Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Bandridge BCL1005 VGA kabel 5 m VGA (D-Sub) Zwart, Grijs

Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Bandridge
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
BCL1005
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
BCL1005
GTIN (EAN/UPC) :
Global Trade Identification Number (GTIN), European Article Number (EAN) of Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
8717587012204
Categorie VGA kabels
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt doorBandridge: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
Productraadplegingen: 8376
Deze statistiek is gebaseerd op de 96377 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 94200 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 07 Nov 2019 09:34:19
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Meer>>>
Korte samenvatting Bandridge BCL1005 VGA kabel 5 m VGA (D-Sub) Zwart, Grijs:
Deze korte samenvatting van de Bandridge BCL1005 VGA kabel 5 m VGA (D-Sub) Zwart, Grijs-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.

Bandridge BCL1005, 5 m, VGA (D-Sub), VGA (D-Sub), Zwart, Grijs, Nikkel, Mannelijk/Vrouwelijk

Lange samenvatting Bandridge BCL1005 VGA kabel 5 m VGA (D-Sub) Zwart, Grijs:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Bandridge BCL1005 VGA kabel 5 m VGA (D-Sub) Zwart, Grijs, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Bandridge BCL1005. Lengte snoer: 5 m, Aansluiting 1: VGA (D-Sub), Aansluiting 2: VGA (D-Sub)