Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

ASUS NCL-DE Socket 603 ATX moederbord

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
ASUS
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
NCL-DE
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
NCL-DE
Categorie
Het moederbord verbindt alle onderdelen van uw computer met elkaar, vaak zijn hier ook nog een geluidkaart, die maakt dat uw computer geluid kan afspelen, een netwerkkaart, die het mogelijk maakt uw computer op een netwerk aan te sluiten of nog andere onderdelen in geïntegreerd. Voor moederborden van de gewone maat (form factor), ATX, heeft u minstens een midi-tower behuizing nodig. Micro-ATX moederborden passen in een kleinere kast en zijn vaak completer: ze hebben meer onboard apparatuur, bijvoorbeeld ook nog een videokaart, nadeel is dat ze minder gemakkelijk uit te breiden zijn.
moederborden
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door ASUS: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 17 nov 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 10624
Deze statistiek is gebaseerd op de 74548 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 17-11-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 72824 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 05 sep 2017 09:52:42
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam ASUS NCL-DE Socket 603 ATX moederbord :
De korte redactionele beschrijving van ASUS NCL-DE Socket 603 ATX moederbord

NCL-DE/1U, Intel E7520 Chipset
Meer>>>

ASUS NCL-DE Socket 603 ATX moederbord:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor ASUS NCL-DE Socket 603 ATX moederbord.
Superieure Schaalbaarheid om Ware Potentieel van Intel E7520-chipset te Ontketenen

Effectieve en moeiteloze manier om te profiteren van 64-bit computerprestaties
Ondersteuning dubbele EM64T Xeon-processoren

Uitmuntende Netwerkprestaties met Serverconnectiviteit
Dubbele Brodcom® PCI-E GB LAN

Complete RAID-ondersteuning voor ICH SATA-poort & Enkelvoudige SCSI/SATA-controller
- Ingebouwde LSI Mega RAID STAT driver ondersteuning voor ICH5R, biedt softwarematige RAID 0, 1, 10 onder Windows en belangrijkste Linux-distributies.
- Ingebouwde HostRAID-driver voor Adaptec AIC-7902, biedt softwarematige RAID 0, 1, 10.
- Optionele SODIMM ZCR voor kosteneffectieve hardwarematige RAID 5 upgrade.

IPMO2.0-gereed met zowel online & offline beheermogelijkheden
- Optioneel Mini-PCI ASMB2 MBC-board
- Ondersteuning SOL, 128-bit MD5 authentieke encryptie, FRU-gegevensbeheer, remote power on/off reset, remote BIOS reflash/aanpassing.
- GUI-gebaseerde ARC-console als ASMB2 gecentraliseerde beheerinterface.
- ASBM 2.0 biedt online webgebaseerde interface voor serverbeheer.
Korte samenvatting ASUS NCL-DE Socket 603 ATX moederbord:
Deze korte samenvatting van de ASUS NCL-DE Socket 603 ATX moederbord-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
ASUS NCL-DE, 16 GB, Intel, Socket 603, 800 MHz, ATX, 0, 1
Lange samenvatting ASUS NCL-DE Socket 603 ATX moederbord :

ASUS NCL-DE. Maximum intern geheugen: 16 GB. Processorfamilie: Intel, Processor socket: Socket 603, Ondersteuning voor processor FSB: 800 MHz. Moederbord form factor: ATX, Soorten RAID: 0, 1. Maximum geheugen grafische adapter: 8 MB. Soort aansluiting (2de) controller: UltraATA 33 / 66 / 100 /133, Soort aansluiting controller: SATA, Grafische controller: ATI RAGE-XL

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van ASUS NCL-DE Socket 603 ATX moederbord, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Bedankt voor dat u een datasheet compleet laat maken door Icecat.

Uw datasheet zal binnen een paar dagen compleet gemaakt worden.

Geheugen
Aantal geheugenslots
8
ECC
ECC (Error Correction Code)-geheugen is geheugen dat in staat is om sommige geheugenproblemen op te lossen zonder gebruikersbemoeienis.
Yes
Maximum intern geheugen
16 GB
Processor
Processorfamilie *
Intel
Processor socket *
Socket 603
Ondersteuning voor processor FSB
800 MHz
Interne aansluitingen
USB 2.0 aansluitingen *
2
S/PDIF uitgang
No
GAME/MIDI aansluiting
No
Aansluiting voor CPU koeler
Yes
COM aansluitingen
No
ATX Power connector (24-pin)
Yes
EZ plug aansluiting
No
Aansluitingen voor behuizingsventilatoren
6
Aansluiting voor diskettestation
Yes
CD/AUX audio-ingang
No
Aansluiting voor audiopaneel aan voorzijde
Met een audiopaneel aan de voorzijde van uw computer kunt u makkelijk de instellingen voor het geluid veranderen.
No
Azalia Digital Header (ADH) aansluiting
No
Aansluiting voor ventilator van voeding
Yes
Aansluitingen achterzijde
Aantal USB 2.0-poorten *
USB 2.0 poorten hebben een data-overdrachtssnelheid van 480 Mbps, u kunt er allerlei randapparatuur op aansluiten en ze werken ook met USB 1.1 apparaten.
4
Aansluitingen achterzijde
Aantal Ethernet LAN (RJ-45)-poorten *
1
Aantal eSATA-poorten *
1
PS/2 poort(en) *
Het aantal PS/2-connectoren voor het aansluiten van toetsenborden en muizen. De naam komt van IBM Personal System/2.
2
VGA (D-Sub)poort(en) *
Aansluiting voor een analoge monitor
1
Microfoon, line-in ingang
No
S/PDIF-uitgang
S/PDIF (Sony/Philips Digital Interconnect Format)-uitgang is aanwezig. S/PDIF is een digitale audio-interface die in consumenten audio-apparatuur gebruikt wordt voor het overbruggen van relatief kleine afstanden. Het signaal wordt overgedragen via een coaxkabel met RCA-connectoren of via een glasvezel kabel met TOSLINK-connectoren.
No
Prestatie
Moederbord form factor *
De maat van het moederbord.
ATX
Soorten RAID
RAID configuraties zijn configuraties waarin meerdere harde schijven samenwerken. Dit kan zowel softwarematig (door het besturingssysteem of door de 'controllers' op veel moderne moederborden) als hardwarematig (door een RAID kaart) geregeld worden. De verschillende soorten RAID hebben verschillende voor en nadelen. De belangrijkste op een rijtje:\n0 - (minimaal 2 harde schijven) Het systeem verdeelt gegevens over meerdere harde schijven, waardoor lezen en schrijven sneller gaat, maar wanneer er 1 harde schijf kapot gaat, gaat alle data verloren.\n1 - (minimaal 2 harde schijven) Het systeem slaat dezelfde gegevens op twee verschillende harde schijven op, zodat het falen van 1 van de 2 harde schijven niet automatisch tot verlies van data leidt en het lezen/vinden van gegevens soms sneller gaat.\n5 - (minimaal 3 harde schijven) Het systeem verdeelt de gegevens weer over meerdere harde schijven voor grotere lees- (en schrijf)snelheden, maar slaat op een extra harde schijf pariteitsgegevens op, zodat niet automatisch alle data verloren gaat als er 1 schijf kapot gaat. Nadeel bij softwarematige oplossingen is dat het berekenen van pariteitsgegevens veel processorkracht kost.\n10 - (minimaal 4 harde schijven) combinatie van RAID 0 en 1.\nJBOD - Het systeem 'plakt' de harde schijven achter elkaar, zodat het lijkt alsof u 1 harde schijf ter grootte van alle aangesloten harde schijven heeft. Levert verder geen betere prestaties of databeveiliging dan enkele harde schijven en zou eigenlijk alleen nuttig zijn in het theoretische geval dat u een bestand op zou willen slaan dat groter is dan een enkele harde schijf.
0, 1
Grafisch
Maximum geheugen grafische adapter
De hoeveelheid geheugen van de video-adapter/kaart bepaalt, samen met de snelheid van uw grafische chip (GPU), hoe goed de grafische prestaties van uw computer zijn. Bijna alle moderne videokaarten hebben voldoende geheugen voor het afspelen van films, maar voor het spelen van spellen is het echter wel belangrijk veel videogeheugen te hebben. Vaak wordt systeemgeheugen ook dynamisch toegewezen als videogeheugen. In dat geval kan het virtuele videogeheugen fors groter zijn dan het fysieke videogeheugen.
8 MB
Ondersteuning voor parallel processing
Niet ondersteund
Uitbreidingsmodules
Uitbreidingsslots
Lijst van de I/O uitbreidingsslots; inclusief het aantal van ieder slot.
1 x PCI-E x16 1 x Mini-PCI Socket
Eisen aan de omgeving
Temperatuur bij opslag
-40 - 70 °C
Temperatuur, in bedrijf
10 - 35 °C
Overige specificaties
Soort aansluiting (2de) controller
UltraATA 33 / 66 / 100 /133
Soort aansluiting controller
SATA
Grafische controller
List of chips; also known as a graphics coprocessor; similar to a microprocessor ordinarily found on graphics accelerator cards. It processes the graphics to create dots and lines on-screen.
ATI RAGE-XL
Compatibele besturingssystemen
List of desktop operating systems tested as compatible with this product, including coined name and version
Windows 2000 Server Windows 2000 Advanced Server Windows 2003 Standard Windows 2003 Web Windows 2003 Enterprise Red Hat8.0 Red Hat Enterprise ES Red Hat9.0 Red Hat Enterprise AS SuSE 9.0 SuSE Enterprise Server 8.0 Netware6.0 Netware6.5 SCO UNIXWARE7.1.3 SCO OPENSERVER5.0.7 Free BSD4.9 Solaris9.0
Onderhoudseigenschappen
Manageability, DMI, TopTools characteristics of the product, by manufactuer and/or coined name and version"
ASWM2.0
X