Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Canon EF 70-300mm f/4-5.6 IS USM SLR Telelens Zwart

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Canon
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
EF 70-300mm f/4-5.6 IS USM
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
0345B006 show
Show alternative article codes used in the online market place
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
4960999272368
Categorie
The light-gathering device of a camera, typically containing a group of compound lenses. Lenses come in different lengths, with very long lens used for long-distance photography.
Cameralenzen
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Canon: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 18 mei 2007
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 140543
Deze statistiek is gebaseerd op de 79392 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 18-05-07 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 77570 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 23 jun 2018 16:15:25
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Canon EF 70-300mm f/4-5.6 IS USM SLR Telelens Zwart :
De korte redactionele beschrijving van Canon EF 70-300mm f/4-5.6 IS USM SLR Telelens Zwart

EF 70-300mm f/4-5.6 IS USM
Meer>>>
Canon EF 70-300mm f/4-5.6 IS USM SLR Telelens Zwart:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Canon EF 70-300mm f/4-5.6 IS USM SLR Telelens Zwart.

Betaalbare, krachtige vergroting
De krachtige en toch betaalbare EF 70-300mm f/4-5.6 IS USM is aantrekkelijk voor natuur- en sportfotografen die streven naar scherpere foto’s wanneer uit de hand wordt gefotografeerd. De brandpuntafstand is vergelijkbaar met een ca. 112-480mm equivalent bij 35mm film wanneer het objectief wordt gebruikt op camera’s met APS-C formaat sensors.

Image Stabilizer
De EF 70-300mm f/4-5.6 IS USM is uitgevoerd met Canons 3-stops Image Stabilizer (IS). Ideaal voor fotografie uit de hand, want Canons Image Stabilizer stelt fotografen in staat te werken met sluitertijden tot min 3-stops zonder dat waarneembare onscherpte optreedt. Voor stabiele horizontale bewegingen corrigeert IS Mode 2 alleen ongewenste verticale trillingen door IS in horizontale richting uit te schakelen. IS is ideaal in omgevingen met weinig licht, voor dynamische scènes en voor opnamen vanuit rijdende voertuigen. IS schakelt automatisch uit wanneer de camera op een statief wordt geplaatst.

UD lenselement
Een UD (ultra-low dispersion) lenselement van glas corrigeert chromatische aberratie om over het gehele zoombereik een hoge resolutie en hoog contrast te behouden, zonder dat langs de randen kleurveranderingen optreden. Voor de lenzen wordt uitsluitend loodvrij glas gebruikt.

Super Spectra coatings
De Super Spectra lenscoatings en de speciaal gevormde lenselementen onderdrukken reflecties en beeldschittering - deze kunnen bij digitale camera’s optreden als gevolg van reflectie van de beeldsensor. Coatings helpen ook de juiste kleurbalans te bereiken en zorgen voor opnamen met een scherper contrast.

Plezierig onscherpe achtergrond
Een cirkelvormige lensopening draagt bij aan een gelijkmatige, plezierig onscherpe achtergrond. Zelfs wanneer het onderwerp met grote diafragma’s wordt geïsoleerd.

Snel autofocus
De micro USM motor van het objectief gebruikt ultrasone frequenties om razendsnel en zonder geluid scherp te stellen. Het goede weerstandskoppel zorgt dat exact bij de juiste instelling wordt gestopt. Een snelle CPU en optimale AF logaritmen dragen bij aan een AF snelheid die letterlijk hoger is dan het menselijk oog.

Accessoires
Tot de accessoires behoren een zonnekap (ET-65B) en een zachte lenskoker (LP1222).

Korte samenvatting Canon EF 70-300mm f/4-5.6 IS USM SLR Telelens Zwart:
Deze korte samenvatting van de Canon EF 70-300mm f/4-5.6 IS USM SLR Telelens Zwart-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.

Canon EF 70-300mm f/4-5.6 IS USM, SLR, 15/10, Telelens, 1,5 m, Canon EF, 70 - 300 mm

Lange samenvatting Canon EF 70-300mm f/4-5.6 IS USM SLR Telelens Zwart:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Canon EF 70-300mm f/4-5.6 IS USM SLR Telelens Zwart, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Canon EF 70-300mm f/4-5.6 IS USM. Component voor: SLR, Lensstructuur (elementen/groepen): 15/10, Lens type: Telelens. Compatibele camera merken: Canon, AF actuator: Micro USM, Maximum vergroting: 0,26x. Kleur van het product: Zwart. Diameter: 7,65 cm, Maat filter: 5,8 cm, Lengte: 14,3 cm. Vergroting: 0,26x

Lenssysteem
Component voor *
SLR
Lensstructuur (elementen/groepen) *
15/10
Lens type *
Telelens
Minimum aperture number *
4
Dichtstbijzijnde focus afstand *
1,5 m
Maximum aperture number *
45
Beeldstabilisator *
Een beeldstabilisator voorkomt dat het beeld vaag wordt als de camera beweegt.
Yes
Lens mount interface *
Canon EF
Brandpuntbereik
Bij het kiezen van een nieuwe lens of camera-met-ingebouwde-lens, is de belangrijkste afweging het brandpuntbereik: hoeveel we in één beeld kunnen opnemen en hoe ver we kunnen inzoomen op details in de verte, worden hierdoor bepaald. Het brandpuntbereik wat je nodig hebt hangt vooral af van je afstand tot de onderwerpen die je wilt fotograferen of filmen.
70 - 300 mm
Aantal diafragma bladen
8
Diagonale kijkhoed (min)
4,6°
Diagonale kijkhoek max
34°
Prestatie
Compatibele camera merken *
Canon
Automatisch scherpstellen
Yes
AF actuator
Micro USM
Maximum vergroting
0,26x
Compatibiliteit
Systemen waarmee het product samenwerkt.
Canon
Design
Kleur van het product
Zwart
Gewicht en omvang
Diameter *
7,65 cm
Maat filter *
5,8 cm
Lengte *
14,3 cm
Gewicht *
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
630 g
Overige specificaties
Vergroting
0,26x
Land Distributeur
Nederland 2 distributor(s)
United Kingdom 7 distributor(s)
España 2 distributor(s)
France 2 distributor(s)
Magyarország 2 distributor(s)
Italia 3 distributor(s)
Sverige 3 distributor(s)
Deutschland 4 distributor(s)
Österreich 1 distributor(s)
Switzerland 2 distributor(s)
Danmark 3 distributor(s)
Belgium 1 distributor(s)
Norway 2 distributor(s)
Suomi 1 distributor(s)
Australia 1 distributor(s)
Customer service details