Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Canon iR iR1022A 600 x 1200DPI Laser A4 22ppm

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Canon
Productfamilie:
Deze productfamilie is een algemeen (handels)merk die een brede range producten kan aanduiden, eventueel categorie-overstijgend. Productfamilie nemen we op in de Icecat-producttitel.
iR
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
iR1022A
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
0463B002
Categorie
Een multifunctional is een combinatie van een scanner en een printer. Effectief dus een soort kopieerapparaat, maar dan één waarbij de scan en print functies ook apart beschikbaar zijn. Op deze wijze kunt u kostbare ruimte besparen op uw kantoor en bovendien sneller en efficiënter werken dankzij de handige functies van deze alleskunners.
multifunctionals
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Canon: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 10 okt 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 37774
Deze statistiek is gebaseerd op de 75469 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 10-10-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73738 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 15 dec 2017 12:07:46
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Canon iR iR1022A 600 x 1200DPI Laser A4 22ppm :
De korte redactionele beschrijving van Canon iR iR1022A 600 x 1200DPI Laser A4 22ppm

iR1022A: Print / copy at 22ppm, Superb 1200 dpi, 128MB RAM, Ethernet, USB 2.0
Meer>>>

Canon iR iR1022A 600 x 1200DPI Laser A4 22ppm:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Canon iR iR1022A 600 x 1200DPI Laser A4 22ppm.
De intelligente iR1022A is een compacte multifunctional die afdelingen en kantoren met 22 A4 pagina's per minuut laat kopiëren en printen. Haarscherp en dubbelzijdig.

Voor kleine en grote kantoren
Omvangrijke rapporten kopiëren of haarscherp presentaties printen, het gaat allebei met een productieve snelheid van 22 pagina's per minuut. Hierbij hoort bovendien een energiebesparende modus met een snelle 'wake-up'-tijd, waardoor de iR1022A een krachtige oplossing voor zowel kleine als grotere bedrijven en kantoren is.

Kopiëren en printen van diverse documenten
Alle documenten kunnen met groot gemak snel en efficient gekopieerd worden met de ingebouwde automatische documentinvoer. De standaard aanwezige duplex maakt dat zowel printen als kopiëren dubbelzijdig kan. Het sorteren van de output gaat geheel elektronisch, geruisloos en eenvoudig.

Probleemloze netwerkintegratie
De iR1022A is eenvoudig via de optionele ethernetkaart aan het netwerk te koppelen, zodat meerdere gebruikers de beschikking krijgen over de veelzijdige printfuncties van de iR1022A. Tevens is optioneel een PCL-controller beschikbaar.

Ruimtebesparend en uitbreidbaar
De iR1022A, ontworpen om de productiviteit van kleine bedrijven en kantoorwerkgroepen te verbeteren, is compact uitgevoerd met een standaard papiercapaciteit van 600 vel, maar kan uitgebreid worden met een cassette van 500 vel voor in totaal 1.100 vel A4-papier. En door de optionele onderzetkast ontstaat een professionele werkhoogte zonder dat de iR1022A op een bureau geplaatst hoeft te worden.

Zorgvuldig omgaan met het milieu
De on-demand fixing-technologie zorgt ervoor dat deze multifunctional automatisch een energiebesparende slaapstand activeert wanneer het apparaat niet gebruikt wordt. Binnen vijf seconden is de iR1022A klaar voor gebruik, zodat energiebesparing geen invloed heeft op de productiviteit. Milieuvriendelijke productiemethodes zorgen ervoor dat de apparatuur voldoet aan de Europese RoHS-* en WEEE**-richtlijnen. Bovendien voldoet het apparaat aan de eisen van het Energy Star Program.
Korte samenvatting Canon iR iR1022A 600 x 1200DPI Laser A4 22ppm:
Deze korte samenvatting van de Canon iR iR1022A 600 x 1200DPI Laser A4 22ppm-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Canon iR iR1022A, Laser, Mono printing, 600 x 1200 DPI, Mono copying, Mono scanning, A4
Lange samenvatting Canon iR iR1022A 600 x 1200DPI Laser A4 22ppm :

Canon iR iR1022A. Printtechnologie: Laser, Printen: Mono printing. Maximale resolutie: 600 x 1200 DPI. Kopiëren: Mono copying. Maximale kopieerresolutie: 1200 x 600 DPI. Scannen: Mono scanning, Duplex functies: Printen. Maximale ISO A-series papierformaat: A4

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Canon iR iR1022A 600 x 1200DPI Laser A4 22ppm, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Prestatie
Printtechnologie *
Geeft aan welke methode dit product gebruikt om te printen.
Laser
Printen *
Producing a paper copy of information stored on a computer.
Mono printing
Kopiëren *
Description of copying function (colour or monochrome).
Mono copying
Scannen *
To convert a document or picture into digital form for storage or processing on a computer, by scanning it using a scanner.
Mono scanning
Faxen *
To send an exact copy of a document made by electronic scanning and transmitted as data by telecommunications links.
No
Digital Sender *
Device similar to a scanner which converts paper documents into digital information for emailing, archiving, document management and more.
No
Duplex functies *
The product has the ability to print, scan etc. on both sides of a sheet of paper.
Printen
Zuinig printen
Of het product al dan niet voorzien is van speciale functies die het printen voordelig maken, of een lijst van deze functies.
Yes
Frequentie van processor
De kloksnelheid van de processor. De kloksnelheid heeft tegenwoordig weinig meer met de werkelijke snelheid van de processor te maken, doordat verschillende processorfamilies en merken een verschillende hoeveelheid data per clock cycle verwerken. Vaak wordt de kloksnelheid in GHz (1 GHz = 1000 Mhz) uitgedrukt.
192 MHz
Printsnelheid
Printsnelheid (zwart, standaardkwaliteit, A4/US Letter) *
De printsnelheid in zwart-witte A4-pagina's per minuut (ppm), normale kwaliteit. De werkelijke snelheid is mede afhankelijk van de systeemconfiguratie, de gebruikte software en het document.
22 ppm
Maximale resolutie *
De maximale resolutie in beeldpunten (dots) per inch (DPI).
600 x 1200 DPI
Opwarmtijd
Time needed before printing after power switched on, expressed in minutes.
4,5 s
Kopiëren
Maximale kopieerresolutie *
The greatest amount of detail that can be produced by a copy of a document.
1200 x 600 DPI
Kopieersnelheid (standaard, zwart, A4)
18 cpm
Kopieën vergroten/verkleinen
50 - 200 procent
Maximaal aantal kopieën
99 kopieën
Scannen
Soort scanner *
Er bestaan verschillende soorten scanners:\n- Flatbed scanner - Dit soort scanners hebben een klep die u kunt openklappen om het te scannen document eronder te leggen.\n- Film scanner - Deze scanners zijn speciaal gemaakt voor het scannen van fotonegatieven.\n- Sheet-fed scanner - Dit type scanners kunt u documenten die u wilt scannen 'voeren'.\n- Pen scanner - Deze houdt u in uw hand en beweegt u over de in te scannen tekst of afbeelding.
Flatbed
Invoercapaciteit
Maximum invoercapaciteit
600 vel
Papier
Maximale ISO A-series papierformaat *
A4
ISO A-series afmetingen (A0...A9) *
Different sizes of paper from A0 (big) to A9 (small). A4 is the most common size used for printing documents.
A4,A5
Maximale printafmetingen
The maximum size that an image can be printed with a good resolution.
A4 (210 x 297 mm)
Mediagewicht lade 1
56-128
Poorten & interfaces
Standaard interfaces *
Most common industry-standard communication protocols ranging from RS-232, RS-422, RS-423, RS-485, and LVDS to USB.
USB 2.0
Opslagmedia
Intern geheugen *
De hoeveelheid werkgeheugen (RAM) die geïnstalleerd is in het systeem. Werkgeheugen is veel sneller dan gewoon permanent geheugen, zoals bijvoorbeeld een harde schijf en wordt door het apparaat gebruikt voor het tijdelijk opslaan van gegevens.
128 MB
Minimale systeemeisen
Mac-compatibiliteit
Geschikt voor gebruik met een Macintosh computer.
Yes
Gewicht en omvang
Gewicht *
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
24,1 kg
Overige specificaties
Standaardinvoerladen
1x100 + 1x500
Netwerkfuncties
Ethernet/Fast Ethernat
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
520 x 457 x 453 mm
Netwerkgereed
Geeft aan of het product gereed is om aan te sluiten op een netwerk zodra uitgepakt.
Yes
Stroomvoorziening
De stroomvoorziening die het apparaat nodig heeft.
220V AC to 240V AC +/- 10%
Scan bestandsformaten
TIFF
Compatibele besturingssystemen
List of desktop operating systems tested as compatible with this product, including coined name and version
Windows 98/Me/2000/XP/2003 Server, Mac OS 10.2.8-10.4.3
All-in-one-functies
Lijst met ondersteunde all-in-one-hoofdfuncties.
Scannen
Kleurenfuncties all-in-one
Nee
Land Distributor
Danmark 1 distributor(s)
X