Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Canon Laser Shot LBP-2900 600 x 600 DPI A4

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Canon
Productfamilie:
Deze productfamilie is een algemeen (handels)merk die een brede range producten kan aanduiden, eventueel categorie-overstijgend. Productfamilie nemen we op in de Icecat-producttitel.
Laser Shot
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Laser Shot LBP-2900
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
0017B035
Categorie
Laserprinters zijn snelle printers die afbeeldingen en tekst van hoge kwaliteit leveren door toner (een soort inkt in poedervorm) op het papier te bevestigen.
Laserprinters
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Canon: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 02 jul 2008
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 10735
Deze statistiek is gebaseerd op de 80743 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 02-07-08 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 78908 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 23 jun 2018 16:55:26
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Canon Laser Shot LBP-2900 600 x 600 DPI A4 :
De korte redactionele beschrijving van Canon Laser Shot LBP-2900 600 x 600 DPI A4

Laser Shot LBP-2900
Meer>>>
Canon Laser Shot LBP-2900 600 x 600 DPI A4:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Canon Laser Shot LBP-2900 600 x 600 DPI A4.

De kleine, stijlvolle Laser Shot LBP2900 produceert snel en stil professionele laserprints. En dankzij Canons All-in-One cartridge voor een constant hoge kwaliteit is deze printer extra gebruiksvriendelijk.

SNEL EN BETAALBAAR
De betaalbare Laser Shot LBP2900 print met een verbazingwekkend hoge snelheid van 12 pagina's per minuut - voor professionele documenten op het moment dat u ze nodig heeft. En er is dankzij de On-Demand fixeertechnologie geen opwarmtijd. Met Canons geavanceerde CAPT & SCoA technologieën verschijnt uw eerste print binnen 9,3 seconden.

HANDIGE ALL-IN-ONE CARTRIDGE
Vervang Canons unieke All-in-One cartridge - met toner en alle belangrijke printeronderdelen - en uw printer is weer zo goed als nieuw. Geen geknoei, geen onderhoudszorgen - u heeft gedurende de levensduur van uw printer altijd een constant hoge printkwaliteit. Een cartridge stelt u in staat 2.000 A4 pagina's (conform ISO/IEC 19752) te printen en een speciale Tonerbesparing mode verhoogt dit aantal nog verder, zodat u zelfs op printkosten kunt besparen.

INDRUKWEKKENDE PRINTKWALITEIT
Ervaar telkens opnieuw de hoge printkwaliteit. Deze Laser Shot printer produceert al uw documenten met een hoge 600 x 600 dpi resolutie die met behulp van AIR (Automatic Image Refinement) wordt verhoogd tot 2.400 x 600 dpi. Het eindresultaat overtreft alle verwachtingen, met haarscherpe tekst en duidelijke, heldere afbeeldingen.

KLEIN, STIL EN STIJLVOL
Deze compacte Laser Shot is eenvoudig te plaatsen, is stil in gebruik en vormt op elke omgeving een stijlvolle aanvulling. De flexibele papierverwerking en een MP-blad voor 150 vel staan garant voor bedieningsgemak, zelfs als het gaat om grote printvolumes.

OPTIONELE NETWERKPRINTER
Leden van werkgroepen kunnen dezelfde printer gebruiken. Met de optionele AXIS 1650 Print Server maakt u van de Laser Shot snel en gemakkelijk een echt productieve netwerkprinter.

CANON TECHNOLOGIE VOOR EENVOUD & EFFICIENCY
CAPT (Canon Advanced Printing Technology) garandeert een perfecte laserprintkwaliteit en extra bedieningsgemak. Met de eenvoudige 'sound assist' functie kan iedereen moeiteloos hoge kwaliteit documenten printen. SCoA (Smart Compression Architecture) comprimeert automatisch de gegevens in de PC voordat deze naar de printer worden gestuurd. Dit betekent dat de gegevens sneller worden verwerkt en in de printer minder geheugen nodig is.

Kenmerken
- Hoge printsnelheid: 12 pagina's per minuut.
- Geen opwarmtijd of wachttijd - snelle eerste print.
- All-in-One cartridge: gemakkelijk te vervangen, garandeert constant hoge printkwaliteit.
- Hoge laserprintkwaliteit: 2400 x 600 dpi (geïnterpoleerd) met AIR (Automatic Image Refinement).

Korte samenvatting Canon Laser Shot LBP-2900 600 x 600 DPI A4:
Deze korte samenvatting van de Canon Laser Shot LBP-2900 600 x 600 DPI A4-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.

Canon Laser Shot Laser Shot LBP-2900, Laser, 600 x 600 DPI, A4, 150 vel, 12 ppm

Lange samenvatting Canon Laser Shot LBP-2900 600 x 600 DPI A4:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Canon Laser Shot LBP-2900 600 x 600 DPI A4, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Canon Laser Shot Laser Shot LBP-2900. Printtechnologie: Laser, Aantal printcartridges: 1, Maximale resolutie: 600 x 600 DPI. Maximale ISO A-series papierformaat: A4. Printsnelheid (zwart, standaardkwaliteit, A4/US Letter): 12 ppm. Standaard invoercapaciteit: 150 vel. Standaard uitvoercapaciteit: 100 vel

Printtechnologie
Kleur *
No
Maximale resolutie *
De maximale resolutie in beeldpunten (dots) per inch (DPI).
600 x 600 DPI
Aantal printcartridges *
1
Printtechnologie *
Geeft aan welke methode dit product gebruikt om te printen.
Laser
Printsnelheid
Printsnelheid (zwart, standaardkwaliteit, A4/US Letter) *
De printsnelheid in zwart-witte A4-pagina's per minuut (ppm), normale kwaliteit. De werkelijke snelheid is mede afhankelijk van de systeemconfiguratie, de gebruikte software en het document.
12 ppm
Tijdsduur tot de eerste pagina (zwart, normaal)
9,3 s
Invoercapaciteit
Standaard invoercapaciteit *
150 vel
Uitvoercapaciteit
Standaard uitvoercapaciteit *
100 vel
Papier
Maximale ISO A-series papierformaat *
A4
ISO A-series afmetingen (A0...A9) *
A4,A5
Non-ISO print papierafmetingen
Executive, Letter
Maximale printafmetingen
A5 (148 x 210 mm)
Poorten & interfaces
Optionele connectiviteit
Ethernet
Geheugen
Intern geheugen *
De hoeveelheid werkgeheugen (RAM) die geïnstalleerd is in het systeem. Werkgeheugen is veel sneller dan gewoon permanent geheugen, zoals bijvoorbeeld een harde schijf en wordt door het apparaat gebruikt voor het tijdelijk opslaan van gegevens.
2 MB
Energie
Stroomverbruik (in standby)
2 W
Geluidsproductie
Geluidsniveau tijdens afdrukken
48 dB
Certificaten
Energy Star-certificaat
Yes
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
10 - 32 °C
Temperatuur bij opslag
0 - 35 °C
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
20 - 80 procent
Luchtvochtigheid bij opslag
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
10 - 80 procent
Gewicht en omvang
Gewicht *
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
5,7 kg
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
369,8 x 216,7 x 250,5 mm
Overige specificaties
Stroomvoorziening
De stroomvoorziening die het apparaat nodig heeft.
220-240V; 50/60Hz
Compatibele besturingssystemen
List of desktop operating systems tested as compatible with this product, including coined name and version
Window 98/SE/ME/2000/XP
Formaten afwijkende media
(76.2 - 215.9mm) - (127.0 - 355.6mm)
Geheugentechnologie
List of technologies relating to memory enhancement
SCoA
Stroomverbruik (indien actief)
259 W
Source Testseek-samenvatting Average rating
Reviews
Updated:
2016-11-14 19:51:39
Testseek has collected 1 expert review for Canon Laser Shot LBP-2900 600 x 600 DPI A4 and the rating is 74 of 100. Click below and use Testseek to find all ratings, product awards and conclusions.
74%
Source Review comments Score
Updated:
%
pcworld.in
Updated:
2016-12-27 19:36:38
Draft or ‘toner save’ mode is a compromise between ink consumption and print quality. Obviously, lesser the toner consumed, greater the savings, while the printouts end up looking lighter. Using the toner save mode is a nifty way of eking out more prin...
Good Good quality prints, Average cost of running...
Bad No twosided printing...
Bottom line Overall good quality prints, and average cost of running. Misses out two-sided printing. Forgivable in a low cost printer, but not here...
74%
Customer service details