Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

ASUS External slim dvd+/-rw usb/fw optisch schijfstation

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
ASUS
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
External slim dvd+/-rw usb/fw
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
SDRW-0804P-D
Categorie
Met deze drives kunt u DVD\'s en/of CD\'s lezen en (her)schrijven in veel verschillende formaten. Let u bij DVD branders op het verschil tussen DVD+R en DVD-R, vaak kunnen branders niet allebei de formaten schrijven, soms ook wel. Als u een DVD brander koopt die slechts één van deze twee formaten kan schrijven moet u bij het kopen van beschrijfbare DVD\'s altijd opletten dat u de juiste schijfjes koopt. Nieuwere DVD spelers kunnen ook Dual Layer DVD\'s beschrijven, deze schijfjes hebben een capaciteit van 8.5GB in plaats van de gebruikelijke 4.7GB. DVD spelers/(her)schrijvers kunnen over het algemeen ook CD\'s lezen/(her)schrijven. \
De gebruikte snelheidsaanduidingen werken op de volgende manier: een 40x (spreek uit als "40 speed") CD brander kan veertig maal zo snel CD\'s branden als een ouderwetse audio-CD speler ze kon lezen, wat overeenkomt met 40 x 150 KB/s = 6 000 KB/s. Eén DVD speed is gelijk aan 1350 KB/s, dus 9 keer zo snel als één CD speed. Een 16x DVD speler is dus even snel als een 16
optische schijfstations
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door ASUS: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 11804
Deze statistiek is gebaseerd op de 75031 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73314 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 09 dec 2017 03:56:24
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam ASUS External slim dvd+/-rw usb/fw optisch schijfstation :
De korte redactionele beschrijving van ASUS External slim dvd+/-rw usb/fw optisch schijfstation

External slim dvd+/-rw usb/fw
Meer>>>

ASUS External slim dvd+/-rw usb/fw optisch schijfstation:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor ASUS External slim dvd+/-rw usb/fw optisch schijfstation.
De ASUS SDRW-0804P-D is een slanke, externe, DVD±R/RW-drive die met 8X DVD-Write en 8X DVD+Write snelle gegevensopslag biedt. De drive biedt tevens mogelijkheden voor 4X DVD-ReWrite, 4X DVD+ReWrite, 8X DVD-ROM, 24X CD-Write, 24X CD-ReRwite en 40X CD-ROM.
Korte samenvatting ASUS External slim dvd+/-rw usb/fw optisch schijfstation:
Deze korte samenvatting van de ASUS External slim dvd+/-rw usb/fw optisch schijfstation-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
ASUS External slim dvd+/-rw usb/fw, 24x, 24x, 24x, TAO, DAO, SAO, Packet Write, Microsoft Windows XP/ NT/ ME/ 2000/ 98/ 98SE
Lange samenvatting ASUS External slim dvd+/-rw usb/fw optisch schijfstation :

ASUS External slim dvd+/-rw usb/fw. Schrijfsnelheid CD: 24x, Herschrijfsnelheid CD: 24x. Leessnelheid CD: 24x. Schrijfmethoden: TAO, DAO, SAO, Packet Write, Compatibele besturingssystemen: Microsoft Windows XP/ NT/ ME/ 2000/ 98/ 98SE

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van ASUS External slim dvd+/-rw usb/fw optisch schijfstation, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Design
Intern *
Het apparaat is ingebouwd of moet ingebouwd worden (Ja/Nee). Nee, betekent dat het een extern apparaat is dat u vaak draadloos of anders met een stekkertje kunt aansluiten.
No
Schrijfsnelheid
Schrijfsnelheid CD *
De snelheid van CD branders/spelers wordt gegeven in x, spreek uit 'speed'. Eén CD speed is gelijk 150 KB/s, dat is precies de snelheid waarmee audio CD's afgespeeld worden.
24x
Herschrijfsnelheid CD
De snelheid van CD branders/spelers wordt gegeven in x, spreek uit 'speed'. Eén CD speed is gelijk 150 KB/s, dat is precies de snelheid waarmee audio CD's afgespeeld worden.
24x
Leessnelheid
Leessnelheid CD *
De snelheid van CD branders/spelers wordt gegeven in x, spreek uit 'speed'. Eén CD speed is gelijk 150 KB/s, dat is precies de snelheid waarmee audio CD's afgespeeld worden.
24x
DVD leessnelheid
De snelheid van een DVD brander/speler wordt gegeven in x, spreek uit 'speed'. Eén DVD speed komt overeen met 1350 KB/s, dat is precies de snelheid die nodig is om een DVD videofilm te kunnen bekijken.
8x
Overige specificaties
Schrijfmethoden
List of methods employed for writing to media
TAO, DAO, SAO, Packet Write
Compatibele besturingssystemen
List of desktop operating systems tested as compatible with this product, including coined name and version
Microsoft Windows XP/ NT/ ME/ 2000/ 98/ 98SE
DVD-RW snelheid
4x
DVD+R snelheid
8x
DVD+RW snelheid
4x
DVD-R snelheid
8x
Source Testseek-samenvatting Average rating
Reviews
Updated:
2017-03-01
Testseek heeft 1 proffesionele recensie voor ASUS External slim dvd+/-rw usb/fw gevonden en de beoordeling is 60 van de 100. Klik hieronder om naar testseek te gaan en voor alle productbeoordelingen, -testen en -conclusies.
60%
X