Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

ASUS Wireless Cardbus Adapter WL-100GDL 125Mbit/s netwerkkaart & -adapter

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
ASUS
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Wireless Cardbus Adapter WL-100GDL
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
WL-100GDELUXE
Categorie
Via een netwerk kunnen computers met elkaar communiceren en bijvoorbeeld websites, bestanden en printers met elkaar delen. De meest gebruikte netwerkstandaard is Ethernet, u herkent dit aan de vierkante stekkertjes met acht draadjes erin. Thuis en op kantoor begint ook draadloos netwerk met de 802.11b of de snellere 802.11g standaard steeds meer gebruikt te worden, hoewel wireless access points meestal toch nog via Ethernet op het reeds bestaande netwerk (bijvoorbeeld via een ADSL- of kabelmodem voor een internetverbinding) aangesloten moeten worden.
netwerkkaarten & -adapters
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door ASUS: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 30 jun 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 12250
Deze statistiek is gebaseerd op de 74624 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 30-06-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 72898 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 23 nov 2017 13:27:52
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam ASUS Wireless Cardbus Adapter WL-100GDL 125Mbit/s netwerkkaart & -adapter :
De korte redactionele beschrijving van ASUS Wireless Cardbus Adapter WL-100GDL 125Mbit/s netwerkkaart & -adapter

Wireless Cardbus Adapter WL-100GDL, IEEE 802.11b/g, 125 Mbps.
Meer>>>

ASUS Wireless Cardbus Adapter WL-100GDL 125Mbit/s netwerkkaart & -adapter:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor ASUS Wireless Cardbus Adapter WL-100GDL 125Mbit/s netwerkkaart & -adapter.
The WL-100g Deluxe CardBus incorporates a tri-mode design that enable IEEE802.11b, IEEE802.11g and IEEE802.11g High Speed Mode WLAN standards to operate simultaneously. The all-new ASUS CardBus throws in advance features and utilities for easy WLAN management and ultimate networking security.
Host interface 32-bit CardBus interface, type II, 3.3V only.
Korte samenvatting ASUS Wireless Cardbus Adapter WL-100GDL 125Mbit/s netwerkkaart & -adapter:
Deze korte samenvatting van de ASUS Wireless Cardbus Adapter WL-100GDL 125Mbit/s netwerkkaart & -adapter-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
ASUS Wireless Cardbus Adapter WL-100GDL, Draadloos, CardBus, 125 Mbit/s
Lange samenvatting ASUS Wireless Cardbus Adapter WL-100GDL 125Mbit/s netwerkkaart & -adapter :

ASUS Wireless Cardbus Adapter WL-100GDL. Connectiviteitstechnologie: Draadloos, Hostinterface: CardBus. Overdrachtssnelheid (max): 125 Mbit/s. Soort antenne: 1 x adjustable dipole with omni-directional radiation in vertical polarization, 1 x One on-board...

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van ASUS Wireless Cardbus Adapter WL-100GDL 125Mbit/s netwerkkaart & -adapter, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Bedankt voor dat u een datasheet compleet laat maken door Icecat.

Uw datasheet zal binnen een paar dagen compleet gemaakt worden.

Poorten & interfaces
Connectiviteitstechnologie *
De technologie die het apparaat gebruikt om verbinding te maken:\ndraadloos\nmet draad
Draadloos
Hostinterface *
Descriptions of the products host interface
CardBus
Bandbreedte
Overdrachtssnelheid (max) *
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
125 Mbit/s
Ondersteunde data-overdrachtsnelheden
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
802.11g: 6, 9, 12, 18, 24, 36, 48, 54, 125Mbps; 802.11b:1, 2, 5.5, 11Mbps
Netwerk
Frequentieband
De radiofrequentie waarop het apparaat werkt.
2.412 - 2.472
Draadloos LAN
Radio technology
OFDM & DSSS
Antenne
Soort antenne
1 x adjustable dipole with omni-directional radiation in vertical polarization, 1 x One on-board Inverted-F with omni-directional radiation in horizontal polarization
Overige specificaties
Netwerkarchitectuur
Infrastructure and Ad-Hoc
Compatibele besturingssystemen
List of desktop operating systems tested as compatible with this product, including coined name and version
Windows 98, ME, 2000 and XP
Netwerkfuncties
IEEE 802.11b/g Afterburner Technology
Max bereik buiten
Het maximale bereik waarop nog een acceptabele data-overdrachtssnelheid gehaald wordt. Het bereik wordt verminderd door obstakels zoals muren.
310 m
Max bereik binnenshuis
Binnenshuis is het bereik vaak kleiner dan buiten, omdat er veel obstakels die het bereik verminderen, zoals betonnen muren, in de weg zitten.
40 m
X