Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Brodit Passieve houder voor Palm Tungsten E/T5

X
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Brodit
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Passieve houder voor Palm Tungsten E/T5
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
848593
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
7320280073185 show
Categorie
Object which can be used to contain other objects e.g. a drinks holder in a cinema seat.
houders
Datasheetkwaliteit: aangemaakt door Brodit
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Brodit: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 19 feb 2007
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 6754
Deze statistiek is gebaseerd op de 75469 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 19-02-07 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73738 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 15 dec 2017 00:29:07
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Brodit Passieve houder voor Palm Tungsten E/T5 :
De korte redactionele beschrijving van Brodit Passieve houder voor Palm Tungsten E/T5

Passieve houder voor Palm Tungsten E/T5
Meer>>>
Korte samenvatting Brodit Passieve houder voor Palm Tungsten E/T5:
Deze korte samenvatting van de Brodit Passieve houder voor Palm Tungsten E/T5-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Brodit Passieve houder voor Palm Tungsten E/T5
Lange samenvatting Brodit Passieve houder voor Palm Tungsten E/T5 :

Brodit Passieve houder voor Palm Tungsten E/T5

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Brodit Passieve houder voor Palm Tungsten E/T5, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Land Distributor
Deutschland 1 distributor(s)
España 1 distributor(s)
Italia 1 distributor(s)