Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Canon EF 24-105mm f/4L IS USM Zwart

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Canon
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
EF 24-105mm f/4L IS USM
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
0344B006 show
Show alternative article codes used in the online market place
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
4960999272351
Categorie
The light-gathering device of a camera, typically containing a group of compound lenses. Lenses come in different lengths, with very long lens used for long-distance photography.
cameralenzen
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Canon: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 26 nov 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 191132
Deze statistiek is gebaseerd op de 75469 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 26-11-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73738 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 10 jan 2018 05:43:09
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Canon EF 24-105mm f/4L IS USM Zwart :
De korte redactionele beschrijving van Canon EF 24-105mm f/4L IS USM Zwart

EF 24-105mm f/4L IS USM
Meer>>>

Canon EF 24-105mm f/4L IS USM Zwart:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Canon EF 24-105mm f/4L IS USM Zwart.
Wanneer alles draait om hanteerbaarheid en de kwaliteit van het objectief van essentieel belang is, dan staat de L-serie EF 24-105mm f/4L IS USM eenzaam bovenaan als het lichtgewicht standaard zoomobjectief voor de professional.


L-serie optica
Licht in gewicht, 4,3x zoom
f/4 over gehele zoombereik
3-stops Image Stabilizer
Super UD en asferische lenselementen
Snel autofocus
Super Spectra coatings
Cirkelvormig diafragma voor aantrekkelijk onscherpe achtergrond
Zachte lenskoker en zonnekap


Canons professionele lichtgewicht standaard zoomobjectief


L-serie kwaliteit
De EF 24-105mm f/4L IS USM is voorzien van Canon precisie-optica die aan de hoogste industrienormen voldoet. De L-serie voor professionals is Canons vlaggeschip en combineert perfecte beeldprestaties en unieke hanteerbaarheid met een stof- en vochtbestendige constructie.

Licht in gewicht
Met een gewicht van slechts 670 g biedt de EF 24-105mm f/4L IS USM een 4,3x zoom in een lichtgewicht body.

Vast diafragma
Zonder variaties in diafragma over het gehele brandpuntbereik kunnen fotografen de belichting instellen op het grootste diafragma en tot 105mm zoomen zonder sluitertijden te verlagen.

Image Stabilizer
De EF 24-105mm f/4L IS USM is uitgerust met Canons 3-stops Image Stabilizer (IS). Ideaal voor fotografie uit de hand, want IS maakt gebruik van sluitertijden met min 3 stops mogelijk zonder dat waarneembare onscherpte optreedt. Voor stabiel horizontaal volgen van onderwerpen corrigeert IS Mode 2 alleen ongewenste verticale trillingen.

Super UD en asferische lenselementen
Het objectief bevat een Super UD (ultra-low dispersion) lenselement van glas om secundaire chromatische aberraties te elimineren en bevat asferische lenselementen om sferische aberraties te corrigeren. Het resultaat is heldere, contrastrijke en onvervormde opnamen over het gehele zoombereik zonder dat langs de randen kleurveranderingen optreden.

Autofocus
Een ring USM (Ultrasone motor) gebruikt ultrasone frequenties om razendsnel en zonder geluid scherp te stellen. Het goede weerstandskoppel zorgt dat exact bij de juiste instelling wordt gestopt. Handmatig scherpstellen is continu mogelijk zonder AF te moeten uitschakelen. Over het gehele zoombereik bedraagt de minimale scherpstelafstand 0,45 m.

Super Spectra coatings
De Super Spectra lenscoatings en de speciaal gevormde lenselementen onderdrukken reflecties en beeldschittering - deze kunnen bij digitale camera’s optreden als gevolg van reflectie van de beeldsensor. Coatings helpen ook de juiste kleurbalans te bereiken en zorgen voor opnamen met een scherper contrast.

Plezierig onscherpe achtergrond

Een bijna perfect cirkelvormig diafragma draagt bij aan een gelijkmatige, plezierig onscherpe achtergrond.

Accessoires
Inclusief een kroonbladvormige zonnekap en een zachte lenskoker.
Korte samenvatting Canon EF 24-105mm f/4L IS USM Zwart:
Deze korte samenvatting van de Canon EF 24-105mm f/4L IS USM Zwart-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Canon EF 24-105mm f/4L IS USM, 18/13, 0,45 m, 24 - 105 mm, 8,4 cm, 23,3°, Canon
Lange samenvatting Canon EF 24-105mm f/4L IS USM Zwart :

Canon EF 24-105mm f/4L IS USM. Lensstructuur (elementen/groepen): 18/13, Dichtstbijzijnde focus afstand: 0,45 m, Brandpuntbereik: 24 - 105 mm. Compatibele camera merken: Canon. Kleur van het product: Zwart. Diameter: 8,35 cm, Maat filter: 7,7 cm, Lengte: 10,7 cm. Vergroting: 0,23x

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Canon EF 24-105mm f/4L IS USM Zwart, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Lenssysteem
Lensstructuur (elementen/groepen) *
The way in which a camera lens is constructed.
18/13
Minimum aperture number *
The minimum size of the hole through which light enters a camera.
4
Dichtstbijzijnde focus afstand *
0,45 m
Beeldstabilisator *
Een beeldstabilisator voorkomt dat het beeld vaag wordt als de camera beweegt.
Yes
Brandpuntbereik
Bij het kiezen van een nieuwe lens of camera-met-ingebouwde-lens, is de belangrijkste afweging het brandpuntbereik: hoeveel we in één beeld kunnen opnemen en hoe ver we kunnen inzoomen op details in de verte, worden hierdoor bepaald. Het brandpuntbereik wat je nodig hebt hangt vooral af van je afstand tot de onderwerpen die je wilt fotograferen of filmen.
24 - 105 mm
Thread diameter
8,4 cm
Diagonale kijkhoek max
23,3°
Prestatie
Compatibele camera merken *
The brands of camera that can be used with this product.
Canon
Prestatie
Automatisch scherpstellen
Device focusing a camera or other piece of equipment automatically.
Yes
Manuele focus
Yes
Design
Kleur van het product
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Zwart
Gewicht en omvang
Diameter *
Distance from one side of a body (circle or sphere) to the other side, measured by a straight line passing through the centre of the body.
8,35 cm
Maat filter *
A filter is a screen, plate, or layer of a substance which absorbs light or other radiation or selectively absorbs some of its components e.g. a UV filter to reduce UV light. Filters come in various sizes.
7,7 cm
Lengte *
The measurement or extent of something from end to end.
10,7 cm
Gewicht *
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
670 g
Overige specificaties
Vergroting
The degree to which something is or can be magnified (made to appear larger than it is).
0,23x
Merk Beeld Artikelcode product Voorraad Prijs vanaf
Canon EF 24 mm f2.8 Canon EF 24 mm f2.8
(show image)
2506A003 EF 24 mm f2.8  — 
Canon EF 24 mm f1.4L USM Zwart Canon EF 24 mm f1.4L USM Zwart
(show image)
2511A005 EF 24 mm f1.4L USM  — 
Land Distributor
Nederland 2 distributor(s)
United Kingdom 6 distributor(s)
Portugal 1 distributor(s)
France 1 distributor(s)
Deutschland 5 distributor(s)
Österreich 1 distributor(s)
Italia 3 distributor(s)
España 2 distributor(s)
Magyarország 1 distributor(s)
Danmark 2 distributor(s)
Sverige 1 distributor(s)
Norway 1 distributor(s)
Switzerland 1 distributor(s)
X