Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

ASUS Wireless Cardbus Adapter WL-107G 54Mbit/s netwerkkaart & -adapter

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
ASUS
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Wireless Cardbus Adapter WL-107G
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
WL-107G
Categorie
Via een netwerk kunnen computers met elkaar communiceren en bijvoorbeeld websites, bestanden en printers met elkaar delen. De meest gebruikte netwerkstandaard is Ethernet, u herkent dit aan de vierkante stekkertjes met acht draadjes erin. Thuis en op kantoor begint ook draadloos netwerk met de 802.11b of de snellere 802.11g standaard steeds meer gebruikt te worden, hoewel wireless access points meestal toch nog via Ethernet op het reeds bestaande netwerk (bijvoorbeeld via een ADSL- of kabelmodem voor een internetverbinding) aangesloten moeten worden.
netwerkkaarten & -adapters
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door ASUS: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 30 jun 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 26841
Deze statistiek is gebaseerd op de 75404 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 30-06-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73678 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 23 nov 2017 13:27:58
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam ASUS Wireless Cardbus Adapter WL-107G 54Mbit/s netwerkkaart & -adapter :
De korte redactionele beschrijving van ASUS Wireless Cardbus Adapter WL-107G 54Mbit/s netwerkkaart & -adapter

Wireless Cardbus Adapter WL-107G, IEEE 802.11g/b, 54 Mbps.
Meer>>>

ASUS Wireless Cardbus Adapter WL-107G 54Mbit/s netwerkkaart & -adapter:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor ASUS Wireless Cardbus Adapter WL-107G 54Mbit/s netwerkkaart & -adapter.
Host interface - 32-bit Cardbus, type II, alleen 3.3V
Netwerk Standaard - IEEE 802.11g, backward compatible met 802.11b apparaat
Datadoorvoer - 802.11g: 6, 9, 12, 18, 24, 36, 48, 54Mbps; 802.11b:1, 2, 5.5, 11Mbps
Modulatie - OFDM, CCK (11Mbps, 5.5Mbps), DQPSK (2Mbps), DBPSK (1Mbps)
Technologie - OFDM en DSSS
Netwerk Architectuur Types - Infrastructuur en ad-hoc
Frequentie - 2.412-2.462 GHz (N. America); 2.412-2.484 GHz (Japan); 2.412-2.472 GHz (Europa ETSI)
Korte samenvatting ASUS Wireless Cardbus Adapter WL-107G 54Mbit/s netwerkkaart & -adapter:
Deze korte samenvatting van de ASUS Wireless Cardbus Adapter WL-107G 54Mbit/s netwerkkaart & -adapter-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
ASUS Wireless Cardbus Adapter WL-107G, Draadloos, CardBus, 54 Mbit/s
Lange samenvatting ASUS Wireless Cardbus Adapter WL-107G 54Mbit/s netwerkkaart & -adapter :

ASUS Wireless Cardbus Adapter WL-107G. Connectiviteitstechnologie: Draadloos, Hostinterface: CardBus. Overdrachtssnelheid (max): 54 Mbit/s. Soort antenne: Two onboard Inverted-F antenna to support diversity

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van ASUS Wireless Cardbus Adapter WL-107G 54Mbit/s netwerkkaart & -adapter, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Poorten & interfaces
Connectiviteitstechnologie *
De technologie die het apparaat gebruikt om verbinding te maken:\ndraadloos\nmet draad
Draadloos
Hostinterface *
Descriptions of the products host interface
CardBus
Bandbreedte
Overdrachtssnelheid (max) *
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
54 Mbit/s
Ondersteunde data-overdrachtsnelheden
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
802.11g: 6, 9, 12, 18, 24, 36, 48, 54Mbps; 802.11b:1, 2, 5.5, 11Mbps
Netwerk
Modulatie
OFDM
Frequentieband
De radiofrequentie waarop het apparaat werkt.
2.412 - 2.472
Antenne
Soort antenne
Two onboard Inverted-F antenna to support diversity
Gewicht en omvang
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
45 g
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
-10 - 55 °C
Temperatuur bij opslag
-40 - 70 °C
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
5 - 95 procent
Overige specificaties
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
54 x 115 x 6,3 mm
Compatibele besturingssystemen
List of desktop operating systems tested as compatible with this product, including coined name and version
Windows 98SE, ME, 2000, XP and Linux Redhat (after version 7.1)
Netwerkfuncties
IEEE 802.11g/b
Max bereik buiten
Het maximale bereik waarop nog een acceptabele data-overdrachtssnelheid gehaald wordt. Het bereik wordt verminderd door obstakels zoals muren.
330 m
Max bereik binnenshuis
Binnenshuis is het bereik vaak kleiner dan buiten, omdat er veel obstakels die het bereik verminderen, zoals betonnen muren, in de weg zitten.
40 m
X