Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

ASUS PHYSX P1 GDDR3 videokaart

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
ASUS
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
PHYSX P1
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
PHYSX P1 show
Show alternative article codes used in the online market place
Categorie
De videokaart of grafische kaart is het onderdeel van de computer dat het beeld berekent en waar de monitor op aangesloten wordt. Vooral voor mensen die moderne spellen willen spelen , films willen kijken of met andere multimediatoepassingen willen werken is het van belang een videokaart met een snelle grafische processor (GPU) en een groot videogeheugen te hebben.
videokaarten
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door ASUS: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 13 mei 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 25221
Deze statistiek is gebaseerd op de 75469 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 13-05-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73738 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 15 dec 2017 12:26:04
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam ASUS PHYSX P1 GDDR3 videokaart :
De korte redactionele beschrijving van ASUS PHYSX P1 GDDR3 videokaart

PhysX P1
Meer>>>

ASUS PHYSX P1 GDDR3 videokaart:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor ASUS PHYSX P1 GDDR3 videokaart.
Tilt spelbeleving op uw PC naar een nieuwe dimensie dankzij nooit eerder vertoonde fysica-effecten

Met de ASUS PhysX P1 Kaart, aangedreven door de AGEIA PhysX-processor, zien dingen er niet alleen echt uit, ze gedragen zich ook realistisch en voelen echt aan. Bereid u voor op een verbazingwekkende schok dankzij enorme verwoestbare gebouwen en landschappen, explosies die secundaire schade veroorzaken; levensechte karakters met spectaculaire nieuwe wapens; realistische rook, mist en druipende vloeistoffen zijn nu allemaal mogelijk gemaakt dankzij de ASUS PhysX P1!

Hoge-snelheid DDR3-geheugeninterface:
Ondersteuning DDR3-geheugen zorgt voor vloeiendere gameplay via on-board acceleratie van dynamische fysica geometrie en simulatie van objecten.

Stijlvolle en uitstekend presterende heatsink om warmte op effectieve wijze af te voeren.

Aangedreven door Ageia PhysX-processor.

Grootse Parallelle Fysica Architectuur:
In hoge mate afgestemd multi-core complex geoptimaliseerd voor dynamische, grootschalige fysicaverwerking. Versnelt real-time fysieke bewegingen en interacties op een schaal en met een kwaliteit die veel verder gaat dan wat mogelijk is met CPU of GPU.

Universele Continue Botsingdetectie:
Zorgt voor volledige interactieve en verwoestbare omgevingen met grootschalige botsingen en reacties tussen snel bewegende voorwerpen.

Fysieke intelligente deeltjestechnologie:
Maakt tienduizenden realistische, intelligente deeltjesberekeningen mogelijk voor volume, dichtheid en druk voor verspreide vloeistoffen, rook, regen en brokstukken.

Complexe Object Fysica Systeem:
Tilt fysicaverwerking verder dan enkele primitieve vormen en eenvoudige effecten, naar nauwkeurigere en realistische weergave van fysieke objecten en interacties.

Schaalbare Terrein Echtheid:
Zorgt voor fysieke nauwkeurigheid van landschappen en authentieke oppervlakreacties voor echte omgevingsbelevingen.

Dynamic Gaming Framework:
Flexibele Ageia PhysX-hardwarearchitectuur biedt een upgradepad naar toekomstige krachtige mogelijkheden en verbeterde prestaties via software.
Korte samenvatting ASUS PHYSX P1 GDDR3 videokaart:
Deze korte samenvatting van de ASUS PHYSX P1 GDDR3 videokaart-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
ASUS PHYSX P1, GDDR3, 128 Bit, 733 MHz, 2048 x 1536 Pixels, PCI 3.0
Lange samenvatting ASUS PHYSX P1 GDDR3 videokaart :

ASUS PHYSX P1. Grafische adapter, soort geheugen: GDDR3, Geheugenbus: 128 Bit, Kloksnelheid geheugen: 733 MHz. Maximum resolutie: 2048 x 1536 Pixels. Soort aansluiting: PCI 3.0. Type koeling: Actief

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van ASUS PHYSX P1 GDDR3 videokaart, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Processor
Maximum resolutie *
De maximale grootte in beeldpunten (pixels) van de afbeelding die het apparaat maakt. Hoe groter de maximale resolutie, hoe beter de beeldkwaliteit.
2048 x 1536 Pixels
Geheugen
Grafische adapter, soort geheugen *
Het soort geheugen dat de videokaart gebruikt. Het ene type geheugen is sneller dan het andere. Vaak is er een combinatie van vast videogeheugen (Video-RAM of VRAM), en dynamisch toegewezen algemeen systeemgeheugen (UMA). \n\nEnkele begrippen: RAM staat voor Random Access Memory, SDRAM = synchronous dynamic RAM, DDR = double-data-rate/dubbele datasnelheid.\n\nUMA staat voor Unified Memory Architecture, en is een computer memory architectuur die ervoor zorgt dat de graphische processor gebruik kan maken van het algemene systeemgeheugen.
GDDR3
Geheugenbus *
Hardware and software that connects the main memory to the memory controller in computer systems. Originally, general-purpose buses like VMEbus and the S-100 bus were used, but to reduce latency, modern memory buses are designed to connect directly to DRAM chips, and thus are designed by chip standards bodies such as JEDEC.
128 Bit
Kloksnelheid geheugen
The frequency at which the memory (e.g. RAM) runs.
733 MHz
Overdrachtssnelheid
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
96 Gbit/s
Poorten & interfaces
Soort aansluiting *
PCI 3.0
Prestatie
PhysX *
PPU (microprocessor) expansion card designed by Ageia to accelerate PhysX-enabled video games.
Yes
DirectX versie *
DirectX is a collection of APIs (application programming interfaces) for easily handling tasks related to game programming on the Microsoft Windows operating system.
No
Design
Type koeling *
The method used to cool the device or to cool the air around the device.
Actief
Verpakking
Meegeleverde software
Software distributed with another product such as a piece of computer hardware or other electronic device, or a group of software packages which are sold together. A software suite is an example of bundled software, as is software which is pre-installed on a new computer.
SwitchBall demo Asus Driver
Overige specificaties
Mac-compatibiliteit
Geschikt voor gebruik met een Macintosh computer.
No
Source Testseek-samenvatting Average rating
Reviews
Updated:
2011-08-10
Testseek heeft 12 proffesionele recensies verzameld voor ASUS PHYSX P1 videokaart. Het gemiddelde van deze proffesionele recensies is 62 van de 100. De gemiddelde score geeft aan hoe profesionals dit product waarderen. Klik hieronder om naar testseek te gaan en voor alle productbeoordelingen, -testen en -conclusies.
62%
X