Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Canon Sure Shot 115U II Date 35 mm

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Canon
Productfamilie:
Deze productfamilie is een algemeen (handels)merk die een brede range producten kan aanduiden, eventueel categorie-overstijgend. Productfamilie nemen we op in de Icecat-producttitel.
Sure Shot
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Sure Shot 115U II Date
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
0281B001
Categorie
Cameras which store devices on a replacable film such as 35mm film.
filmcamera's
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Canon: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 30 apr 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 13776
Deze statistiek is gebaseerd op de 75554 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 30-04-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73825 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 13 dec 2017 05:05:41
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Canon Sure Shot 115U II Date 35 mm :
De korte redactionele beschrijving van Canon Sure Shot 115U II Date 35 mm

Sure Shot 115U II Date
Meer>>>

Canon Sure Shot 115U II Date 35 mm:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Canon Sure Shot 115U II Date 35 mm.
De compacte en krachtige Prima Super 115u heeft een fraai ontwerp. Deze 35 mm camera is uitgevoerd met een 3x zoomlens plus 6 opnameprogramma's.

Kenmerken
- 38-115mm 3x zoomlens
- Compact, licht in gewicht
- Passief 3-punts dual AiAF, gekoppeld aan zoom
- Zoomflitser met 6 flitsprogramma's
- 6 PIC programma's
- 5 gebruikersfuncties

Elegante metallic behuizing met aantrekkelijke kleuraccenten

De compacte en lichtgewicht Prima Super 115u-camera heeft een aluminium behuizing met kleurafwerking De camera valt op door zijn gebruiksgemak en zijn consistent indrukwekkende prestaties

Hoge kwaliteit zoomlens
Een 38-115mm Canon lens met 3x zoom voor een perfecte beeldkwaliteit over het gehele zoombereik.

Gebruiksvriendelijk
Selecteer het juiste programma voordat u richt, zoomt en klikt. Er zijn 6 opnameprogramma's (PIC): auto, actie, nacht portret, portret, close-up en real-time ontgrendeling.

Uitgebreide serie functies
Wat u ook fotografeert, waar het onderwerp zich ook in de beeldzoeker bevindt, met de passieve 3-punts dual AiAF heeft u altijd een haarscherpe foto.

De camera heeft een lichtgestuurde zoomflitser met 6 programma's (autoflits met rode ogen reductie, autoflits zonder rode ogen reductie, flits AAN, flits UIT, +/-1.5 stop belichtingscompensatie bij uitgeschakelde flits) zodat u overal het juiste type flitslicht kunt gebruiken. Bijvoorbeeld Flits UIT op plaatsen waar het verboden is om opnamen met flitslicht te maken.

De 5 gebruikersfuncties (real-time ontgrendeling, opslaan van opname- en flitsprogramma's bij uitgeschakelde camera, automatisch terugspoelen, gecentreerde AF, continu opname) helpen u de camera verder aan te passen aan uw voorkeuren.

Compact en licht in gewicht
Met een aluminium behuizing en kleuraccenten is de Prima Super 115u camera een plezier om mee te fotograferen. En altijd met een indrukwekkend resultaat.

Ook model met datumfunctie
Om de datum en het tijdstip van de opname op vier verschillende manieren op uw foto's af te laten drukken.
Korte samenvatting Canon Sure Shot 115U II Date 35 mm:
Deze korte samenvatting van de Canon Sure Shot 115U II Date 35 mm-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Canon Sure Shot Sure Shot 115U II Date, 35 mm, 25 - 3,200, 0,45 m, 2"- 1/440th, Lithium-Ion (Li-Ion), 107,2 mm
Lange samenvatting Canon Sure Shot 115U II Date 35 mm :

Canon Sure Shot 115U II Date, Sure Shot. Filmtype: 35 mm, Film speed setting (ISO): 25 - 3,200. Dichtstbijzijnde focus afstand: 0,45 m. Camera sluitertijd: 2"- 1/440th. Energie-opslagtechnologie accu/batterij: Lithium-Ion (Li-Ion). Breedte: 107,2 mm, Diepte: 42,6 mm, Hoogte: 60,2 mm

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Canon Sure Shot 115U II Date 35 mm, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Camera
Filmtype *
The type of film e.g. 35 mm, DLT.
35 mm
Film speed setting (ISO)
25 - 3,200
Scherpstellen
Dichtstbijzijnde focus afstand
0,45 m
Sluiter
Camera sluitertijd
Geeft de tijdsduur aan waarin de sluiter licht doorlaat door de lens naar de CCD. Sluitertijd en opening (aperture) bepalen gezamelijk de belichting.
2"- 1/440th
Energie
Energie-opslagtechnologie accu/batterij
In een accu wordt stroom gemaakt door bepaalde stoffen met elkaar te laten reageren. Hier worden deze stoffen weergegeven. Sommige stoffen, zoals bijvoorbeeld cadmium, zijn erg giftig.
Lithium-Ion (Li-Ion)
Gewicht en omvang
Breedte
The measurement or extent of something from side to side.
107,2 mm
Diepte
The distance from the front to the back of something.
42,6 mm
Hoogte
Hoogte van het product
60,2 mm
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
195 g
Merk Beeld Artikelcode product Voorraad Prijs vanaf
Canon Prima Super 130U Date 35 mm Zilver Canon Prima Super 130U Date 35 mm Zilver
(show image)
0079B001 Prima Super 130U Date  — 
X