Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Bigben Interactive BB285871 mobiele telefoon behuizingen

X
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Bigben Interactive
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
BB285871
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
IPIMLCASESTRIPE show
Show alternative article codes used in the online market place
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt doorBigben Interactive: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
Productraadplegingen: 2830
Deze statistiek is gebaseerd op de 88779 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 86785 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 10 jun 2019 13:32:17
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Meer>>>
Korte samenvatting Bigben Interactive BB285871 mobiele telefoon behuizingen:
Deze korte samenvatting van de Bigben Interactive BB285871 mobiele telefoon behuizingen-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.

Bigben Interactive BB285871, Polycarbonaat, 173 mm, 30 mm, 95 mm, 67 g, 1 stuk(s)

Lange samenvatting Bigben Interactive BB285871 mobiele telefoon behuizingen:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Bigben Interactive BB285871 mobiele telefoon behuizingen, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Bigben Interactive BB285871. Materiaal: Polycarbonaat. Breedte: 173 mm, Diepte: 30 mm, Hoogte: 95 mm. Aantal per verpakking: 1 stuk(s), Breedte verpakking: 30 mm, Diepte verpakking: 95 mm. Breedte pallet: 80 cm, Lengte pallet: 120 cm, Hoogte pallet: 180 cm. Compatibele producten: Apple iPhone 3G/3GS

Kenmerken
Materiaal *
Polycarbonaat
Gewicht en omvang
Breedte
173 mm
Diepte
30 mm
Hoogte
Hoogte van het product
95 mm
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
67 g
Verpakking
Aantal per verpakking
1 stuk(s)
Breedte verpakking
30 mm
Diepte verpakking
95 mm
Hoogte verpakking
180 mm
Gewicht verpakking
Gewicht van het verpakte product in gram.
70 g
Logistieke gegevens
Breedte pallet
80 cm
Lengte pallet
120 cm
Hoogte pallet
180 cm
Logistieke gegevens
Gewicht pallet
100 kg
Aantal per pallet
Aantal stuks van het product per pallet. Als er meer dan één stuks in een verpakking zit, is dit het aantal stuks (niet het aantal verpakkingen) per pallet.
960 stuk(s)
Breedte van de omdoos
18 cm
Lengte omdoos
36 cm
Hoogte van de omdoos
24,5 cm
Gewicht omdoos
1,94 kg
Hoeveelheid per omdoos
20 stuk(s)
Breedte transportverpakking
17 cm
Lengte transportverpakking
34 cm
Hoogte transportverpakking
11 cm
Gewicht transportverpakking
830 g
Hoeveelheid per transportverpakking
10 stuk(s)
Overige specificaties
Aantal
1
Compatibele producten
Apple iPhone 3G/3GS
Customer service details