Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

ASUS Wireless Access Point WL-330g 54Mbit/s WLAN toegangspunt

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
ASUS
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Wireless Access Point WL-330g
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
WL-330G
Categorie
Met een WLAN access point kunt u lokaal een draadloos netwerk bouwen. Sluit hem via Ethernet aan op uw ADSL of kabelmodem met ingebouwde router/DHCP server en uw hele lokale netwerk is verbonden met het internet.
WLAN access points
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door ASUS: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 30 jun 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 11571
Deze statistiek is gebaseerd op de 75404 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 30-06-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73678 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 07 dec 2017 12:23:30
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: 2 jaar (beperkte) garantie
Lange productnaam ASUS Wireless Access Point WL-330g 54Mbit/s WLAN toegangspunt :
De korte redactionele beschrijving van ASUS Wireless Access Point WL-330g 54Mbit/s WLAN toegangspunt

Asus Wireless Access Point WL-330g, IEEE 802.11b/g, 54Mbps.
Meer>>>

ASUS Wireless Access Point WL-330g 54Mbit/s WLAN toegangspunt:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor ASUS Wireless Access Point WL-330g 54Mbit/s WLAN toegangspunt.
-Breidt uw netwerk uit waar en wanneer u maar wilt
-Ondersteunt reizen naar andere IEEE 802.11b/g ondersteunende AP's die verbonden zijn met Ethernet netwerken om de netwerkdekking uit te breiden
-Compatible met alle IEEE 802.11b en 802.11g apparatuur
-Verbind hem met een externe ADSL/kabelmodem of een bestaand bedrijfsnetwerk via de 100Base-T auto-crossover (MDI/MDI-X) Ethernet poort
-Kan functioneren als een client machine, om een brug te vormen tussen Ethernet en WLAN
-Verbind uw XBox, PS2, set top box, notebook, desktop systemen en netwerk printers met een al bestaand netwerk
Korte samenvatting ASUS Wireless Access Point WL-330g 54Mbit/s WLAN toegangspunt:
Deze korte samenvatting van de ASUS Wireless Access Point WL-330g 54Mbit/s WLAN toegangspunt-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
ASUS Wireless Access Point WL-330g, 54 Mbit/s, 2.412 - 2.472, OFDM, Ethernet, 2 internal diversity IFA antennas, 100 - 240
Lange samenvatting ASUS Wireless Access Point WL-330g 54Mbit/s WLAN toegangspunt :

ASUS Wireless Access Point WL-330g. Overdrachtssnelheid (max): 54 Mbit/s, Frequentieband: 2.412 - 2.472, Modulatie: OFDM. Datalink-protocollen: Ethernet. Soort antenne: 2 internal diversity IFA antennas. Ingangsspanning: 100 - 240, Frequentie: 50/60. LED-indicatoren: Stroom

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van ASUS Wireless Access Point WL-330g 54Mbit/s WLAN toegangspunt, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Prestatie
Overdrachtssnelheid (max) *
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
54 Mbit/s
Frequentieband
De radiofrequentie waarop het apparaat werkt.
2.412 - 2.472
Modulatie
OFDM
Protocollen
Datalink-protocollen
Een protocol is een taal of standaard die computers of andere apparatuur gebruiken om met elkaar te communiceren.
Ethernet
Antenne
Soort antenne
2 internal diversity IFA antennas
Energie
Ingangsspanning
100 - 240
Frequentie
50/60
Uitgangsvermogen
15 ~ 18 dBm
Design
LED-indicatoren
Stroom
Eisen aan de omgeving
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
5 - 95 procent
Temperatuur, in bedrijf
0 - 55 °C
Temperatuur bij opslag
-20 - 70 °C
Gewicht en omvang
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
62 x 86 x 17 mm
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
62 g
Overige specificaties
Ondersteunde data-overdrachtsnelheden
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
802.11g: 6, 9, 12, 18, 24, 36, 48, 54Mbps; 802.11b: 1, 2, 5.5, 11Mbps
Max bereik binnenshuis
Binnenshuis is het bereik vaak kleiner dan buiten, omdat er veel obstakels die het bereik verminderen, zoals betonnen muren, in de weg zitten.
40 m
Max bereik buiten
Het maximale bereik waarop nog een acceptabele data-overdrachtssnelheid gehaald wordt. Het bereik wordt verminderd door obstakels zoals muren.
457m
Source Testseek-samenvatting Average rating
Reviews
Updated:
2014-10-19
Testseek heeft 3 proffesionele recensies verzameld voor ASUS Wireless Access Point WL-330g. Het gemiddelde van deze proffesionele recensies is 80 van de 100. De gemiddelde score geeft aan hoe profesionals dit product waarderen. Klik hieronder om naar testseek te gaan en voor alle productbeoordelingen, -testen en -conclusies.
80%
X