Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

ASUS SCB-2424V-U External Slim Combo Drive Zilver optisch schijfstation

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
ASUS
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
SCB-2424V-U External Slim Combo Drive
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
SCB-2424V-U
Categorie
Met deze drives kunt u DVD\'s en/of CD\'s lezen en (her)schrijven in veel verschillende formaten. Let u bij DVD branders op het verschil tussen DVD+R en DVD-R, vaak kunnen branders niet allebei de formaten schrijven, soms ook wel. Als u een DVD brander koopt die slechts één van deze twee formaten kan schrijven moet u bij het kopen van beschrijfbare DVD\'s altijd opletten dat u de juiste schijfjes koopt. Nieuwere DVD spelers kunnen ook Dual Layer DVD\'s beschrijven, deze schijfjes hebben een capaciteit van 8.5GB in plaats van de gebruikelijke 4.7GB. DVD spelers/(her)schrijvers kunnen over het algemeen ook CD\'s lezen/(her)schrijven. \
De gebruikte snelheidsaanduidingen werken op de volgende manier: een 40x (spreek uit als "40 speed") CD brander kan veertig maal zo snel CD\'s branden als een ouderwetse audio-CD speler ze kon lezen, wat overeenkomt met 40 x 150 KB/s = 6 000 KB/s. Eén DVD speed is gelijk aan 1350 KB/s, dus 9 keer zo snel als één CD speed. Een 16x DVD speler is dus even snel als een 16
optische schijfstations
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door ASUS: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 05 sep 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 8188
Deze statistiek is gebaseerd op de 75034 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 05-09-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73322 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 09 dec 2017 03:58:57
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam ASUS SCB-2424V-U External Slim Combo Drive Zilver optisch schijfstation :
De korte redactionele beschrijving van ASUS SCB-2424V-U External Slim Combo Drive Zilver optisch schijfstation

SCB-2424V-U External Slim Combo Drive
Meer>>>

ASUS SCB-2424V-U External Slim Combo Drive Zilver optisch schijfstation:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor ASUS SCB-2424V-U External Slim Combo Drive Zilver optisch schijfstation.
ASUS heeft met de SCB- 2424V-U externe combo drive met succes CD-RW technologie naar een compleet nieuwe dimensie gebracht. De ASUS SCB-2424V-U , een plat model externe combo drive, biedt een lichtgewicht ontwerp en USB 2.0-interface waarmee flexibele en hoge-snelheid gegevensoverdracht mogelijk wordt gemaakt. Klein genoeg om in uw hand te passen, bevat de SCB-2424V-U verder unieke ASUS-technologieën – FlextraLink™en FlextraSpeed ™ – om zo een naadloze fusie te bieden van flexibiliteit, betrouwbare brandkwaliteit en soepele bediening.
Korte samenvatting ASUS SCB-2424V-U External Slim Combo Drive Zilver optisch schijfstation:
Deze korte samenvatting van de ASUS SCB-2424V-U External Slim Combo Drive Zilver optisch schijfstation-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
ASUS SCB-2424V-U External Slim Combo Drive, Zilver, 2 MB, 60000 uur, 24x, 24x, 24x
Lange samenvatting ASUS SCB-2424V-U External Slim Combo Drive Zilver optisch schijfstation :

ASUS SCB-2424V-U External Slim Combo Drive. Kleur van het product: Zilver. Drive, omvang buffer: 2 MB, Mean time between failures (MTBF): 60000 uur. Schrijfsnelheid CD: 24x, Herschrijfsnelheid CD: 24x. Leessnelheid CD: 24x, DVD-ROM leessnelheid: 8x. DVD gemiddelde random access time: 130 ms, Toegangstijd: 110 ms

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van ASUS SCB-2424V-U External Slim Combo Drive Zilver optisch schijfstation, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Design
Intern *
Het apparaat is ingebouwd of moet ingebouwd worden (Ja/Nee). Nee, betekent dat het een extern apparaat is dat u vaak draadloos of anders met een stekkertje kunt aansluiten.
No
Kleur van het product *
Zilver
Prestatie
Drive, omvang buffer
2 MB
Mean time between failures (MTBF)
Dit is een gemiddelde, dat wil zeggen dat sommige apparaten korter en andere langer dan deze tijd mee zullen gaan.
60000 uur
Schrijfsnelheid
Schrijfsnelheid CD *
De snelheid van CD branders/spelers wordt gegeven in x, spreek uit 'speed'. Eén CD speed is gelijk 150 KB/s, dat is precies de snelheid waarmee audio CD's afgespeeld worden.
24x
Herschrijfsnelheid CD
De snelheid van CD branders/spelers wordt gegeven in x, spreek uit 'speed'. Eén CD speed is gelijk 150 KB/s, dat is precies de snelheid waarmee audio CD's afgespeeld worden.
24x
Leessnelheid
Leessnelheid CD *
De snelheid van CD branders/spelers wordt gegeven in x, spreek uit 'speed'. Eén CD speed is gelijk 150 KB/s, dat is precies de snelheid waarmee audio CD's afgespeeld worden.
24x
DVD-ROM leessnelheid
8x
Toegangstijd
DVD gemiddelde random access time
De 'random access time' is de hoeveelheid tijd die het duurt voordat het apparaat kan beginnen met het lezen van een willekeurig bestand.
130 ms
Toegangstijd
110 ms
Eisen aan de omgeving
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
5 - 85 procent
Temperatuur, in bedrijf
5 - 45 °C
Temperatuur bij opslag
-20 - 60 °C
Luchtvochtigheid bij opslag
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
5 - 90 procent
Gewicht en omvang
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
250 g
Overige specificaties
Ondersteunde mediatypen
DVD-5, DVD-9, DVD-10, DVD-18, DVD-ROM, DVD-R, DVD-RW, DVD-Video, DVD+RW, Audio CD, CD-ROM/XA, CD-I, Multi-Session Photo CD, CD-Extra, Karaoke CD, I-Trax
Schrijfmethoden
List of methods employed for writing to media
TAO (Track-At-Once), DAO (Disc-At-Once), DAO-RAW, SAO (Session-At-Once), Packet Write, Multi-Session
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
129 x 142 x 16 mm
Compatibele besturingssystemen
List of desktop operating systems tested as compatible with this product, including coined name and version
Windows XP/ME/2000/98SE Mac OS
Source Testseek-samenvatting Average rating
Reviews
Updated:
2016-11-14
Testseek heeft 1 proffesionele recensie voor ASUS SCB-2424V-U External Slim Combo Drive gevonden en de beoordeling is 70 van de 100. Klik hieronder om naar testseek te gaan en voor alle productbeoordelingen, -testen en -conclusies.
70%
X