Met een Canon printer uit de SELPHY CP serie kunt u zelfs pasfoto's en movie prints maken.

Bewerken en met anderen delen
Canons ZoomBrowser EX (voor Windows) en ImageBrowser (voor Macintosh) helpen albums samen te stellen, uitsneden te maken en het beeldcontrast en de helderheid aan te passen. En bij de CANON iMAGE GATEWAY² heeft u 100 MB gratis online ruimte voor uw eigen fotogalerie - om foto's te laten zien aan vrienden en familie.

Kenmerken:
- 5,0 Megapixels
- UA objectief voor dunne body & 3x optische zoom.
- 2,0" Quick-bright/Night Display LCD-scherm.
- VGA 30 bps movie clips.
- DIGIC II/iSAPS/9-punts AiAF.
- USB 2.0 Hi-Speed.
- 10 opnameprogramma's.
- My Colors.
- PictBridge compatibel, Print/Share knop.
- CANON iMAGE GATEWAY.
Korte samenvatting Canon Digital IXUS 50 5MP 1/2.5" CCD Zilver:
Deze korte samenvatting van de Canon Digital IXUS 50 5MP 1/2.5" CCD Zilver-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Canon Digital IXUS 50, 5 MP, 1/2.5", CCD, 3x, 130 g, Zilver
Lange samenvatting Canon Digital IXUS 50 5MP 1/2.5" CCD Zilver :

Canon Digital IXUS 50. Megapixels: 5 MP, Beeldsensorformaat: 1/2.5", Type beeldsensor: CCD. Optische zoom: 3x, Digitale zoom: 4x, Brandpuntbereik: 5,8 - 17,4 mm. Maximale videoresolutie: 640 x 480 Pixels. Beeldschermdiagonaal: 5,08 cm (2"). Intern geheugen: 16 MB. Beeldzoeker: Optisch. PictBridge. Gewicht: 130 g. Kleur van het product: Zilver

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Canon Digital IXUS 50 5MP 1/2.5" CCD Zilver, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Fotokwaliteit
Megapixels *
MegaPixels: Het aantal (in millioenen) lichtgevoelige beeldpunten, of pixels, die gebruikt worden door de image sensor van de camera (CCD) om lichtopnames te maken, en die zijn weerslag vind in het uiteindelijk aantal opgeslagen pixels op een memory card (geheugenkaart).
5 MP
Beeldsensorformaat *
1/2.5"
Type beeldsensor *
A sensor is a convertor than measures a physical quality (light, temperature etc.) and displays this electronically on a device.
CCD
Lenssysteem
Optische zoom *
Geeft de optische zoom-capaciteit: het aantal maal dat een beeld kan worden vergroot met het lenssysteem van de camera.
3x
Digitale zoom *
De digitale zoom-capaciteit: het aantal maal dat een beeld uitvergroot kan worden dankzij digitale technologie (dus nog zonder gebruik te maken van een zoomlens).
4x
Brandpuntbereik
Bij het kiezen van een nieuwe lens of camera-met-ingebouwde-lens, is de belangrijkste afweging het brandpuntbereik: hoeveel we in één beeld kunnen opnemen en hoe ver we kunnen inzoomen op details in de verte, worden hierdoor bepaald. Het brandpuntbereik wat je nodig hebt hangt vooral af van je afstand tot de onderwerpen die je wilt fotograferen of filmen.
5,8 - 17,4 mm
Scherpstellen
Scherpstellen *
Auto
Auto Focus (AF) slot
Yes
Auto Focus (AF) assisteer straal
Yes
Belichting
ISO-gevoeligheid *
A measure of a photographic film's sensitivity to light.
50, 100, 200, 400, Auto
Blootstelling type *
The different lengths of time for the exposure for a camera e.g. longer exposure for low light.
Auto
Lichtmeting *
Light metering mode refers to the way in which a device determines the exposure. Multi-pattern and evaluative metering: the camera measures the light intensity in several points in the scene. Centre-weighted metering: the meter concentrates between 60 to 80 percent of the sensitivity towards the central part of the viewfinder. Spot metering: the camera will only measure a very small area of the scene (between 1-5% of the viewfinder area).
Centrumgerichte, Spot
Flitser
Flitser-modi *
Different modes for a camera flash which are manually/automatically activated e.g. auto-flash mode, flash on with red eye reduction.
Auto, Flits uit, Handmatig, Rode-ogen-reductie, Langzame synchronisatie
Flits-bereik (wijd) *
0,5 - 3,5 m
Flits-bereik (tele) *
0,5 - 2 m
Flitsopnameslot
Yes
Video
Video recording *
Recording moving visual images.
Yes
Maximale videoresolutie *
This is the maximum resolution of video images. Resolution is a measure of the degree of detail visible.
640 x 480 Pixels
Framerate Motion JPEG
De framerate van een filmpje is het aantal beeldjes per seconde waaruit het filmpje bestaat. Motion JPEG is een opslagformaat waarbij ieder beeldje van de film apart in het JPEG formaat opgeslagen wordt.
30 fps
Geheugen
Compatibele geheugenkaarten *
Types of memory cards which can be used with this product.
sd
Intern geheugen
De hoeveelheid werkgeheugen (RAM) die geïnstalleerd is in het systeem. Werkgeheugen is veel sneller dan gewoon permanent geheugen, zoals bijvoorbeeld een harde schijf en wordt door het apparaat gebruikt voor het tijdelijk opslaan van gegevens.
16 MB
Beeldscherm
Beeldscherm *
De gebruikte beeldschermtechnologie. Flat screen technologies zoals Liquid Cristal Display (LCD) en Thin Film Transistor (TFT) technologie zijn de trend.
LCD
Beeldschermdiagonaal *
Maat van het beeldscherm; diagonaal gemeten in inches
5,08 cm (2")
Beeldschermresolutie (numeriek)
Total number of pixels that display has.
118000 Pixels
Zoeker
Beeldzoeker
Schermpje op de camera/raampje in de camera waardoor men het beeld kan zien dat voor de lens zit.\nOptische zoeker: men kijkt door een raampje in het toestel om te zien wat men gaat fotograferen.\nDigitale/Electronische zoeker: een LCD schermpje laat zien wat men gaat fotograferen.
Optisch
Poorten & interfaces
PictBridge *
PictBridge is een industriestandaard uit 2003 van de Camera & Imaging Products Association (CIPA) voor het direct afdrukken van afbeeldingen.\nPictBridge maakt het mogelijk foto's van een digitale camera rechtstreeks door een printer te laten afdrukken via standaardverbindingen als USB (met een USB-kabel) of Bluetooth (draadloos).
Yes
Aansluitingen
Een aansluiting (I/O poort) waar u een ander apparaat op aan kunt sluiten
A/V
Camera
Witbalans *
how the camera is doing the white balance
Auto, Bewolkt, Gepersonaliseerde modi, Daglicht, Fluorescerend, Tungsten
Camera
Scene modes *
Scenery mode', 'Portrait mode' and other modes which are manually/automatically activated on a camera and change the settings (e.g. exposure time) accordingly.
Kinderen, Ingezoemd, Nacht, Binnenfeest, Portret, Onder water
Foto-effecten *
Different effects that you can use to modify photos after they have been taken, such as colour filters.
Zwart&Wit, Neutraal, Sepia, Helder
Zelfontspanner *
Beschrijving van de zelfontspanner van de camera: zoals sluitertijd: afstandsbediening etc
2 s
Camera afspelen
Enkel beeld
Multi burst mode
Multi burst allows a digital camera to automatically take multi shots and store them as one JPEG file.
Yes
Custom kleur
Yes
Histogram
Yes
Accu/Batterij
Energie-opslagtechnologie accu/batterij *
In een accu wordt stroom gemaakt door bepaalde stoffen met elkaar te laten reageren. Hier worden deze stoffen weergegeven. Sommige stoffen, zoals bijvoorbeeld cadmium, zijn erg giftig.
Lithium-Ion (Li-Ion)
Levensduur accu/batterij
Maximale gebruiksduur van een accu of batterij. Mobile Mark™ (2002) is de standard benchmark voor het meten van de gebruiksduur van een accu/batterij. In sommige gevallen kan de gebruiksduur worden verlengd door het toevoegen van extra batterijen/accus.
3 uur
Type accu/batterij
Description of battery supplied with the product
NB-4L
Design
Kleur van het product *
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Zilver
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely operated.
0 - 40 °C
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
10 - 90 procent
Minimale systeemeisen
Mac-compatibiliteit
Geschikt voor gebruik met een Macintosh computer.
Yes
Gewicht en omvang
Breedte *
The measurement or extent of something from side to side.
86 mm
Diepte *
The distance from the front to the back of something.
53 mm
Hoogte *
Hoogte van het product
20,7 mm
Gewicht *
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
130 g
Inhoud van de verpakking
Meegeleverde software
Software distributed with another product such as a piece of computer hardware or other electronic device, or a group of software packages which are sold together. A software suite is an example of bundled software, as is software which is pre-installed on a new computer.
ZoomBrowser EX/ImageBrowser PhotoStitch ArcSoft PhotoStudio
Overige specificaties
Videomogelijkheid
Capability of video recording/playback.
Yes
Focusbereik lens
A cylindrical piece of glass or plastic that receives and focuses light to form an image. Most cameras list an f-number and focal length for each lens. \nF-Number: Indicates the size of the lens opening (aperture). \nFocal Length: The distance between the image sensor and the optical center of the lens. \nLens Adapter: Allows photographers to use special lens attachments (Macro, Zoom, Filters, etc.) on certain cameras.
f/2.8 – f/4.9
Lenssysteem
Type of lens in this product, expressed as its characteristics including lens, zoom capability, focal length, 35 mm equivalent focal length, and aperture range
6/5
Ingebouwde flitser
The product has an internal flash. A flash produces a brief very bright light, used for taking photographs in poor light.
Yes
Camera sluitertijd
Geeft de tijdsduur aan waarin de sluiter licht doorlaat door de lens naar de CCD. Sluitertijd en opening (aperture) bepalen gezamelijk de belichting.
15 - 1/1.500
35 mm cameralens equivalent
35 - 105 mm
Compatibele besturingssystemen
List of desktop operating systems tested as compatible with this product, including coined name and version
Windows 98SE/Me/2000/XP Mac OS X 10.1.5 - 10.3
Digitale SLR
The single-lens reflex (SLR) is a type of camera that uses a movable mirror placed between the lens and the film to project the image seen through the lens to a matte focusing screen.
No
Datum afdrukken
Yes
Aantal USB 2.0-poorten
USB 2.0 poorten hebben een data-overdrachtssnelheid van 480 Mbps, u kunt er allerlei randapparatuur op aansluiten en ze werken ook met USB 1.1 apparaten.
1
Source Testseek-samenvatting Average rating
Reviews
Updated:
2011-09-26
Testseek heeft 18 proffesionele recensies verzameld voor Canon Digital IXUS 50. Het gemiddelde van deze proffesionele recensies is 74 van de 100. De gemiddelde score geeft aan hoe profesionals dit product waarderen. Klik hieronder om naar testseek te gaan en voor alle productbeoordelingen, -testen en -conclusies.
74%
X