Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

ASUS P5N32-SLI Deluxe LGA 775 (Socket T) ATX moederbord

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
ASUS
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
P5N32-SLI Deluxe
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
P5N32-SLIDELUXE
Categorie
Het moederbord verbindt alle onderdelen van uw computer met elkaar, vaak zijn hier ook nog een geluidkaart, die maakt dat uw computer geluid kan afspelen, een netwerkkaart, die het mogelijk maakt uw computer op een netwerk aan te sluiten of nog andere onderdelen in geïntegreerd. Voor moederborden van de gewone maat (form factor), ATX, heeft u minstens een midi-tower behuizing nodig. Micro-ATX moederborden passen in een kleinere kast en zijn vaak completer: ze hebben meer onboard apparatuur, bijvoorbeeld ook nog een videokaart, nadeel is dat ze minder gemakkelijk uit te breiden zijn.
moederborden
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door ASUS: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 17 nov 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 10145
Deze statistiek is gebaseerd op de 75469 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 17-11-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73738 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 15 dec 2017 12:37:05
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam ASUS P5N32-SLI Deluxe LGA 775 (Socket T) ATX moederbord :
De korte redactionele beschrijving van ASUS P5N32-SLI Deluxe LGA 775 (Socket T) ATX moederbord

P5N32-SLI Deluxe, Socket 775, PCI-E, SLI
Meer>>>

ASUS P5N32-SLI Deluxe LGA 775 (Socket T) ATX moederbord:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor ASUS P5N32-SLI Deluxe LGA 775 (Socket T) ATX moederbord.
De ASUS AI Lifestyle-moederborden zijn ontworpen voor Rust, Stilte en Comfort. Geweldig natuurlijk, maar voor wie iets anders in gedachten had dan Rust, is de P5N32-SLI Deluxe een perfecte keus. Dit moederbord is voor degenen die niet alleen uit zelfverdediging schieten, die niet alleen een andere auto inhalen omdat ze te laat zijn, en die geen genade hebben met tegenstanders tijdens sportwedstrijden. Daag je systeem uit tot de hoogste prestaties en wees voorbereid op de komst van de volgende grafische revolutie met dubbele x16 PCI-Express SLI. Houd stand, ga de strijd aan, vecht je naar de top en handhaaf je daar.

NVIDIA SLI™ Technologie
Ultieme Speelprestaties dankzij NVIDIA SLI™ X16 Technologie
NVIDIA® SLI™ - Scalable Link Interface - profiteert van de verhoogde bandbreedte van de PCI Express-busarchitectuur en is uitgerust met intelligente hardware en software die het mogelijk maakt dat twee GPU’s op efficiënte wijze samenwerken om wereldschokkende, schaalbare prestaties te leveren. Twee volledige bandbreedte 16-lane PCI Express links verzekeren u van maximale grafische prestaties voor volgende-generatie GPU’s en spellen. Biedt tweemaal zoveel PCI Express-bandbreedte als X8 SLI-oplossingen! (van www.NVIDIA.com).

NVIDIA® nForce4 SLI Intel® Edition
NVIDIA nForce™4 SLI Intel Edition North Bridge en nForce4 SLI South Bridge - Het ultieme platform voor echte liefhebbers
Haal de power van NVIDIA® nForce™ 4 SLI voor Intel-platforms in huis! De uitstekend presterende NVIDIA nForce 4 SLI MCP’s bieden uitgebreide mogelijkheden voor geavanceerde PC-beveiliging, betrouwbare PC-opslag, SLI™-technologie, PCI Express-busarchitectuur en DualDDR2-geheugentechnologie. NVIDIA nForce4 MCP’s bieden Intel-fans stabiele, betrouwbare, compatibele platformondersteuning voor ultieme PC-prestaties.

ASUS twee-slots thermische ontwerp (ASUS-exclusief)
ASUS’ twee-slots thermische ontwerp biedt betere luchtstroom en lagere VGA-kaart temperatuur dan de één-slots ontwerpen van andere merken, wat tevens zorgt voor betere systeemstabiliteit en een langere levenscyclus van componenten.

- De Asus is uniek tussen de geteste SLI-borden omdat het voorziet in 3 slots tussen de voor SLI gebruikte x16 PCIe-slots. Alle andere SLI-borden bieden 2 slots tussen de videokaarten. Dit zal een belangrijke overweging worden voor gebruikers die waterkoeling willen gebruiken voor hun videokaarten of speciale koeling in gedachten hebben voor een stel SLI-kaarten. ~ (uit ASUS A8N-SLI Deluxe review op www.anandtech.com)

- Het biedt twee x16 PCIe-slots, met voldoende tussenruimte om zelfs videokaarten met enorme koelingoplossingen te huisvesten. ~ (uit ASUS A8N-SLI Deluxe review op www.tomshardware.com)

8-Fasen Voedingsontwerp
Dit is het ultieme voedingsontwerp met prestaties als belangrijkste oogmerk. De 8-fasen voeding creëert een meer geleidelijke voedingsomgeving voor de CPU en genereert minder warmte dan conventionele voedingsontwerpen. Bovendien kan de P5N32-SLI Deluxe, dankzij deze krachtige voedingspomp, presteren met betere overklokmogelijkheden.

SATA ‘on the Go’ (Externe SATA-poort op achterzijde I/O)
De externe SATA-poorten aan de achterzijde I/O bieden intelligente set-up, hot-plug en ondersteuning voor maximaal 16 apparaten met poortmultiplier functies. Maak eenvoudig back-ups van foto’s, video’s en andere entertainmentbestanden op externe apparaten.
De ASUS P5N32-SLI Deluxe ondersteunt volgende-generatie harde schijven gebaseerd op de Seriële ATA (SATA) 3 Gb/s opslagspecificatie, en levert daarmee verbeterde schaalbaarheid en verdubbelde busbandbreedte voor hoge-snelheid gegevensherstel en –opslag.

Stack Cool 2
Stack Cool 2 is een ventilatorloze, geluidloze koelingoplossing. Het draagt door de kritieke onderdelen gegenereerde warmte doeltreffend over naar de andere zijde van het speciaal ontwikkelde PCB (Printed Circuit Board) en zorgt zo voor effectieve warmtespreiding.

Ventilatorloos Ontwerp
Biedt een koele omgeving zonder alle bagage
Koelingventilatoren vormen een populaire thermische oplossing, maar zorgen tevens voor geluidsoverlast en mogelijke storingen. Het ventilatorloze concept van ASUS-moederborden is specifiek ontwikkeld om een koele omgeving te bieden zonder al deze bagage.
ASUS heeft zich speciale inspanningen getroost om af te rekenen met de thermische problemen rond het moederbord, en dan vooral bij gedeeltes die de CPU, voeding, VGA, North Bridge en South Bridge huisvesten. De heatsinks en strategische board lay-out zijn op maat gemaakt om warmte op de meest efficiënte wijze af te voeren.

Intel LGA775 Pentium 4 / Celeron CPU
Dit moederbord ondersteunt de nieuwste Intel® Pentium / Celeron CPU in LGA775-uitvoering met 1066/800/533MHz FSB, Hyper-Threading Technology en kloksnelheden tot 3,8GHz en hoger.

Ondersteunt Intel® Dual/Single-Core 65nm-processoren
Dit moederbord ondersteunt Intel® 65nm Pentium® D/ Intel® Pentium® 4/ Celeron® processoren. Het ASUS-moederbord is de ideale oplossing om de prestaties van nieuwe-generatie processoren te verbeteren.

Intel EM64T
64-bit computergebruik, de volgende-generatie technologie die de huidige 32-bit architectuur gaat vervangen, zorgt voor geavanceerde systeemprestaties, snellere geheugentoegang en verbeterde productiviteit. Dit moederbord biedt uitstekende compatibiliteit en flexibiliteit door zowel 64-bit als 32-bit architecturen te ondersteunen.

PCI Express-architectuur
PCI Express is de nieuwste I/O-interconnecttechnologie die het bestaande PCI zal vervangen. Met een busbandbreedte die 4 keer zo hoog is als die van de AGP 8X-interface, presteert de PCI Express x16-bus veel beter dan AGP 8X in applicaties zoals 3D-spellen. PCI Express x1 presteert bovendien beter dan de PCI-interface dankzij de buitengewoon hoge bandbreedte tot maximaal 500 MB/s. De hoge-snelheid PCI Express-interface creëert nieuwe gebruiksmogelijkheden op desktop PC’s, zoals Gigabit LAN, 1394b en hoge-snelheid RAID-systemen.

Precision Tweaker
Ontwikkeld voor serieuze overklokkers.
Biedt manieren om de systeemprestaties centimeter-voor-centimeter en stap-voor-stap te verbeteren om zo maximale prestaties te behalen! Alles draait hier om het meeste uit uw machine halen en trots te zijn op uw maatwerkcomputer.
vDIMM -
Bepaal zelf hoeveel stroom naar de geheugenmodules gaat. ASUS geeft u 8-staps voltagecontrole naar de DIMM
vCore -
Ontdek "exact" hoeveel stroom uw CPU nodig heeft. Stem het nauwkeurig af in stappen van 0,0125 volt!
SFS (Stepless Frequency Selection) zorgt voor:
- FSB tuning van 133MHz tot 400MHz in stappen van 1MHz
- Geheugen tuning van 533MHz tot 1200MHz in stappen van 1MHz
- PCI Express frequentie tuning van 100MHz tot 150MHz in stappen van 1MHz

AI NOS™
Applicaties zoals 3D-spellen en videobewerking vergen een enorme hoeveelheid systeembronnen.
Injecteer wat extra "brandstof" in uw CPU! De gepatenteerde AI NOS™ (Non-delay Overclocking System) technologie detecteert op intelligente wijze de systeembelasting en verbetert automatisch de prestaties voor de meest veeleisende taken. Vergeleken met andere dynamische overkloktechnieken reageert AI NOS™ veel sneller en bevredigt daarmee uw oneindige behoefte aan extra snelheid.

PEG Link voor dubbele VGA-kaarten
Automatisch afstemmen spelprestaties voor enkele/dubbele videokaarten
Deze nieuwste technologie, PEG (PCI Express Graphics) Link Mode, is een unieke optie die het gebruikers mogelijk maakt de prestaties van videokaarten te verbeteren tot superieure videokwaliteit.
PEG Link laat gebruikers de GPU- en VGA-geheugendoorvoer verhogen via het moederbord BIOS, op dezelfde wijze als systeembus en geheugenbus worden getweakt. PEG Link Mode maakt krachtige videoprestaties mogelijk op DX8- en DX9-applicaties. ASUS-technici hebben met de grootste zorg de parameters afgesteld voor elke individuele PCI Express-kaart om te zorgen voor systeemstabiliteit tijdens hoge-snelheid grafische operaties.

ASUS CPU Lock Free
De P5N32-SLI Deluxe biedt de CPU Lock Free-optie, die het u mogelijk maakt de CPU-multiplier aan te passen tot 14x. Verlaging van de multiplierwaarde zorgt voor meer flexibiliteit in het verhogen van de externe FSB-frequentie om de geheugenbusbandbreedte te vergroten. CPU Lock Free verbetert de algehele systeemprestaties door synchrone modificatie mogelijk te maken. Profiteer van betere prestaties op de zelfde CPU-snelheid en verbeter uw systeem zonder het uiterste van de CPU te vergen.

C.P.R.(CPU Parameter Recall)
Als het systeem hangt vanwege een overklokdefect, hoeft de kast niet te worden geopend om de CMOS-data te wissen. Herstart simpelweg het systeem, het BIOS toont de vorige instelling en gebruikers kunnen de CPU-instellingen weer aanpassen.

Dual Gigabit LAN and AI NET 2
Het geïntegreerde dual Gigabit LAN-ontwerp laat een PC dienst doen als netwerk gateway voor het beheer van gegevensverkeer tussen twee afzonderlijke netwerken. Dit maakt snelle gegevensoverdracht mogelijk van WAN naar LAN zonder enige toegevoegde arbitratie of latentie.
ASUS AI NET2 detecteert op afstand een kabelverbinding zodra u het systeem aanzet, en rapporteert eventuele defecte verbindingen terug tot op 100 meter met een nauwkeurigheid van 1 meter.

Dual RAID
De nForce4-chipset is voorzien van vier Seriële ATA-connectoren met high-performance RAID-functies in RAID 0, 1, 0+1, 5 en JBOD.
De Silicon Image Sil3132-controller biedt 2 additionele SATA 3Gb/s-interfaces en maakt RAID 0- en RAID 1-functies mogelijk voor de beste gegevensbeveiliging.

IEEE 1394
De IEEE 1394-interface biedt een hoge-snelheid digitale interface voor audio/video-apparatuur zoals digitale televisie, digitale video camcorders, opslagrandapparatuur & andere draagbare PC-apparaten.

ASUS Q-Fan2
ASUS Q-Fan2 technologie past op intelligente wijze en afhankelijk van de systeembelasting de ventilatorsnelheden van zowel CPU als behuizing aan, en zorgt zo voor stille, koele en efficiënte werking.

NVIDIA DualDDR2 voor ondersteuning high-performance geheugen
NVIDIA DASP 3.0: De derde-generatie DASP 3.0 (Dynamic Adaptive Speculative Preprocessor) bestaat uit pre-processoren met als taak het traceren van data threads en het pre-fetchen van de betreffende gegevens. Het is voorzien van vernieuwde architectuur voor verbeterde prestaties en de laagste latentie.
NVIDIA QuickSync: Ontworpen om het gebruik mogelijk te maken van de hoogst mogelijke FSB- en geheugensnelheden zonder enige negatieve invloed op de systeemprestaties. Uitgerust met QuickSync-synchronisatietechnologie (patent aangevraagd) die geheugenaanvragen en gegevens in de kortst mogelijke tijd overbrengt tussen de FSB en geheugenklokdomeinen, en zo de systeemprestaties maximaliseert.

NVIDIA ActiveArmor™ - Ongeëvenaarde beveiliging
Specifieke hardwaregebaseerde ActiveArmor beveiligde netwerk-engine en ActiveArmor Firewall beschermen uw PC tegen hackers en spyware vanaf het moment dat de PC wordt aangezet, en filteren al het ongeautoriseerde of verdachte verkeer. NVIDIA ActiveArmor beveiligt uw PC tegen een groot aantal aanvallen waaronder IP-spoofing en ARP cache poisoning. ActiveArmor is eenvoudig op te zetten en snel te configureren, en biedt remote secure access, toezicht en configuratie voor beheer.

NVIDIA MediaShield™ - Geavanceerde opslag met RAID-technologie
Unieke ondersteuning voor vier SATA 3Gb/s en vier ATA-133 drives. RAID 0, RAID 1, RAID 5 en RAID 0+1 ondersteuning maken snelle disk gegevensoverdracht mogelijk. Maakt RAID-arrays mogelijk over zowel SATA als PATA harde schijven en biedt geavanceerde mogelijkheden zoals het NVIDIA schijfalarmeringssysteem dat onmiddellijk waarschuwt zodra een drive niet juist functioneert, en specifiek toegewezen reserveschijven die gegevens automatisch opnieuw opbouwen zodra een niet functionerende harde schijf wordt ontdekt.

S/PDIF-out op I/O-poort achterzijde
Dit moederbord biedt gemakkelijke connectiviteit naar externe thuisbios-audiosystemen via een optische of coax S/PDIF-out aansluiting (SONY-PHILIPS Digital Interface). Dit maakt het mogelijk digitale audio over te zetten zonder conversie naar analoog formaat, met behoud van de beste signaalkwaliteit.

ASUS CrashFree BIOS2
De CrashFree BIOS 2-optie bevat thans de BIOS autoherstel-functie via een support CD.
Gebruikers kunnen indien geen bootdisk beschikbaar is het systeem opnieuw opstarten door middel van de support CD, en vervolgens door het eenvoudige BIOS-autoherstelproces lopen.
ASUS-moederborden laten gebruikers nu profiteren van deze beschermingsoptie zonder dat geld hoeft te worden uitgegeven voor een optionele ROM.

ASUS EZ Flash
Met ASUS EZ Flash kunt u het BIOS updaten alvorens het besturingssysteem te starten. Geen DOS-gebaseerde flash utility en bootdiskette meer nodig.

ASUS POST Reporter
Een gesproken waarschuwingssysteem tijdens POST informeert gebruikers over eventuele systeemfouten, dus geen gecompliceerde LED-boodschappen meer!

ASUS MyLogo2
U kunt uw favoriete foto converteren in een 256-kleuren opstartlogo voor kleurrijker, levendiger beeld op uw scherm.

Meertalige BIOS
ASUS biedt een gebruiksvriendelijk gelokaliseerd BIOS setup-menu om u te helpen uw systeem zo eenvoudig mogelijk te configureren.

WinDVD Suite
ASUS-moederborden worden, ter verdere versterking van het leiderschap in de IT-industrie, nu gebundeld met de veelzijdige InterVideo WinDVD Suite. Deze veelzijdige softwareset bevat de nieuwste multimediasoftware, die de multimediamogelijkheden van ASUS-moederborden volledig tot hun recht brengt! (OEM-versie).
Korte samenvatting ASUS P5N32-SLI Deluxe LGA 775 (Socket T) ATX moederbord:
Deze korte samenvatting van de ASUS P5N32-SLI Deluxe LGA 775 (Socket T) ATX moederbord-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
ASUS P5N32-SLI Deluxe, 16 GB, Intel, LGA 775 (Socket T), AI Net2, ATX, 7.1 kanalen
Lange samenvatting ASUS P5N32-SLI Deluxe LGA 775 (Socket T) ATX moederbord :

ASUS P5N32-SLI Deluxe. Maximum intern geheugen: 16 GB. Processorfamilie: Intel, Processor socket: LGA 775 (Socket T). Netwerkfuncties: AI Net2. Moederbord form factor: ATX, Audio-uitgangskanalen: 7.1 kanalen, Soorten RAID: 1, 0+1, 5, JBOD. BIOS type: AWARD, Grootte BIOS-geheugen: 8 MB

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van ASUS P5N32-SLI Deluxe LGA 775 (Socket T) ATX moederbord, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Geheugen
Aantal geheugenslots
4
Maximum intern geheugen
The maximum internal memory which is available in the product.
16 GB
Processor
Processorfamilie *
A family of processors is a group of processors produced by one company over a short period of time e.g. Intel Pentium processors.
Intel
Processor socket *
Mechanical component(s) that provides mechanical and electrical connections between a microprocessor and a printed circuit board (PCB). This allows the processor to be replaced without soldering.
LGA 775 (Socket T)
Interne aansluitingen
USB 2.0 aansluitingen *
The end of a cable with a USB 2.0 connector. USB 2.0 was released in April 2000 (now called "Hi-Speed"), adding higher maximum signaling rate of 480 Mbit/s (effective throughput up to 35 MB/s or 280 Mbit/s), in addition to the "USB 1.x Full Speed" signaling rate of 12 Mbit/s. USB 2.0 connectors are usually colored black.
2
Aantal SATA-aansluitingen
4
S/PDIF uitgang
No
GAME/MIDI aansluiting
Yes
Aansluiting voor CPU koeler
Yes
COM aansluitingen
1
ATX Power connector (24-pin)
Yes
Aansluitingen voor EATX voedingen
1
EZ plug aansluiting
Yes
Chassis intrusion aansluiting
In combinatie met de juiste software kan Chassis Intrusion Detection een waarschuwing versturen wanneer de behuizing van de computer geopend wordt, voor een betere beveiliging.
Yes
Aansluitingen voor behuizingsventilatoren
2
IEEE1394 aansluitingen
2
Aansluiting voor diskettestation
Yes
CD/AUX audio-ingang
Yes
Aansluiting voor audiopaneel aan voorzijde
Met een audiopaneel aan de voorzijde van uw computer kunt u makkelijk de instellingen voor het geluid veranderen.
Yes
Azalia Digital Header (ADH) aansluiting
No
Aansluiting voor ventilator van voeding
Yes
Aansluitingen achterzijde
Aantal USB 2.0-poorten *
USB 2.0 poorten hebben een data-overdrachtssnelheid van 480 Mbps, u kunt er allerlei randapparatuur op aansluiten en ze werken ook met USB 1.1 apparaten.
4
Aansluitingen achterzijde
Aantal Ethernet LAN (RJ-45)-poorten *
Number of Ethernet LAN (RJ-45) ports (connecting interfaces) in the device. Ethernet LAN (RJ-45) ports allow a computer to connect to the ethernet.
2
Aantal eSATA-poorten *
The number of ports (interfaces) for eSATA. eSATA is a a computer bus interface that connects host bus adapters to mass storage devices such as hard disk drives and optical drives.
1
PS/2 poort(en) *
Het aantal PS/2-connectoren voor het aansluiten van toetsenborden en muizen. De naam komt van IBM Personal System/2.
2
Parallelle poort(en)
The number of parallel ports. Parallel ports, also known as printer ports, are a type of interface found on computers (personal and otherwise) for connecting peripherals. In computing, a parallel port is a parallel communication physical interface. Parallel ports were common in the 1980s and '90s (mostly conforming to industry standard IEEE 1284) but are now being replaced by USBs and other ports.
1
Hoofdtelefoonuitgangen
Number of sockets /ports where headphones are connected.
1
Microfoon, line-in ingang
The socket where a microphone is connected to the device.
Yes
S/PDIF-uitgang
S/PDIF (Sony/Philips Digital Interconnect Format)-uitgang is aanwezig. S/PDIF is een digitale audio-interface die in consumenten audio-apparatuur gebruikt wordt voor het overbruggen van relatief kleine afstanden. Het signaal wordt overgedragen via een coaxkabel met RCA-connectoren of via een glasvezel kabel met TOSLINK-connectoren.
Yes
Netwerk
Netwerkfuncties
AI Net2
Prestatie
Moederbord form factor *
De maat van het moederbord.
ATX
Audio-uitgangskanalen *
Het aantal luidsprekerkanalen: het getal voor de punt is het aantal kleine luidsprekertjes, het getal na de punt een eventuele subwoofer. Bij geluidsapparatuur waar geen luidsprekers meegeleverd worden, geeft dit aan voor welk aantal luidsprekers het product maximaal geschikt is.
7.1 kanalen
Soorten RAID
RAID configuraties zijn configuraties waarin meerdere harde schijven samenwerken. Dit kan zowel softwarematig (door het besturingssysteem of door de 'controllers' op veel moderne moederborden) als hardwarematig (door een RAID kaart) geregeld worden. De verschillende soorten RAID hebben verschillende voor en nadelen. De belangrijkste op een rijtje:\n0 - (minimaal 2 harde schijven) Het systeem verdeelt gegevens over meerdere harde schijven, waardoor lezen en schrijven sneller gaat, maar wanneer er 1 harde schijf kapot gaat, gaat alle data verloren.\n1 - (minimaal 2 harde schijven) Het systeem slaat dezelfde gegevens op twee verschillende harde schijven op, zodat het falen van 1 van de 2 harde schijven niet automatisch tot verlies van data leidt en het lezen/vinden van gegevens soms sneller gaat.\n5 - (minimaal 3 harde schijven) Het systeem verdeelt de gegevens weer over meerdere harde schijven voor grotere lees- (en schrijf)snelheden, maar slaat op een extra harde schijf pariteitsgegevens op, zodat niet automatisch alle data verloren gaat als er 1 schijf kapot gaat. Nadeel bij softwarematige oplossingen is dat het berekenen van pariteitsgegevens veel processorkracht kost.\n10 - (minimaal 4 harde schijven) combinatie van RAID 0 en 1.\nJBOD - Het systeem 'plakt' de harde schijven achter elkaar, zodat het lijkt alsof u 1 harde schijf ter grootte van alle aangesloten harde schijven heeft. Levert verder geen betere prestaties of databeveiliging dan enkele harde schijven en zou eigenlijk alleen nuttig zijn in het theoretische geval dat u een bestand op zou willen slaan dat groter is dan een enkele harde schijf.
1, 0+1, 5, JBOD
Audiosysteem
System used to play music or speech.
Realtek ALC850
Uitbreidingsmodules
Uitbreidingsslots
Lijst van de I/O uitbreidingsslots; inclusief het aantal van ieder slot.
2 x PCI Express x16 2 x PCI Express x1 1 x PCI Express x4 2 x PCI PCI 2.2
BIOS
BIOS type *
The BIOS (Basic Input/Output System) initializes and tests system hardware components, and loads a bootloader or an operating system from a mass memory device. The BIOS additionally provides abstraction layer for the hardware, i.e. a consistent way for application programs and operating systems to interact with the keyboard, display, and other input/output devices. There are several types of BIOS, including the motherboard ROM BIOS, video BIOS, drive controller BIOS, network adapter BIOS, and SCSI adapter BIOS.
AWARD
Grootte BIOS-geheugen
8 MB
Gewicht en omvang
Breedte *
The measurement or extent of something from side to side.
305 mm
Diepte *
The distance from the front to the back of something.
245 mm
Inhoud van de verpakking
Meegeleverde software
Software distributed with another product such as a piece of computer hardware or other electronic device, or a group of software packages which are sold together. A software suite is an example of bundled software, as is software which is pre-installed on a new computer.
Drivers ASUS PC Probe 2 ASUS Update ASUS AI Booster NVIDIA NVFirwall NVIDIA RAID
Overige specificaties
Compatibele besturingssystemen
List of desktop operating systems tested as compatible with this product, including coined name and version
Windows 2000 Windows XP Linux
Onderhoudseigenschappen
Manageability, DMI, TopTools characteristics of the product, by manufactuer and/or coined name and version"
Intelligent overclocking tools: - AI NOS - AI Overclocking - ASUS PEG Link - ASUS CPU Lock Free - ASUS Ai Booster Utility Precision Tweaker - vDIMM - vCore - FSB tuning (133 - 400MHz) - Memory tuning (400 - 1200MHz) - PCI Express frequency tuning (100 - 150MHz) - Overclocking Protection - ASUS C.P.R.
RAID-ondersteuning
NVRAID
Speciale eigenschappen
Fanless Design AI NET2 CrashFree BIOS 2 Q-Fan2 MyLogo2 EZ Flash Multi-language BIOS
Source Testseek-samenvatting Average rating
Reviews
Updated:
2011-09-25
Testseek heeft 9 proffesionele recensies verzameld voor ASUS P5N32-SLI Deluxe. Het gemiddelde van deze proffesionele recensies is 73 van de 100. De gemiddelde score geeft aan hoe profesionals dit product waarderen. Klik hieronder om naar testseek te gaan en voor alle productbeoordelingen, -testen en -conclusies.
73%
X