Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Oral-B Plak Control Ultra timer D9500

X
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Oral-B
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Oral-B Plak Control Ultra timer D9500
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
BD9500 show
Show alternative article codes used in the online market place
Categorie
Electric devices used for cleaning teeth.
Elektrische tandenborstels
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt doorOral-B: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
Productraadplegingen: 24981
Deze statistiek is gebaseerd op de 94302 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 92172 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 18 jul 2019 20:42:50
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Oral-B Plak Control Ultra timer D9500 :
De korte redactionele beschrijving van Oral-B Plak Control Ultra timer D9500

Braun Oral-B Plak Control Ultra timer D9500
Meer>>>
Oral-B Plak Control Ultra timer D9500:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Oral-B Plak Control Ultra timer D9500.

Oral-B elektrische tandenborstels bieden exceptionele producteigenschappen en prestatie voordelen. Het is zelfs zo, dat een onafhankelijk onderzoek heeft uitgewezen dat een oscillerend-roterend systeem, ondersteund en gebruikt door Oral-B, betere prestaties levert dan een handtandenborstel. Uit het onderzoek is gebleken dat tandenborstels met een roterend systeem meer plak verwijderen en tandvleesontsteking significant meer helpen verminderen dan een handtandenborstel, zowel op korte als lange termijn.

Korte samenvatting Oral-B Plak Control Ultra timer D9500:
Deze korte samenvatting van de Oral-B Plak Control Ultra timer D9500-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.

Oral-B Plak Control Ultra timer D9500

Lange samenvatting Oral-B Plak Control Ultra timer D9500:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Oral-B Plak Control Ultra timer D9500, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Oral-B Plak Control Ultra timer D9500

Indicatie
Indicatielampje
Yes
Merk Beeld Artikelcode product Voorraad Prijs vanaf
Princess Braun Oral-B 5900 Princess Braun Oral-B 5900
(show image)
695900 Braun Oral-B 5900 0,00
(excl. VAT)
0 (incl. VAT)
Oral-B D8011N Blauw, Wit Oral-B D8011N Blauw, Wit
(show image)
BD8011N Oral-B D8011N 0,00
(excl. VAT)
0 (incl. VAT)