Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Vertiv Avocent RJ45 / DB25 Cable 1.8m netwerkkabel

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Vertiv
Productfamilie:
Deze productfamilie is een algemeen (handels)merk die een brede range producten kan aanduiden, eventueel categorie-overstijgend. Productfamilie nemen we op in de Icecat-producttitel.
Avocent
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
RJ45 / DB25 Cable
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
CAB0046
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
0636430034201 show
Categorie
Ieder netwerk maakt gebruik van zijn eigen soort kabels. Het meest gebruikte netwerk voor thuis- kantoorgebruik is Ethernet. Voor modern Ethernet heeft u minimaal categorie 5 kabels nodig. Ethernetkabels zijn verkrijgbaar in twee soorten: gewoon en cross-linked. Voor het direct aansluiten van twee computers op elkaar heeft u een cross-linked kabel nodig, voor het aansluiten van een computer op een switch of router heeft u een gewone kabel nodig. Voor de meeste nieuwere Ethernet-apparatuur maakt het niet langer uit of u gewone of cross-linked kabels gebruikt omdat deze apparaten automatisch het type detecteren en hun instellingen hierop aanpassen.
netwerkkabels
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Vertiv: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 nov 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 34738
Deze statistiek is gebaseerd op de 75404 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-11-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73678 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 11 jan 2018 14:22:07
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Vertiv Avocent RJ45 / DB25 Cable 1.8m netwerkkabel :
De korte redactionele beschrijving van Vertiv Avocent RJ45 / DB25 Cable 1.8m netwerkkabel

RJ45 / DB25 Cable
Meer>>>

Vertiv Avocent RJ45 / DB25 Cable 1.8m netwerkkabel:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Vertiv Avocent RJ45 / DB25 Cable 1.8m netwerkkabel.
Cable, 6 feet, RJ45 to DB25 male, for DTE devices.
Korte samenvatting Vertiv Avocent RJ45 / DB25 Cable 1.8m netwerkkabel:
Deze korte samenvatting van de Vertiv Avocent RJ45 / DB25 Cable 1.8m netwerkkabel-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Vertiv Avocent RJ45 / DB25 Cable, 1,8 m
Lange samenvatting Vertiv Avocent RJ45 / DB25 Cable 1.8m netwerkkabel :

Vertiv Avocent RJ45 / DB25 Cable. Lengte snoer: 1,8 m, Geslacht connector: Mannelijk/Mannelijk

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Vertiv Avocent RJ45 / DB25 Cable 1.8m netwerkkabel, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Kenmerken
Lengte snoer *
1,8 m
Kenmerken
Geslacht connector *
Mannelijk/Mannelijk
Land Distributor
Nederland 1 distributor(s)
United Kingdom 3 distributor(s)
Deutschland 3 distributor(s)
Danmark 1 distributor(s)
Switzerland 1 distributor(s)
France 1 distributor(s)
España 1 distributor(s)
Italia 1 distributor(s)