Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

ASUS SDRW-0806T-D - External Slim DVD-RW Zilver optisch schijfstation

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
ASUS
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
SDRW-0806T-D - External Slim DVD-RW
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
SDRW-0806T-D
Categorie
Met deze drives kunt u DVD\'s en/of CD\'s lezen en (her)schrijven in veel verschillende formaten. Let u bij DVD branders op het verschil tussen DVD+R en DVD-R, vaak kunnen branders niet allebei de formaten schrijven, soms ook wel. Als u een DVD brander koopt die slechts één van deze twee formaten kan schrijven moet u bij het kopen van beschrijfbare DVD\'s altijd opletten dat u de juiste schijfjes koopt. Nieuwere DVD spelers kunnen ook Dual Layer DVD\'s beschrijven, deze schijfjes hebben een capaciteit van 8.5GB in plaats van de gebruikelijke 4.7GB. DVD spelers/(her)schrijvers kunnen over het algemeen ook CD\'s lezen/(her)schrijven. \
De gebruikte snelheidsaanduidingen werken op de volgende manier: een 40x (spreek uit als "40 speed") CD brander kan veertig maal zo snel CD\'s branden als een ouderwetse audio-CD speler ze kon lezen, wat overeenkomt met 40 x 150 KB/s = 6 000 KB/s. Eén DVD speed is gelijk aan 1350 KB/s, dus 9 keer zo snel als één CD speed. Een 16x DVD speler is dus even snel als een 16
optische schijfstations
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door ASUS: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 08 jan 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 9721
Deze statistiek is gebaseerd op de 75469 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 08-01-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73738 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 09 dec 2017 04:01:54
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam ASUS SDRW-0806T-D - External Slim DVD-RW Zilver optisch schijfstation :
De korte redactionele beschrijving van ASUS SDRW-0806T-D - External Slim DVD-RW Zilver optisch schijfstation

SDRW-0806T-D - External Slim DVD-RW
Meer>>>

ASUS SDRW-0806T-D - External Slim DVD-RW Zilver optisch schijfstation:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor ASUS SDRW-0806T-D - External Slim DVD-RW Zilver optisch schijfstation.
De ASUS SDRW-0806T-D met IEEE 1394 & USB 2.0 dubbele interface is een geavanceerde oplossing voor externe platte DVD-RW mogelijkheden die hoge-snelheid technologie en stijl samenbrengt. De ASUS SDRW-0806T-D is een DVD±R/RW drive geschikt voor het lezen van gegevens van en schrijven naar DVD+R/RW of DVD-R/RW formaten. De dubbele compatibiliteitsoptie van de SDRW-0806T-D laat u DVD’s creëren die kunnen worden afgespeeld op of gelezen door de meeste DVD-ROM drives en DVD-spelers. Deze functie biedt u flexibiliteit en efficiency met betrekking tot multimedia gegevensopslag en het delen van bestanden.

Snelle en Mobiele Gegevensopslag
De ASUS SDRW-0806T-D levert ultieme mobiliteit in een stijlvol ontwerp als perfecte oplossing voor snelle en mobiele gegevensopslag.

Hoge-snelheid Dubbele Interface: USB 2.0 en IEEE 1394
Geen zorgen meer over USB 2.0 en IEEE 1394 incompatibiliteit want de ASUS SDRW-0806T-D heeft beide! Het dubbele interface ontwerp van de ASUS SDRW-0806T-D maakt optimale flexibiliteit mogelijk voor ultrasnelle opslag en vloeiend afspelen van multimediabestanden.

Buffer Underrun Foutpreventietechnologie
Ingebouwde Buffer Underrun voorkomt dat gebruikers te maken krijgen met buffer underrun-problemen en maakt een eind aan het creëren van onbruikbare schijven. Gedurende het brandproces controleert Buffer Underrun voortdurend de status van de gegevensbuffer en zorgt zo voor de beste brandkwaliteit op hoge snelheid.
Korte samenvatting ASUS SDRW-0806T-D - External Slim DVD-RW Zilver optisch schijfstation:
Deze korte samenvatting van de ASUS SDRW-0806T-D - External Slim DVD-RW Zilver optisch schijfstation-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
ASUS SDRW-0806T-D - External Slim DVD-RW, Zilver, Verticaal/Horizontaal, USB & FireWire, 2 MB, 60000 uur, 24x
Lange samenvatting ASUS SDRW-0806T-D - External Slim DVD-RW Zilver optisch schijfstation :

ASUS SDRW-0806T-D - External Slim DVD-RW. Kleur van het product: Zilver, Montage: Verticaal/Horizontaal. Interface: USB & FireWire, Drive, omvang buffer: 2 MB, Mean time between failures (MTBF): 60000 uur. Schrijfsnelheid CD: 24x, Herschrijfsnelheid CD: 24x, CD-R schrijfsnelheid: 24x. Leessnelheid CD: 24x, CD-ROM leessnelheid: 24x, DVD+R leessnelheid: 8x. DVD gemiddelde random access time: 150 ms, Toegangstijd: 130 ms

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van ASUS SDRW-0806T-D - External Slim DVD-RW Zilver optisch schijfstation, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Design
Intern *
Het apparaat is ingebouwd of moet ingebouwd worden (Ja/Nee). Nee, betekent dat het een extern apparaat is dat u vaak draadloos of anders met een stekkertje kunt aansluiten.
No
Kleur van het product *
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Zilver
Montage
Verticaal/Horizontaal
Prestatie
Interface *
Interface-poorten om apparatuur te koppelen. USB (Universal Serial Bus) is een populaire (kabel) interface voor randapparatuur. USB 2.0 heeft een snelheid tot 480 Mbit/s (USB 1: 12 Mbit/s). De interface FireWire staat ook bekend als de IEEE 1394 standaard. Enhanced IDE (EIDE)wordt soms Fast ATA, Fast IDE of ATA-2 genoemd.
USB & FireWire
Drive, omvang buffer
A reserved segment of memory within a drive device that is used to hold the data being processed.
2 MB
Mean time between failures (MTBF)
Dit is een gemiddelde, dat wil zeggen dat sommige apparaten korter en andere langer dan deze tijd mee zullen gaan.
60000 uur
Schrijfsnelheid
Schrijfsnelheid CD *
De snelheid van CD branders/spelers wordt gegeven in x, spreek uit 'speed'. Eén CD speed is gelijk 150 KB/s, dat is precies de snelheid waarmee audio CD's afgespeeld worden.
24x
Herschrijfsnelheid CD
De snelheid van CD branders/spelers wordt gegeven in x, spreek uit 'speed'. Eén CD speed is gelijk 150 KB/s, dat is precies de snelheid waarmee audio CD's afgespeeld worden.
24x
CD-R schrijfsnelheid
24x
CD-RW schrijfsnelheid
24x
DVD+R schrijfsnelheid
8x
DVD-R schrijfsnelheid
8x
DVD-R Double Layer schrijfsnelheid
2x
DVD+R Double Layer schrijfsnelheid
2,4x
DVD+RW schrijfsnelheid
8x
DVD-RW schrijfsnelheid
6x
Leessnelheid
Leessnelheid CD *
De snelheid van CD branders/spelers wordt gegeven in x, spreek uit 'speed'. Eén CD speed is gelijk 150 KB/s, dat is precies de snelheid waarmee audio CD's afgespeeld worden.
24x
CD-ROM leessnelheid
24x
DVD+R leessnelheid
8x
Leessnelheid
DVD-R leessnelheid
8x
DVD-RW leessnelheid
8x
DVD-RAM leessnelheid
2x
DVD+RW leessnelheid
8x
Toegangstijd
DVD gemiddelde random access time
De 'random access time' is de hoeveelheid tijd die het duurt voordat het apparaat kan beginnen met het lezen van een willekeurig bestand.
150 ms
Toegangstijd
130 ms
Eisen aan de omgeving
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
5 - 85 procent
Temperatuur, in bedrijf
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely operated.
5 - 45 °C
Temperatuur bij opslag
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely stored.
-20 - 60 °C
Luchtvochtigheid bij opslag
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
5 - 90 procent
Gewicht en omvang
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
360 g
Inhoud van de verpakking
Meegeleverde software
Software distributed with another product such as a piece of computer hardware or other electronic device, or a group of software packages which are sold together. A software suite is an example of bundled software, as is software which is pre-installed on a new computer.
NERO Express 6.0
Overige specificaties
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
165 x 142,45 x 18,9 mm
Compatibele besturingssystemen
List of desktop operating systems tested as compatible with this product, including coined name and version
Windows 98SE/NT/ME/2000/XP Mac OS
Aantal optische schijven
1 schijven
Mediacompatibiliteit (schrijven)
Recordable media compatible with this device; expressed as types and applicable characteristics
DVD+/-R, DVD+/-RW, CD-R, CD-RW
Mediacompatibiliteit (lezen)
Media compatible with this device for reading only; expressed as types and applicable characteristics
DVD-ROM, DVD-R/RW, Photo CD, CD-DA, CD-Extra, CD-Text, CD-R, CD-RW
Source Testseek-samenvatting Average rating
Reviews
Updated:
2011-09-25
Testseek heeft 1 proffesionele recensie voor ASUS SDRW-0806T-D - External Slim DVD-RW gevonden en de beoordeling is 80 van de 100. Klik hieronder om naar testseek te gaan en voor alle productbeoordelingen, -testen en -conclusies.
80%
X