Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

ASUS DVD-E616P2 Intern Wit optisch schijfstation

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
ASUS
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
DVD-E616P2
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
DVD-E616P2
Categorie
Met deze drives kunt u DVD\'s en/of CD\'s lezen en (her)schrijven in veel verschillende formaten. Let u bij DVD branders op het verschil tussen DVD+R en DVD-R, vaak kunnen branders niet allebei de formaten schrijven, soms ook wel. Als u een DVD brander koopt die slechts één van deze twee formaten kan schrijven moet u bij het kopen van beschrijfbare DVD\'s altijd opletten dat u de juiste schijfjes koopt. Nieuwere DVD spelers kunnen ook Dual Layer DVD\'s beschrijven, deze schijfjes hebben een capaciteit van 8.5GB in plaats van de gebruikelijke 4.7GB. DVD spelers/(her)schrijvers kunnen over het algemeen ook CD\'s lezen/(her)schrijven. \
De gebruikte snelheidsaanduidingen werken op de volgende manier: een 40x (spreek uit als "40 speed") CD brander kan veertig maal zo snel CD\'s branden als een ouderwetse audio-CD speler ze kon lezen, wat overeenkomt met 40 x 150 KB/s = 6 000 KB/s. Eén DVD speed is gelijk aan 1350 KB/s, dus 9 keer zo snel als één CD speed. Een 16x DVD speler is dus even snel als een 16
optische schijfstations
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door ASUS: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 30 jun 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 9235
Deze statistiek is gebaseerd op de 75469 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 30-06-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73738 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 15 dec 2017 12:55:14
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam ASUS DVD-E616P2 Intern Wit optisch schijfstation :
De korte redactionele beschrijving van ASUS DVD-E616P2 Intern Wit optisch schijfstation

DVD-E616P2, 16X/48X, ATA/100.
Meer>>>

ASUS DVD-E616P2 Intern Wit optisch schijfstation:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor ASUS DVD-E616P2 Intern Wit optisch schijfstation.
ASUS DVD-E616 with ATA/100 lead you experience the fantastic Multimedia world.
Data doorvoersnelheid 16X max
- 8640 ~ 21640 KB/s (DVD- single layer)
- 3240 ~ 8115 KB/s (DVD- double layer)
48X max
- 2880 ~ 7200 KB/s (CD)
Random access time DVD: 105 ms (single layer), CD: 85 ms
Korte samenvatting ASUS DVD-E616P2 Intern Wit optisch schijfstation:
Deze korte samenvatting van de ASUS DVD-E616P2 Intern Wit optisch schijfstation-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
ASUS DVD-E616P2, Wit, Verticaal/Horizontaal, 0,5 MB, 99,9 MB/s, 16x, 120 ms
Lange samenvatting ASUS DVD-E616P2 Intern Wit optisch schijfstation :

ASUS DVD-E616P2. Kleur van het product: Wit, Montage: Verticaal/Horizontaal. Drive, omvang buffer: 0,5 MB, Overdrachtssnelheid (piek): 99,9 MB/s. Leessnelheid CD: 16x. DVD gemiddelde random access time: 120 ms, Toegangstijd: 12 ms. Gewicht: 830 g

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van ASUS DVD-E616P2 Intern Wit optisch schijfstation, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Design
Intern *
Het apparaat is ingebouwd of moet ingebouwd worden (Ja/Nee). Nee, betekent dat het een extern apparaat is dat u vaak draadloos of anders met een stekkertje kunt aansluiten.
Yes
Kleur van het product *
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Wit
Montage
Verticaal/Horizontaal
Prestatie
Drive, omvang buffer
A reserved segment of memory within a drive device that is used to hold the data being processed.
0,5 MB
Overdrachtssnelheid (piek)
99,9 MB/s
Leessnelheid
Leessnelheid CD *
De snelheid van CD branders/spelers wordt gegeven in x, spreek uit 'speed'. Eén CD speed is gelijk 150 KB/s, dat is precies de snelheid waarmee audio CD's afgespeeld worden.
16x
DVD leessnelheid
De snelheid van een DVD brander/speler wordt gegeven in x, spreek uit 'speed'. Eén DVD speed komt overeen met 1350 KB/s, dat is precies de snelheid die nodig is om een DVD videofilm te kunnen bekijken.
48x
Toegangstijd
DVD gemiddelde random access time
De 'random access time' is de hoeveelheid tijd die het duurt voordat het apparaat kan beginnen met het lezen van een willekeurig bestand.
120 ms
Toegangstijd
Toegangstijd
12 ms
Eisen aan de omgeving
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
20 - 80 procent
Temperatuur, in bedrijf
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely operated.
5 - 45 °C
Gewicht en omvang
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
830 g
Overige specificaties
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
148,5 x 173 x 42,6 mm
Drive, overdrachtssnelheid
21,640 MB/s
Compatibele besturingssystemen
List of desktop operating systems tested as compatible with this product, including coined name and version
Windows 98SE / ME / 2000 / XP, DOS6.xx, Linux
Ondersteunde formaten
De formaten (manieren van data opslaan) die de drive ondersteunt.
DVD-R, DVD-9, DVD-10, DVD-18, DVD-ROM, DVD-R, DVD-RW, DVD-Video, DVD+R, DVD+RW, CD XA(Video), CD XA(Audio), CD RW(Video),CD RW(Audio), CD RW(UDF), Multi-Session(Data), Multi-Session(Audio), Bootable CD, CD ROM, Karaoke CD, CD-MixMode, CD-Extra, CD-I, Photo CD
X