Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Buffalo Nfiniti Wireless-N Notebook Adapter 300Mbit/s netwerkkaart & -adapter

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Buffalo
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Nfiniti Wireless-N Notebook Adapter
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
WLI-CB-G300N-3
Categorie
Via een netwerk kunnen computers met elkaar communiceren en bijvoorbeeld websites, bestanden en printers met elkaar delen. De meest gebruikte netwerkstandaard is Ethernet, u herkent dit aan de vierkante stekkertjes met acht draadjes erin. Thuis en op kantoor begint ook draadloos netwerk met de 802.11b of de snellere 802.11g standaard steeds meer gebruikt te worden, hoewel wireless access points meestal toch nog via Ethernet op het reeds bestaande netwerk (bijvoorbeeld via een ADSL- of kabelmodem voor een internetverbinding) aangesloten moeten worden.
netwerkkaarten & -adapters
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Buffalo: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 20 sep 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 6344
Deze statistiek is gebaseerd op de 75002 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 20-09-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73286 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 23 nov 2017 13:27:07
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Buffalo Nfiniti Wireless-N Notebook Adapter 300Mbit/s netwerkkaart & -adapter :
De korte redactionele beschrijving van Buffalo Nfiniti Wireless-N Notebook Adapter 300Mbit/s netwerkkaart & -adapter

Nfiniti Wireless-N Notebook Adapter
Meer>>>

Buffalo Nfiniti Wireless-N Notebook Adapter 300Mbit/s netwerkkaart & -adapter:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Buffalo Nfiniti Wireless-N Notebook Adapter 300Mbit/s netwerkkaart & -adapter.
Buffalo Nfiniti Draft-N Wireless Notebook Adapter is designed to stream High-Definition (HD) video, voice and music. With faster wireless data rates and more coverage than legacy 802.11 products, Buffalo Nfiniti Wireless solutions provide sufficient bandwidth, range and reliability to deliver multimedia files to any room in your home. Exceed wireless limits and enjoy the freedom of high-speed media streaming!
Korte samenvatting Buffalo Nfiniti Wireless-N Notebook Adapter 300Mbit/s netwerkkaart & -adapter:
Deze korte samenvatting van de Buffalo Nfiniti Wireless-N Notebook Adapter 300Mbit/s netwerkkaart & -adapter-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Buffalo Nfiniti Wireless-N Notebook Adapter, Draadloos, CardBus, 300 Mbit/s
Lange samenvatting Buffalo Nfiniti Wireless-N Notebook Adapter 300Mbit/s netwerkkaart & -adapter :

Buffalo Nfiniti Wireless-N Notebook Adapter. Connectiviteitstechnologie: Draadloos, Hostinterface: CardBus. Overdrachtssnelheid (max): 300 Mbit/s

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Buffalo Nfiniti Wireless-N Notebook Adapter 300Mbit/s netwerkkaart & -adapter, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Poorten & interfaces
Connectiviteitstechnologie *
De technologie die het apparaat gebruikt om verbinding te maken:\ndraadloos\nmet draad
Draadloos
Hostinterface *
Descriptions of the products host interface
CardBus
Bandbreedte
Overdrachtssnelheid (max) *
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
300 Mbit/s
Netwerk
Modulatie
DSSS,OFDM
Frequentieband
De radiofrequentie waarop het apparaat werkt.
2.412 - 2.462
Minimale systeemeisen
Mac-compatibiliteit
Geschikt voor gebruik met een Macintosh computer.
No
Gewicht en omvang
Breedte
54 mm
Diepte
123 mm
Hoogte
Hoogte van het product
10 mm
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
50 g
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
0 - 55 °C
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
20 - 80 procent
Overige specificaties
Voldoet aan industriestandaarden
Lijst met industriestandaarden waaraan het product voldoet.
IEEE802.11n, IEEE 802.11b, IEEE 802.11g
Compatibele besturingssystemen
List of desktop operating systems tested as compatible with this product, including coined name and version
Windows 2000, Windows XP
Source Testseek-samenvatting Average rating
Reviews
Updated:
2011-07-30
Testseek heeft 2 proffesionele recensies verzameld voor Buffalo Nfiniti Wireless-N Notebook Adapter. Het gemiddelde van deze proffesionele recensies is 72 van de 100. De gemiddelde score geeft aan hoe profesionals dit product waarderen. Klik hieronder om naar testseek te gaan en voor alle productbeoordelingen, -testen en -conclusies.
72%