Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Vertiv Avocent RJ45 -> DB9 cross cable RJ-45 DB-9 kabeladapter/verloopstukje

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Vertiv
Productfamilie:
Deze productfamilie is een algemeen (handels)merk die een brede range producten kan aanduiden, eventueel categorie-overstijgend. Productfamilie nemen we op in de Icecat-producttitel.
Avocent
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
RJ45 -> DB9 cross cable
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
CAB0036
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
0636430034188
Categorie
Small device which is connected to a cable to change from male to female connections or vice-versa.
kabeladapters/verloopstukjes
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Vertiv: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 nov 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 36519
Deze statistiek is gebaseerd op de 75537 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-11-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73809 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 23 nov 2017 14:13:06
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Meer>>>
Korte samenvatting Vertiv Avocent RJ45 -> DB9 cross cable RJ-45 DB-9 kabeladapter/verloopstukje:
Deze korte samenvatting van de Vertiv Avocent RJ45 -> DB9 cross cable RJ-45 DB-9 kabeladapter/verloopstukje-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Vertiv Avocent RJ45 -> DB9 cross cable, RJ-45, DB-9
Lange samenvatting Vertiv Avocent RJ45 -> DB9 cross cable RJ-45 DB-9 kabeladapter/verloopstukje :

Vertiv Avocent RJ45 -> DB9 cross cable. Aansluiting 1: RJ-45, Aansluiting 2: DB-9

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Vertiv Avocent RJ45 -> DB9 cross cable RJ-45 DB-9 kabeladapter/verloopstukje, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Poorten & interfaces
Aansluiting 1 *
This is the first connector in the device.
RJ-45
Poorten & interfaces
Aansluiting 2 *
This is the second connector in the device.
DB-9
Land Distributor
Nederland 1 distributor(s)
United Kingdom 2 distributor(s)
Deutschland 2 distributor(s)
Danmark 1 distributor(s)
Switzerland 1 distributor(s)
France 1 distributor(s)
España 1 distributor(s)