Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

AVM FRITZ!Box ADSL Router (Annex A) bedrade router

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
AVM
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
FRITZ!Box ADSL Router (Annex A)
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
20001657
Categorie
Met een router kunnen netwerken met elkaar verbonden worden. Voor de meeste mensen is dit een (draadloos) lokaal thuis- of kantoornetwerk (LAN) dat met het internet verbonden wordt. De router zorgt er voor dat alle computers op het lokale netwerk verbinding kunnen maken met elkaar en het internet en indien gewenst dat verzoeken tot het maken van een verbinding van andere computers die ook aangesloten zijn op het internet naar de juiste computer op het lokale netwerk doorgestuurd worden. Voor het aansluiten van uw lokale netwerk op het internet via een ADSL of kabel verbinding, heeft u meestal behalve een router ook een (Ethernet) ADSL- of kabelmodem nodig.
bedrade routers
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door AVM: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 39595
Deze statistiek is gebaseerd op de 75469 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73738 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 29 mrt 2017 11:22:07
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: 5 jaar garantie, gratis support en firmware upgrades.
Lange productnaam AVM FRITZ!Box ADSL Router (Annex A) bedrade router :
De korte redactionele beschrijving van AVM FRITZ!Box ADSL Router (Annex A) bedrade router

FRITZ!Box ADSL Router (Annex A)
Meer>>>

AVM FRITZ!Box ADSL Router (Annex A) bedrade router:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor AVM FRITZ!Box ADSL Router (Annex A) bedrade router.
Door de USB- en LAN- aansluitingen, verbindt de FRITZ!Box je computers met een ADSL aansluiting. De FRITZ!Box is te gebruiken als een krachtige ADSL- modem of als een moderne ADSL router om gelijktijdig met verschillende computers te kunnen surfen. De FRITZ!Box verbindt daarnaast andere netwerktoepassingen met ADSL inclusief game consoles, acces points of een LAN switch.
Korte samenvatting AVM FRITZ!Box ADSL Router (Annex A) bedrade router:
Deze korte samenvatting van de AVM FRITZ!Box ADSL Router (Annex A) bedrade router-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
AVM FRITZ!Box ADSL Router (Annex A), Ethernet, Fast Ethernet, T-DSL, Arcor DSL,ITU G.992.1 Annex A, T-Com 1TR112 (UR-2), 250 g, 0,1 Gbit/s, 160 x 122 x 31 mm, Windows XP, 2000, Me or 98; Linux (SuSE 9.0), MacOS X (10.3.3 +)
Lange samenvatting AVM FRITZ!Box ADSL Router (Annex A) bedrade router :

AVM FRITZ!Box ADSL Router (Annex A). Datalink-protocollen: Ethernet, Fast Ethernet, Ondersteunde protocollen: T-DSL, Arcor DSL,ITU G.992.1 Annex A, T-Com 1TR112 (UR-2). Gewicht: 250 g. Max. overdrachtssnelheid: 0,1 Gbit/s, Afmetingen (BxDxH): 160 x 122 x 31 mm, Compatibele besturingssystemen: Windows XP, 2000, Me or 98; Linux (SuSE 9.0), MacOS X (10.3.3 +)

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van AVM FRITZ!Box ADSL Router (Annex A) bedrade router, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Poorten & interfaces
Aansluitingen
Een aansluiting (I/O poort) waar u een ander apparaat op aan kunt sluiten
1 x USB - 4 PIN USB Type B 1 x modem - DSL - RJ-45 (WAN) 2 x network - Ethernet 10Base-T/100Base-TX - RJ-45
Protocollen
Datalink-protocollen
Een protocol is een taal of standaard die computers of andere apparatuur gebruiken om met elkaar te communiceren.
Ethernet, Fast Ethernet
Ondersteunde protocollen
Een protocol is een taal of standaard die computers of andere apparatuur gebruiken om met elkaar te communiceren.
T-DSL, Arcor DSL,ITU G.992.1 Annex A, T-Com 1TR112 (UR-2)
Protocollen
Digitaal signaalprotocol
Een protocol is een taal of standaard die computers of andere apparatuur gebruiken om met elkaar te communiceren.
ADSL, T-DSL
Gewicht en omvang
Gewicht *
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
250 g
Overige specificaties
Max. overdrachtssnelheid
0,1 Gbit/s
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
160 x 122 x 31 mm
Compatibele besturingssystemen
List of desktop operating systems tested as compatible with this product, including coined name and version
Windows XP, 2000, Me or 98; Linux (SuSE 9.0), MacOS X (10.3.3 +)
X