Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Vertiv Avocent Cyclades AlterPath KVM Terminator PS/2 Series 4000 kabeladapter/verloopstukje

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Vertiv
Productfamilie:
Deze productfamilie is een algemeen (handels)merk die een brede range producten kan aanduiden, eventueel categorie-overstijgend. Productfamilie nemen we op in de Icecat-producttitel.
Avocent
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Cyclades AlterPath KVM Terminator PS/2 Series 4000
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
APK4615
Categorie
Small device which is connected to a cable to change from male to female connections or vice-versa.
kabeladapters/verloopstukjes
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Vertiv: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 nov 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 14846
Deze statistiek is gebaseerd op de 75469 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-11-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73738 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 23 nov 2017 14:13:00
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Vertiv Avocent Cyclades AlterPath KVM Terminator PS/2 Series 4000 kabeladapter/verloopstukje :
De korte redactionele beschrijving van Vertiv Avocent Cyclades AlterPath KVM Terminator PS/2 Series 4000 kabeladapter/verloopstukje

Cyclades AlterPath KVM Terminator PS/2 Series 4000
Meer>>>
Korte samenvatting Vertiv Avocent Cyclades AlterPath KVM Terminator PS/2 Series 4000 kabeladapter/verloopstukje:
Deze korte samenvatting van de Vertiv Avocent Cyclades AlterPath KVM Terminator PS/2 Series 4000 kabeladapter/verloopstukje-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Vertiv Avocent Cyclades AlterPath KVM Terminator PS/2 Series 4000, PS/2
Lange samenvatting Vertiv Avocent Cyclades AlterPath KVM Terminator PS/2 Series 4000 kabeladapter/verloopstukje :

Vertiv Cyclades AlterPath KVM Terminator PS/2 Series 4000, Avocent. Aansluiting(en): PS/2

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Vertiv Avocent Cyclades AlterPath KVM Terminator PS/2 Series 4000 kabeladapter/verloopstukje, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Poorten & interfaces
Aansluiting(en)
PS/2
Land Distributor
Italia 1 distributor(s)