Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

ASUS P5WD2 Premium ATX moederbord

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
ASUS
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
P5WD2 Premium
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
P5WD2 PREMIUM
Categorie
Het moederbord verbindt alle onderdelen van uw computer met elkaar, vaak zijn hier ook nog een geluidkaart, die maakt dat uw computer geluid kan afspelen, een netwerkkaart, die het mogelijk maakt uw computer op een netwerk aan te sluiten of nog andere onderdelen in geïntegreerd. Voor moederborden van de gewone maat (form factor), ATX, heeft u minstens een midi-tower behuizing nodig. Micro-ATX moederborden passen in een kleinere kast en zijn vaak completer: ze hebben meer onboard apparatuur, bijvoorbeeld ook nog een videokaart, nadeel is dat ze minder gemakkelijk uit te breiden zijn.
moederborden
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door ASUS: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 10629
Deze statistiek is gebaseerd op de 75554 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73825 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 31 mrt 2017 19:32:09
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam ASUS P5WD2 Premium ATX moederbord :
De korte redactionele beschrijving van ASUS P5WD2 Premium ATX moederbord

MB ASUS INTEL S775 P5WD2 PREMIUM ATX
Meer>>>

ASUS P5WD2 Premium ATX moederbord:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor ASUS P5WD2 Premium ATX moederbord.
AI Life Series
De AI Life-serie moederborden brengt levensstijl en persoonlijk computergebruik tot elkaar. Ze vermaken u via TV, radio en Dolby-ondersteuning, en verbinden u met de rest van de wereld via een draadloze connectie. Om een rustige omgeving te realiseren, zijn tevens diverse nieuwe en verbeterde innovaties toegevoegd om lawaai en temperatuur te verlagen. Verander uw manier van leven niet vanwege een computer. Laat de ASUS Life-serie liever de kwaliteit van uw leven verbeteren.


Stack Cool 2
Stack Cool 2 is een ventilatorloze, geluidloze koelingoplossing. Het draagt door kritieke onderdelen gegenereerde warmte doeltreffend over naar de andere zijde van het speciaal ontwikkelde PCB (Printed Circuit Board) en zorgt zo voor effectieve warmtespreiding.

AI Quiet

Met PC’s die, fungerend als het centrale entertainmenthart, een steeds grotere rol spelen in ons leven, is stille werking veelgevraagd. Niemand wil de koelingventilator horen draaien tijdens het bekijken van een speelfilm of het luisteren naar muziek. De ASUS AI Quiet-functie controleert op dynamische wijze de CPU-snelheid en verlaagt de temperatuur en ventilatorsnelheden op momenten dat u rust en stilte nodig hebt.


Wifi-TV PCI-kaart
Connectiviteit en entertainment zijn de sleutelwoorden bij het persoonlijk computergebruik van de 21ste eeuw, en de AI Life-serie levert beide.

Totaal Draadloze Oplossing
Door IEEE 802.11a/b/g-standaarden allemaal te bieden in één uitbreidingskaart, maakt de WiFi-TV PCI-kaart eenvoudige verbinding met het Internet en met andere digitale apparaten mogelijk. Deel foto’s, video’s en MP3-muziekbestanden tussen de draadloze apparaten in uw woning, zonder wirwar van kabels. Bovendien maakt de unieke setup-wizard het tot stand brengen van een draadloze omgeving een fluitje van een cent.
- Synchroniseer eenvoudig met Centrino-notebooks en andere draadloze apparaten
- 802.11a standaard zorgt voor minder signaalinterferentie en betere prestaties
- Setup-wizard vereenvoudigt het tot stand brengen van een draadloos netwerk

De Volgende TV-standaard
Bereid u voor op de Digitale TV-revolutie! De ASUS WiFi-TV PCI-kaart biedt niet alleen analoge TV-input, maar tevens de veelbesproken Digitale TV-verbinding, die zorgt voor hogere resolutie en meer functies dan de traditionele analoge standaard. FM-radio wordt eveneens ondersteund op deze multifunctionele kaart om zo een flexibele oplossing te bieden om te genieten van uw favoriete televisie- en radioprogramma’s.
- Analoge TV, Digitale TV (DVB-T) en FM-radio
- Bewerk de op uw camcorder opgenomen video’s via de meegeleverde authoring-software
- Geniet van een fantastische multimedia-ervaring via de meegeleverde Cyberlink PowerCinema.

SATA ‘on the Go’

Het moederbord ondersteunt de volgende generatie harde schijven gebaseerd op de Seriële ATA (SATA) 3 Gb/s opslagspecificatie, en levert daarmee verbeterde schaalbaarheid en verdubbelde busbandbreedte voor hoge-snelheid gegevensherstel en -opslag. De aan de achterzijde I/O geplaatste externe SATA-poorten bieden intelligente setup, hot-plug en ondersteuning van maximaal 16 apparaten met poort-multiplier functies. Maak eenvoudig back-ups van foto’s, video’s en andere entertainmentbestanden op externe apparaten.
Korte samenvatting ASUS P5WD2 Premium ATX moederbord:
Deze korte samenvatting van de ASUS P5WD2 Premium ATX moederbord-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
ASUS P5WD2 Premium, 8 GB, Pentium Extreme Edition, Intel PCIe Gigabit LAN, Marvell 88E8001 Gigabit LAN, ATX, Drivers ASUS PC Probe ASUS LiveUpdate Utility Anti-virus software (OEM version), Intel ICH7R South Bridge, Silicon Image 3132 SATA, ITE IDE
Lange samenvatting ASUS P5WD2 Premium ATX moederbord :

ASUS P5WD2 Premium. Maximum intern geheugen: 8 GB. Compatibele processors: Pentium Extreme Edition. Netwerkfuncties: Intel PCIe Gigabit LAN, Marvell 88E8001 Gigabit LAN. Moederbord form factor: ATX. Meegeleverde software: Drivers ASUS PC Probe ASUS LiveUpdate Utility Anti-virus software (OEM version)

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van ASUS P5WD2 Premium ATX moederbord, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Geheugen
Maximum intern geheugen
The maximum internal memory which is available in the product.
8 GB
Processor
Compatibele processors *
A processor which is compatible with this device, belongs to a 'series' which is part of 'family' e.g Celeron D, Celeron G, Celeron M, or, in some cases, is the same as 'family'.
Pentium Extreme Edition
Netwerk
Netwerkfuncties
Intel PCIe Gigabit LAN, Marvell 88E8001 Gigabit LAN
Prestatie
Moederbord form factor *
De maat van het moederbord.
ATX
Soorten RAID
RAID configuraties zijn configuraties waarin meerdere harde schijven samenwerken. Dit kan zowel softwarematig (door het besturingssysteem of door de 'controllers' op veel moderne moederborden) als hardwarematig (door een RAID kaart) geregeld worden. De verschillende soorten RAID hebben verschillende voor en nadelen. De belangrijkste op een rijtje:\n0 - (minimaal 2 harde schijven) Het systeem verdeelt gegevens over meerdere harde schijven, waardoor lezen en schrijven sneller gaat, maar wanneer er 1 harde schijf kapot gaat, gaat alle data verloren.\n1 - (minimaal 2 harde schijven) Het systeem slaat dezelfde gegevens op twee verschillende harde schijven op, zodat het falen van 1 van de 2 harde schijven niet automatisch tot verlies van data leidt en het lezen/vinden van gegevens soms sneller gaat.\n5 - (minimaal 3 harde schijven) Het systeem verdeelt de gegevens weer over meerdere harde schijven voor grotere lees- (en schrijf)snelheden, maar slaat op een extra harde schijf pariteitsgegevens op, zodat niet automatisch alle data verloren gaat als er 1 schijf kapot gaat. Nadeel bij softwarematige oplossingen is dat het berekenen van pariteitsgegevens veel processorkracht kost.\n10 - (minimaal 4 harde schijven) combinatie van RAID 0 en 1.\nJBOD - Het systeem 'plakt' de harde schijven achter elkaar, zodat het lijkt alsof u 1 harde schijf ter grootte van alle aangesloten harde schijven heeft. Levert verder geen betere prestaties of databeveiliging dan enkele harde schijven en zou eigenlijk alleen nuttig zijn in het theoretische geval dat u een bestand op zou willen slaan dat groter is dan een enkele harde schijf.
1
Uitbreidingsmodules
Uitbreidingsslots
Lijst van de I/O uitbreidingsslots; inclusief het aantal van ieder slot.
PCI Express x16, Universele PCI-E, PCI Express x1, 3x PCI
Inhoud van de verpakking
Meegeleverde software
Software distributed with another product such as a piece of computer hardware or other electronic device, or a group of software packages which are sold together. A software suite is an example of bundled software, as is software which is pre-installed on a new computer.
Drivers ASUS PC Probe ASUS LiveUpdate Utility Anti-virus software (OEM version)
Overige specificaties
Soort aansluiting controller
Intel ICH7R South Bridge, Silicon Image 3132 SATA, ITE IDE
Audio-uitgang
The type of audio output that the device produces, and the connector(s).
Realtek ALC882D
Aansluitingen
Een aansluiting (I/O poort) waar u een ander apparaat op aan kunt sluiten
1x Parallel 1x Optisch + 1 x Coax S/PDIF 1x PS/2 1x PS/2 2x RJ45 4x USB 2.0/1.1 1x IEEE1394a 1x Externe SATA 8-kanaals Audio I/O
Source Testseek-samenvatting Average rating
Reviews
Updated:
2011-11-05
Testseek heeft 16 proffesionele recensies verzameld voor ASUS P5WD2 Premium. Het gemiddelde van deze proffesionele recensies is 86 van de 100. De gemiddelde score geeft aan hoe profesionals dit product waarderen. Klik hieronder om naar testseek te gaan en voor alle productbeoordelingen, -testen en -conclusies.
86%
X