Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Belkin Pro Series Non-IEEE Parallel Printer Cable (A/B) - 1.8m printerkabel

X
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Belkin
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Pro Series Non-IEEE Parallel Printer Cable (A/B) - 1.8m
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
CC3001AED06
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
0722868557365
Categorie
Cables to connect printers to computers and other devices.
printerkabels
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Belkin: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 23 feb 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 29085
Deze statistiek is gebaseerd op de 75537 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 23-02-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73809 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 01 jan 2018 06:37:25
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: Lifetime
Lange productnaam Belkin Pro Series Non-IEEE Parallel Printer Cable (A/B) - 1.8m printerkabel :
De korte redactionele beschrijving van Belkin Pro Series Non-IEEE Parallel Printer Cable (A/B) - 1.8m printerkabel

Afgeschermde parallelle printerkabel (niet IEEE), Pro-serie, 1,8 m
Meer>>>
Korte samenvatting Belkin Pro Series Non-IEEE Parallel Printer Cable (A/B) - 1.8m printerkabel:
Deze korte samenvatting van de Belkin Pro Series Non-IEEE Parallel Printer Cable (A/B) - 1.8m printerkabel-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Belkin Pro Series Non-IEEE Parallel Printer Cable (A/B) - 1.8m
Lange samenvatting Belkin Pro Series Non-IEEE Parallel Printer Cable (A/B) - 1.8m printerkabel :

Belkin Pro Series Non-IEEE Parallel Printer Cable (A/B) - 1.8m

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Belkin Pro Series Non-IEEE Parallel Printer Cable (A/B) - 1.8m printerkabel, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Land Distributor
Deutschland 1 distributor(s)
United Kingdom 1 distributor(s)