Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Canon Sure Shot 90U II Date 35 mm Zilver

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Canon
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Sure Shot 90U II Date
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
0283B001
Categorie
Cameras which store devices on a replacable film such as 35mm film.
filmcamera's
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Canon: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 05 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 25065
Deze statistiek is gebaseerd op de 75034 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 05-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73322 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 13 dec 2017 05:06:06
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Canon Sure Shot 90U II Date 35 mm Zilver :
De korte redactionele beschrijving van Canon Sure Shot 90U II Date 35 mm Zilver

Prima Zoom SureShot 90U II Date
Meer>>>

Canon Sure Shot 90U II Date 35 mm Zilver:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Canon Sure Shot 90U II Date 35 mm Zilver.
De volledig automatisch en gebruiksvriendelijke Prima Zoom 90u is een intelligente 35 mm compact camera. De Prima Zoom 90u heeft 6 opnameprogramma's en een 2,4x zoomlens.

Kenmerken
- 38-90mm 2.4x zoomlens
- Compact, licht in gewicht
- Passief 3-punts dual AiAF, gekoppeld aan zoom
- Zoomflitser met 6 flitsprogramma's
- 6 PIC programma's
- 5 gebruikersfuncties
- Aantrekkelijk kleurenschema

De Prima Zoom 90u is een bijzonder handzame 35mm compacte zoomcamera waarmee u snel prachtige opnamen maakt. Naast 6 instelbare opnamemodi heeft de camera een 2.4x zoomlens

Hoge kwaliteit zoomlens
De indrukwekkende 38-90 mm Canon lens met een 2,1x zoom zorgt voor een perfecte beeldkwaliteit over het gehele zoombereik.

Gebruiksvriendelijk
Selecteer het juiste programma uit de 6 opnameprogramma's (PIC): auto, actie, nacht portret, portret, close-up en real-time ontgrendeling. Selecteer het onderwerp, zoom en klik voor een perfecte foto.

Uitgebreide serie functies
De passieve 3-punts dual AiAF zorgt dat het onderwerp altijd scherp in beeld komt, waar het zich ook bevindt in de beeldzoeker.

De camera heeft een lichtgestuurde zoomflitser met 6 programma's (autoflits met rode ogen reductie, autoflits zonder rode ogen reductie, flits AAN, flits UIT, +/-1.5 stop belichtingscompensatie bij uitgeschakelde flits) zodat u overal het juiste type flitslicht kunt gebruiken. Bijvoorbeeld Flits UIT op plaatsen waar het verboden is om opnamen met flitslicht te maken.

De 5 gebruikersfuncties (real-time ontgrendeling, opslaan van opname- en flitsprogramma's tijdens uitschakeling, automatisch terugspoelen, gecentreerde AF, continu opname) helpen u de camera aan te passen aan uw voorkeuren.

Compact en licht in gewicht
De Prima Zoom 90u is een kleurrijke, compacte camera die bovendien weinig weegt. De camera maakt haarscherpe foto's en is een plezier om mee te fotograferen.

Ook model met datumfunctie
Om de datum en het tijdstip van de opname op vier verschillende manieren op uw foto's af te laten drukken.
Korte samenvatting Canon Sure Shot 90U II Date 35 mm Zilver:
Deze korte samenvatting van de Canon Sure Shot 90U II Date 35 mm Zilver-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Canon Sure Shot Sure Shot 90U II Date, 35 mm, 25 - 3,200, 10 s, 13 rollen, 0,45 m, 2 - 1/480
Lange samenvatting Canon Sure Shot 90U II Date 35 mm Zilver :

Canon Sure Shot 90U II Date, Sure Shot. Filmtype: 35 mm, Film speed setting (ISO): 25 - 3,200, Zelfontspanner: 10 s. Dichtstbijzijnde focus afstand: 0,45 m. Camera sluitertijd: 2 - 1/480. Energie-opslagtechnologie accu/batterij: Lithium-Ion (Li-Ion), Type accu/batterij: CR2. Breedte: 107,2 mm, Diepte: 42,8 mm, Hoogte: 60,2 mm

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Canon Sure Shot 90U II Date 35 mm Zilver, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Camera
Filmtype *
35 mm
Film speed setting (ISO)
25 - 3,200
Zelfontspanner
Beschrijving van de zelfontspanner van de camera: zoals sluitertijd: afstandsbediening etc
10 s
Shooting capaciteiten
13 rollen
Scherpstellen
Dichtstbijzijnde focus afstand
0,45 m
Sluiter
Camera sluitertijd
Geeft de tijdsduur aan waarin de sluiter licht doorlaat door de lens naar de CCD. Sluitertijd en opening (aperture) bepalen gezamelijk de belichting.
2 - 1/480
Flitser
Ingebouwde flitser
Yes
Energie
Energie-opslagtechnologie accu/batterij
In een accu wordt stroom gemaakt door bepaalde stoffen met elkaar te laten reageren. Hier worden deze stoffen weergegeven. Sommige stoffen, zoals bijvoorbeeld cadmium, zijn erg giftig.
Lithium-Ion (Li-Ion)
Type accu/batterij
Description of battery supplied with the product
CR2
Ondersteund aantal accu's/batterijen
1
Kleur
Kleur van het product
Zilver
Gewicht en omvang
Breedte
107,2 mm
Diepte
42,8 mm
Hoogte
Hoogte van het product
60,2 mm
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
185 g
X