Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Canon PowerShot A610 NON 5Mpix 2.0" LCD 5.3MP 1/1.8" CCD 2592 x 1944Pixels Zilver

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Canon
Productfamilie:
Deze productfamilie is een algemeen (handels)merk die een brede range producten kan aanduiden, eventueel categorie-overstijgend. Productfamilie nemen we op in de Icecat-producttitel.
PowerShot
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
PowerShot A610 NON 5Mpix 2.0" LCD
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
0322B011
Categorie
Met een digitale camera heeft u al uw foto\'s direct digitaal, dat betekent dat u meteen kunt zien of uw foto gelukt is, u uw foto\'s op de computer kunt bewerken voordat u ze laat afdrukken en ze ook heel gemakkelijk kunt delen met vrienden of familie via internet. Stuur uw digitale foto\'s over het internet naar uw vertrouwde afdrukservice of print ze zelf uit met uw eigen fotoprinter.
digitale camera's
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Canon: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 19 sep 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 21824
Deze statistiek is gebaseerd op de 75537 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 19-09-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73809 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 16 dec 2017 16:30:54
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Canon PowerShot A610 NON 5Mpix 2.0" LCD 5.3MP 1/1.8" CCD 2592 x 1944Pixels Zilver :
De korte redactionele beschrijving van Canon PowerShot A610 NON 5Mpix 2.0" LCD 5.3MP 1/1.8" CCD 2592 x 1944Pixels Zilver

PowerShot A610 NON 5Mpix 2.0" LCD
Meer>>>

Canon PowerShot A610 NON 5Mpix 2.0" LCD 5.3MP 1/1.8" CCD 2592 x 1944Pixels Zilver:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Canon PowerShot A610 NON 5Mpix 2.0" LCD 5.3MP 1/1.8" CCD 2592 x 1944Pixels Zilver.
5,0 megapixel CCD sensor
Een 5,0 megapixel CCD sensor produceert prints met fotokwaliteit tot maximaal A3 formaat, met voldoende resolutie om de originele opname later te bewerken.

4x optische zoom
Een heldere 4x optische zoom geeft u de flexibiliteit om uw opnamen dichterbij of op grotere afstand te maken, zonder hiervoor kwaliteit op te offeren. In combinatie met de digitale zoom levert dit een 16x vergroting op.

DIGIC II en iSAPS
DIGIC II fungeert als een krachtig brein in uw camera. Het combineert alle camerafuncties en verwerkt de fotografische informatie met hoge snelheid voor een uitstekende cameradynamiek en een langere gebruiksduur van de accu. iSAPS is een ingebouwde assistent die de scène-informatie gebruikt om de camera-instellingen te optimaliseren zelfs voordat een opname is gemaakt.

Varihoek LCD-scherm
Het 2,0" varihoek LCD-scherm draait in alle richtingen. Fantastisch voor zelfportretten en het maken van opnamen onder creatieve hoeken. De instelbare rasterlijnen helpen bij het samenstellen van de compositie en het voorkomen van een scheve horizon.

Opnameprogramma's
20 opnameprogramma's voor volledige handmatige bediening en creatieve flexibiliteit. 8 speciale scèneprogramma's inclusief Nacht, Kinderen & Huisdieren, Binnenshuis, Bladeren, Sneeuw, Strand, Vuurwerk en Onderwater. Met My Colors kunt u realtime kleureffecten aan uw opnamen toevoegen.

Movies met geluid
Neem hoge kwaliteit movies met een verlengde opnameduur en geluid op. De verschillende formats omvatten de fast frame mode met 60 beelden per seconde (QVGA), standaard mode met 30 beelden per seconde (VGA) en compact e-mail mode (QQVGA.

Super Macro en flexibel scherpstellen
Stel het onderwerp op een afstand van 1 cm scherp met Super Macro. Vertrouw op het 9-punts AiAF om zelfs onderwerpen die zich niet in het midden van de zoeker bevinden scherp te stellen of gebruik FlexiZone AF/AE om de scherpstelpunten handmatig te selecteren.

Accessoires
Tot de optionele accessoires behoren een tot 40 m diepte waterdichte onderwaterbehuizing, een 0,7x groothoekconverter, een 1,75x teleconverter en een slave flitser.

Direct printen
Sluit de camera op één van de PictBridge of Canon Direct Print compatibele fotoprinters aan en druk op de Print/Share knop voor het direct printen met fotolabkwaliteit. Wanneer de PowerShot A610 op een SELPHY Compact fotoprinter is aangesloten, kunt u zelfs pasfoto's printen of movie prints maken.

USB 2.0 Hi-Speed
Via de USB 2.0 Hi-Speed interface sluit u de PowerShot A610 aan op een computer. Voor een snelle overdracht van foto's en movies.

CANON iMAGE GATEWAY
De CANON iMAGE GATEWAY* biedt 100 MB aan webruimte voor uw eigen online fotogalerie. Een aantal softwareprogramma's voor het bladeren door en bewerken, downloaden en organiseren van foto's, movies en diashows wordt meegeleverd.
Korte samenvatting Canon PowerShot A610 NON 5Mpix 2.0" LCD 5.3MP 1/1.8" CCD 2592 x 1944Pixels Zilver:
Deze korte samenvatting van de Canon PowerShot A610 NON 5Mpix 2.0" LCD 5.3MP 1/1.8" CCD 2592 x 1944Pixels Zilver-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Canon PowerShot PowerShot A610 NON 5Mpix 2.0" LCD, 5,3 MP, 2592 x 1944 Pixels, 1/1.8", CCD, 4x, Zilver
Lange samenvatting Canon PowerShot A610 NON 5Mpix 2.0" LCD 5.3MP 1/1.8" CCD 2592 x 1944Pixels Zilver :

Canon PowerShot PowerShot A610 NON 5Mpix 2.0" LCD. Megapixels: 5,3 MP, Beeldsensorformaat: 1/1.8", Type beeldsensor: CCD, Maximale beeldresolutie: 2592 x 1944 Pixels. Optische zoom: 4x, Digitale zoom: 4x, Brandpuntbereik: 7,3 - 29,2 mm. Maximale videoresolutie: 640 x 480 Pixels. Beeldschermdiagonaal: 5,08 cm (2"). Intern geheugen: 32 MB. Beeldzoeker: Optisch. PictBridge. Gewicht: 235 g. Kleur van het product: Zilver

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Canon PowerShot A610 NON 5Mpix 2.0" LCD 5.3MP 1/1.8" CCD 2592 x 1944Pixels Zilver, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Fotokwaliteit
Megapixels *
MegaPixels: Het aantal (in millioenen) lichtgevoelige beeldpunten, of pixels, die gebruikt worden door de image sensor van de camera (CCD) om lichtopnames te maken, en die zijn weerslag vind in het uiteindelijk aantal opgeslagen pixels op een memory card (geheugenkaart).
5,3 MP
Beeldsensorformaat *
1/1.8"
Type beeldsensor *
A sensor is a convertor than measures a physical quality (light, temperature etc.) and displays this electronically on a device.
CCD
Maximale beeldresolutie *
Resolution is the amount of detail held by an image. The higher the resolution, the better (sharper) the image. The maximum image resolution produces the best image.
2592 x 1944 Pixels
Ondersteunde beeldverhoudingen
The aspect ratio is the ratio of the width of an image to its height. The supported aspect ratios are the aspect ratios that can be shown by the device.
4:3
Lenssysteem
Optische zoom *
Geeft de optische zoom-capaciteit: het aantal maal dat een beeld kan worden vergroot met het lenssysteem van de camera.
4x
Digitale zoom *
De digitale zoom-capaciteit: het aantal maal dat een beeld uitvergroot kan worden dankzij digitale technologie (dus nog zonder gebruik te maken van een zoomlens).
4x
Brandpuntbereik
Bij het kiezen van een nieuwe lens of camera-met-ingebouwde-lens, is de belangrijkste afweging het brandpuntbereik: hoeveel we in één beeld kunnen opnemen en hoe ver we kunnen inzoomen op details in de verte, worden hierdoor bepaald. Het brandpuntbereik wat je nodig hebt hangt vooral af van je afstand tot de onderwerpen die je wilt fotograferen of filmen.
7,3 - 29,2 mm
Filter
JPEG, AVI, WAVE
Scherpstellen
Focus
TTL
Flitser
Flitser-modi *
Different modes for a camera flash which are manually/automatically activated e.g. auto-flash mode, flash on with red eye reduction.
Rode-ogen-reductie
Video
Video recording *
Recording moving visual images.
Yes
Maximale videoresolutie *
This is the maximum resolution of video images. Resolution is a measure of the degree of detail visible.
640 x 480 Pixels
Geheugen
Compatibele geheugenkaarten *
Types of memory cards which can be used with this product.
mmc,sd
Intern geheugen
De hoeveelheid werkgeheugen (RAM) die geïnstalleerd is in het systeem. Werkgeheugen is veel sneller dan gewoon permanent geheugen, zoals bijvoorbeeld een harde schijf en wordt door het apparaat gebruikt voor het tijdelijk opslaan van gegevens.
32 MB
Beeldscherm
Beeldscherm *
De gebruikte beeldschermtechnologie. Flat screen technologies zoals Liquid Cristal Display (LCD) en Thin Film Transistor (TFT) technologie zijn de trend.
LCD
Beeldschermdiagonaal *
Maat van het beeldscherm; diagonaal gemeten in inches
5,08 cm (2")
Beeldschermresolutie (numeriek)
Total number of pixels that display has.
115,000 Pixels
Zoeker
Beeldzoeker
Schermpje op de camera/raampje in de camera waardoor men het beeld kan zien dat voor de lens zit.\nOptische zoeker: men kijkt door een raampje in het toestel om te zien wat men gaat fotograferen.\nDigitale/Electronische zoeker: een LCD schermpje laat zien wat men gaat fotograferen.
Optisch
Poorten & interfaces
PictBridge *
PictBridge is een industriestandaard uit 2003 van de Camera & Imaging Products Association (CIPA) voor het direct afdrukken van afbeeldingen.\nPictBridge maakt het mogelijk foto's van een digitale camera rechtstreeks door een printer te laten afdrukken via standaardverbindingen als USB (met een USB-kabel) of Bluetooth (draadloos).
Yes
Aansluitingen
Een aansluiting (I/O poort) waar u een ander apparaat op aan kunt sluiten
USB 2.0(Mini-B, PTP) A/V (PAL/NTSC)
Camera
Afspeel zoom
2x
Accu/Batterij
Energie-opslagtechnologie accu/batterij *
In een accu wordt stroom gemaakt door bepaalde stoffen met elkaar te laten reageren. Hier worden deze stoffen weergegeven. Sommige stoffen, zoals bijvoorbeeld cadmium, zijn erg giftig.
Alkaline
Type accu/batterij
Description of battery supplied with the product
4x Size-AA NB4-200
Design
Kleur van het product *
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Zilver
Eisen aan de omgeving
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
10 - 90 procent
Maximum temperatuur in bedrijf
40
Aanbevolen temperatuur bij gebruik
0 - 40 °C
Minimale systeemeisen
Mac-compatibiliteit
Geschikt voor gebruik met een Macintosh computer.
Yes
Gewicht en omvang
Gewicht *
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
235 g
Inhoud van de verpakking
Meegeleverde software
Software distributed with another product such as a piece of computer hardware or other electronic device, or a group of software packages which are sold together. A software suite is an example of bundled software, as is software which is pre-installed on a new computer.
ZoomBrowser EX (PhotoRecord) / ImageBrowser PhotoStitch TWAIN (Windows 98 / 2000), WIA (Windows Me) ArcSoft PhotoStudio
Overige specificaties
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
104,8 x 66 x 49,1 mm
Interface
Interface-poorten om apparatuur te koppelen. USB (Universal Serial Bus) is een populaire (kabel) interface voor randapparatuur. USB 2.0 heeft een snelheid tot 480 Mbit/s (USB 1: 12 Mbit/s). De interface FireWire staat ook bekend als de IEEE 1394 standaard. Enhanced IDE (EIDE)wordt soms Fast ATA, Fast IDE of ATA-2 genoemd.
USB
Focusbereik lens
A cylindrical piece of glass or plastic that receives and focuses light to form an image. Most cameras list an f-number and focal length for each lens. \nF-Number: Indicates the size of the lens opening (aperture). \nFocal Length: The distance between the image sensor and the optical center of the lens. \nLens Adapter: Allows photographers to use special lens attachments (Macro, Zoom, Filters, etc.) on certain cameras.
f/2.8-f/4.1
Datacompressie
Door data te comprimeren kan er veel meer data worden opgeslagen op dezelfde hoeveelheid geheugen. Er zijn twee verschillende methodes van data compressie: de één wordt veel gebruikt voor multimedia, zoals foto's (bijv. jpeg) en muziek (bijv. mp3) hierbij gaat echt data verloren, bijv. bij mp3 worden de tonen, die te hoog of laag voor het menselijk oor zijn om te horen, niet opgeslagen en bij foto's die met jpeg gecomprimeerd zijn worden hele subtiele kleurverschillen en dergelijke weggelaten. Bij de andere methode (bijv. zip) gaat geen data verloren, deze wordt veel gebruikt om software kleiner te maken om te downloaden.
Superfine, Fine, Normal
Lenssysteem
Type of lens in this product, expressed as its characteristics including lens, zoom capability, focal length, 35 mm equivalent focal length, and aperture range
8/7 2x
Ingebouwde flitser
The product has an internal flash. A flash produces a brief very bright light, used for taking photographs in poor light.
Yes
Camera sluitertijd
Geeft de tijdsduur aan waarin de sluiter licht doorlaat door de lens naar de CCD. Sluitertijd en opening (aperture) bepalen gezamelijk de belichting.
15 - 1/2,500
Foto-modi
De verschillende manieren waarop u foto's kunt nemen met dit toestel.
Auto, Program AE, Shutter priority AE, Aperture priority AE, Manual, Custom, Portrait, Landscape, Night Scene, Stitch Assist, Movie, Special Scene (Night Snapshot, Kids & Pets, Indoor, Foliage, Snow, Beach, Fireworks, Underwater)
Compatibele besturingssystemen
List of desktop operating systems tested as compatible with this product, including coined name and version
Windows 98SE / Me / 2000 SP4 / XP / XP SP1-2 OS X v10.2 - 10.3
Specificaties CCD beeldsensor
Dit is de digitale 'film' van een digitale camera: deze sensor vangt het licht op, zet het om in digitale informatie en vervolgens verwerkt de camera deze informatie tot een foto en slaat hem op in zijn geheugen. Er zijn verschillende types:\nCMOS: Complementary Metal Oxide Semiconductor, analoge sensor die licht in digitale informatie omzet.\nCCD: Charged Coupled Device, ditigale sensor die licht in digitale informatie omzet: hij bestaat uit zeer veel kleine elementjes (pixels) die in een schaakbordpatroon liggen.\nSuper CCD: Een sensor, geproduceerd door Fujifilm, die grotere lichtgevoelige diodes gebruikt en daardoor meer licht opvangt, zodat de kleuren van de foto's preciezer zijn en de ISO snelheid groter. \nSuper CCD HR (High Resolution): Deze sensor levert beelden met een bijna tweemaal zo hoge resolutie dan gewone CCD sensoren.\nSuper CCD SR (Sensitivity and Range): Dit systeem verbetert de kleurprecisie nog verder zodat meer details te zien zijn in de schaduw en in de felverlichte gebieden van de foto. Lijkt qua beeld erg op beelden gemaakt met traditionele filmpjes.\n
1/1.8"
X