Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Bigben Interactive BB284362 2,4 W Zwart

X
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Bigben Interactive
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
BB284362
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
IPSOUNDBALL show
Show alternative article codes used in the online market place
Categorie
Small devices designed to be carried and plugged into smartphones, MP3 players etc to make a portable audio entertainment system.
Draagbare luidsprekers
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt doorBigben Interactive: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
Productraadplegingen: 3982
Deze statistiek is gebaseerd op de 88779 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 86785 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 10 jun 2019 13:34:13
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Meer>>>
Korte samenvatting Bigben Interactive BB284362 2,4 W Zwart:
Deze korte samenvatting van de Bigben Interactive BB284362 2,4 W Zwart-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.

Bigben Interactive BB284362, 1.0 kanalen, 2,4 W, Zwart, USB, 7 uur, 4 uur

Lange samenvatting Bigben Interactive BB284362 2,4 W Zwart:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Bigben Interactive BB284362 2,4 W Zwart, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Bigben Interactive BB284362. Audio-uitgangskanalen: 1.0 kanalen. Gemiddeld vermogen: 2,4 W. Kleur van het product: Zwart. Type stroombron: USB, Levensduur accu/batterij: 7 uur, Accu/Batterij oplaadtijd: 4 uur. Gewicht: 121 g, Breedte verpakking: 55 mm, Diepte verpakking: 95 mm

Luidsprekers
Audio-uitgangskanalen
Het aantal luidsprekerkanalen: het getal voor de punt is het aantal kleine luidsprekertjes, het getal na de punt een eventuele subwoofer. Bij geluidsapparatuur waar geen luidsprekers meegeleverd worden, geeft dit aan voor welk aantal luidsprekers het product maximaal geschikt is.
1.0 kanalen
Audio
Gemiddeld vermogen *
2,4 W
Design
Kleur van het product *
Zwart
Energie
Type stroombron *
USB
Levensduur accu/batterij
Maximale gebruiksduur van een accu of batterij. Mobile Mark™ (2002) is de standard benchmark voor het meten van de gebruiksduur van een accu/batterij. In sommige gevallen kan de gebruiksduur worden verlengd door het toevoegen van extra batterijen/accus.
7 uur
Accu/Batterij oplaadtijd
Hoeveelheid tijd die het kost om de batterij op te laden van leeg naar helemaal vol.
4 uur
Gewicht en omvang
Gewicht *
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
121 g
Breedte verpakking
55 mm
Diepte verpakking
95 mm
Hoogte verpakking
155 mm
Gewicht verpakking
Gewicht van het verpakte product in gram.
120 g
Logistieke gegevens
Breedte pallet
80 cm
Lengte pallet
120 cm
Logistieke gegevens
Hoogte pallet
180 cm
Gewicht pallet
150 kg
Aantal per pallet
Aantal stuks van het product per pallet. Als er meer dan één stuks in een verpakking zit, is dit het aantal stuks (niet het aantal verpakkingen) per pallet.
800 stuk(s)
Breedte van de omdoos
36 cm
Lengte omdoos
60 cm
Hoogte van de omdoos
23,5 cm
Gewicht omdoos
6,7 kg
Hoeveelheid per omdoos
40 stuk(s)
Breedte transportverpakking
17 cm
Lengte transportverpakking
30 cm
Hoogte transportverpakking
21 cm
Gewicht transportverpakking
1,45 kg
Hoeveelheid per transportverpakking
10 stuk(s)
Overige specificaties
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
175 x 95 x 55 mm
Soort
Portable speakers
Aantal
1
Compatibiliteit
Systemen waarmee het product samenwerkt.
Apple iPhone/iPod/iPad
Customer service details