Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Braun Oral-B OD 17-1

X
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Braun
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Oral-B OD 17-1
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
BOD171
Categorie Opzetborstels
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt doorBraun: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
Productraadplegingen: 8669
Deze statistiek is gebaseerd op de 94302 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 92172 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 04 apr 2019 05:09:26
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Braun Oral-B OD 17-1 :
De korte redactionele beschrijving van Braun Oral-B OD 17-1

Braun Oral-B OD 17-1
Meer>>>
Braun Oral-B OD 17-1:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Braun Oral-B OD 17-1.

Oral-B elektrische tandenborstels bieden exceptionele producteigenschappen en prestatie voordelen. Het is zelfs zo, dat een onafhankelijk onderzoek heeft uitgewezen dat een oscillerend-roterend systeem, ondersteund en gebruikt door Oral-B, betere prestaties levert dan een handtandenborstel. Uit het onderzoek is gebleken dat tandenborstels met een roterend systeem meer plak verwijderen en tandvleesontsteking significant meer helpen verminderen dan een handtandenborstel, zowel op korte als lange termijn.

Korte samenvatting Braun Oral-B OD 17-1:
Deze korte samenvatting van de Braun Oral-B OD 17-1-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.

Braun Oral-B OD 17-1

Lange samenvatting Braun Oral-B OD 17-1:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Braun Oral-B OD 17-1, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Braun Oral-B OD 17-1

Merk Beeld Artikelcode product Voorraad Prijs vanaf
Braun BEB172 opzet borstel Braun BEB172 opzet borstel
(show image)
BEB172 BEB172 0,00
(excl. VAT)
0 (incl. VAT)