Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

ASUS WL-566gM 240 MIMO Wireless Router bedrade router

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
ASUS
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
WL-566gM 240 MIMO Wireless Router
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
WL-566GM
Categorie
Met een router kunnen netwerken met elkaar verbonden worden. Voor de meeste mensen is dit een (draadloos) lokaal thuis- of kantoornetwerk (LAN) dat met het internet verbonden wordt. De router zorgt er voor dat alle computers op het lokale netwerk verbinding kunnen maken met elkaar en het internet en indien gewenst dat verzoeken tot het maken van een verbinding van andere computers die ook aangesloten zijn op het internet naar de juiste computer op het lokale netwerk doorgestuurd worden. Voor het aansluiten van uw lokale netwerk op het internet via een ADSL of kabel verbinding, heeft u meestal behalve een router ook een (Ethernet) ADSL- of kabelmodem nodig.
bedrade routers
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door ASUS: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 09 feb 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 8523
Deze statistiek is gebaseerd op de 74970 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 09-02-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73259 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 30 mrt 2017 03:41:38
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam ASUS WL-566gM 240 MIMO Wireless Router bedrade router :
De korte redactionele beschrijving van ASUS WL-566gM 240 MIMO Wireless Router bedrade router

WL-566gM 240 MIMO Wireless Router
Meer>>>

ASUS WL-566gM 240 MIMO Wireless Router bedrade router:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor ASUS WL-566gM 240 MIMO Wireless Router bedrade router.
Kenmerken:
- 240 MIMO: Geavanceerde MIMO-technologie, dubbele snelheid als 108 MIMO.
- Sneller dan bekabeld Ethernet: verhoog draadloze overdrachtsnelheid tot 100Mbps.
- 8x betere dekking dan 802.11g.
- EZSetup: Installeer draadloos LAN in 2 eenvoudige stappen.
- Gegevensbeveiliging: WPA2, WPA, WEP, ACL en SPI firewall.

Sneller dan bekabeld Ethernet: Verbeter gegevensoverdrachtsnelheid tot 100Mbps
Dankzij "240 MIMO" technologie verbetert de WL-566gM draadloze overdrachtsnelheden met een factor 8 in vergelijking met die van standaard 802.11g-apparaten. (Om maximale prestaties te behalen is 240 MIMO ondersteuning tevens vereist aan de client-kant. ASUS levert zulke adapters: de WL-106gM). NB: Daadwerkelijke doorvoer kan variëren afhankelijk van de draadloze omgeving en andere parameters.
Korte samenvatting ASUS WL-566gM 240 MIMO Wireless Router bedrade router:
Deze korte samenvatting van de ASUS WL-566gM 240 MIMO Wireless Router bedrade router-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
ASUS WL-566gM 240 MIMO Wireless Router, IEEE 802.11b,IEEE 802.11g,IEEE 802.3,IEEE 802.3u, DHCP, DNS Proxy, PPPoE, PPTP, NTP, UpnP, TKIP,WPA2, NAT & SPI, Port, IP packet, URL Keyword, MAC address, 500 g
Lange samenvatting ASUS WL-566gM 240 MIMO Wireless Router bedrade router :

ASUS WL-566gM 240 MIMO Wireless Router. Netwerkstandaard: IEEE 802.11b,IEEE 802.11g,IEEE 802.3,IEEE 802.3u. Beheerprotocollen: DHCP, DNS Proxy, PPPoE, PPTP, NTP, UpnP. Ondersteunde beveiligingsalgoritmen: TKIP,WPA2, Firewall: NAT & SPI, Filterbeschrijving: Port, IP packet, URL Keyword, MAC address. Gewicht: 500 g. Meegeleverde software: EZSetup

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van ASUS WL-566gM 240 MIMO Wireless Router bedrade router, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Bedankt voor dat u een datasheet compleet laat maken door Icecat.

Uw datasheet zal binnen een paar dagen compleet gemaakt worden.

Ethernet LAN-eigenschappen
Full duplex
Een full-duplex-systeem staat tweewegcommunicatie toe en - in tegenstelling tot half-duplex, staat toe dat dit gelijktijdig gebeurt.
Yes
Poorten & interfaces
Aansluitingen
Een aansluiting (I/O poort) waar u een ander apparaat op aan kunt sluiten
4x 10/100 Ethernet LAN 1x 10/100 Broadband WAN 1x Power
Netwerk
Netwerkstandaard *
IEEE 802.11b,IEEE 802.11g,IEEE 802.3,IEEE 802.3u
Protocollen
Beheerprotocollen
Een protocol is een taal of standaard die computers of andere apparatuur gebruiken om met elkaar te communiceren.
DHCP, DNS Proxy, PPPoE, PPTP, NTP, UpnP
Beveiliging
Ondersteunde beveiligingsalgoritmen *
Er zijn verschillende manieren om data te versleutelen voordat het verzonden wordt. Over het algemeen geld, hoe meer bits, hoe veiliger.
TKIP,WPA2
Firewall
NAT & SPI
Beveiliging
Filterbeschrijving
Het type filter dat gebruikt wordt
Port, IP packet, URL Keyword, MAC address
Gewicht en omvang
Gewicht *
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
500 g
Inhoud van de verpakking
Meegeleverde software
EZSetup
Overige specificaties
Beheerplatform
Web-based
Max. overdrachtssnelheid
0,24 Gbit/s
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
214 x 175 x 36 mm
Overdrachtssnelheid
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
240 Mbit/s
Bandbreedte
2,4 GHz
Netwerkfuncties
Fast Ethernet, Wireless LAN
Uitgangsvermogen
Max: 20dBm
Source Testseek-samenvatting Average rating
Reviews
Updated:
2016-11-14
Testseek heeft 5 proffesionele recensies verzameld voor ASUS WL-566gM 240 MIMO Wireless Router. Het gemiddelde van deze proffesionele recensies is 83 van de 100. De gemiddelde score geeft aan hoe profesionals dit product waarderen. Klik hieronder om naar testseek te gaan en voor alle productbeoordelingen, -testen en -conclusies.
83%
X