Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Belkin Adapter Bluetooth PDA PCCard

X
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Belkin
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Adapter Bluetooth PDA PCCard
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
F8T006DFPC
Categorie
Via een netwerk kunnen computers met elkaar communiceren en bijvoorbeeld websites, bestanden en printers met elkaar delen. De meest gebruikte netwerkstandaard is Ethernet, u herkent dit aan de vierkante stekkertjes met acht draadjes erin. Thuis en op kantoor begint ook draadloos netwerk met de 802.11b of de snellere 802.11g standaard steeds meer gebruikt te worden, hoewel wireless access points meestal toch nog via Ethernet op het reeds bestaande netwerk (bijvoorbeeld via een ADSL- of kabelmodem voor een internetverbinding) aangesloten moeten worden.
Netwerkkaarten & -adapters
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt doorBelkin: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
Productraadplegingen: 9891
Deze statistiek is gebaseerd op de 96241 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 94057 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 04 Apr 2019 04:28:20
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Belkin Adapter Bluetooth PDA PCCard :
De korte redactionele beschrijving van Belkin Adapter Bluetooth PDA PCCard

Bluetooth™ PDA- en PC-Adapter Combo-kaart
Meer>>>
Belkin Adapter Bluetooth PDA PCCard:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Belkin Adapter Bluetooth PDA PCCard.

Belkin biedt u de Bluetooth-technologie, de snelle en eenvoudige manier om uw computerapparatuur draadloos met elkaar te verbinden. Hierdoor zijn kabels en fysieke verbindingen tussen elektronische apparaten overbodig geworden.

Met behulp van de Belkin Bluetooth pda-adapterkaart en een vrij beschikbare CompactFlash (CF) sleuf type I, kunt u draadloos printen, bestanden versturen en visitekaartjes uitwisselen. Met Bluetooth technologie kunt u uw pda zonder synchronisatiekabel tijdens het werken op uw computer synchroniseren. Met uw pocket- pc heeft u nu toegang tot apparaten die zijn uitgerust met Bluetooth-technologie, zoals desktop-pc's, printers en mobiele telefoons, waardoor u draadloos kunt printen, e-mailen en internetten.

Als u de Bluetooth PDA-adapterkaart in de meegeleverde PC-adapterkaart steekt, creëert u kabelvrije verbindingen tussen uw notebookcomputer en Bluetooth-apparaten. Met de PC-adapterkaart kunt u heel gemakkelijk gegevens draadloos versturen naar andere Bluetooth-apparaten zoals desktop- of notebookcomputers, invoerapparatuur, PDA's, printers en zelfs mobiele telefoons. U kunt met zeven andere Bluetooth apparaten tegelijk in verbinding staan.

Voordelen :
Voegt de draadloze Bluetooth-technologie toe aan uw pda of notebookcomputer, waardoor u geen kabels meer nodig hebt
Beschikt over ingebouwde beveiliging in de vorm van 128-bits encryptie en authenticatie, voor veilige verbindingen met andere draadloze Bluetooth-apparaten
Dankzij gemakkelijke software is draadloze communicatie computers onderling en met randapparatuur heel eenvoudig
Gemakkelijk te installeren
Geschikt voor Bluetooth v1.1-apparaten
Ideaal formaat voor mobiel gebruik
Stelt u in staat tot op 10 m afstand (Het bereik is afhankelijk van de omgeving, het aantal gebruikers en het gebruik van andere draadloze apparaten in de directe nabijheid)te werken

Korte samenvatting Belkin Adapter Bluetooth PDA PCCard:
Deze korte samenvatting van de Belkin Adapter Bluetooth PDA PCCard-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.

Belkin Adapter Bluetooth PDA PCCard, Draadloos

Lange samenvatting Belkin Adapter Bluetooth PDA PCCard:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Belkin Adapter Bluetooth PDA PCCard, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Belkin Adapter Bluetooth PDA PCCard. Connectiviteitstechnologie: Draadloos. Soort antenne: Internal, Extended back

Poorten & interfaces
Connectiviteitstechnologie *
Draadloos
Netwerk
Bandbreedte
2,4 GHz
Design
Soort antenne
Internal, Extended back
Certificering
EN 60950 EN 300 328 EN 300 826 EN 55022 EN 55024 EN 61000 3-2 EN 61000 3-3 EN 60950
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
0 - 70 °C
Temperatuur bij opslag
-30 - 85 °C
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
10 - 90 procent
Minimale systeemeisen
Compatibele besturingssystemen
Windows 98/Se/ME/2000/XP
Minimale systeemeisen
Minimale processor
200 MHz
Gewicht en omvang
Gewicht
34 g
Overige specificaties
Modemsnelheid
57,6 Kbit/s
Minimale systeemeisen
PC: 64 MB RAM free PCMCIA Type II slot Pocket PC: Geniune Intel processor Compact Flash Type 1 slot Microsoft Pocket PC 2002 or 2003
Slot-type
PCMCIA Type II, CF Type I
Afmetingen (BxDxH)
101 x 54 x 4 mm
Systeemtype
PC, Pocket PC
Ondersteunde data-overdrachtsnelheden
723/57.6 Kbps
Overdrachtssnelheid
0,000723 Gbit/s
Max bereik buiten
10 m