Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

ASUS DRW-1608P2 DVD-RW Intern optisch schijfstation

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
ASUS
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
DRW-1608P2 DVD-RW
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
DRW1608P2/D WHT
Categorie
Met deze drives kunt u DVD\'s en/of CD\'s lezen en (her)schrijven in veel verschillende formaten. Let u bij DVD branders op het verschil tussen DVD+R en DVD-R, vaak kunnen branders niet allebei de formaten schrijven, soms ook wel. Als u een DVD brander koopt die slechts één van deze twee formaten kan schrijven moet u bij het kopen van beschrijfbare DVD\'s altijd opletten dat u de juiste schijfjes koopt. Nieuwere DVD spelers kunnen ook Dual Layer DVD\'s beschrijven, deze schijfjes hebben een capaciteit van 8.5GB in plaats van de gebruikelijke 4.7GB. DVD spelers/(her)schrijvers kunnen over het algemeen ook CD\'s lezen/(her)schrijven. \
De gebruikte snelheidsaanduidingen werken op de volgende manier: een 40x (spreek uit als "40 speed") CD brander kan veertig maal zo snel CD\'s branden als een ouderwetse audio-CD speler ze kon lezen, wat overeenkomt met 40 x 150 KB/s = 6 000 KB/s. Eén DVD speed is gelijk aan 1350 KB/s, dus 9 keer zo snel als één CD speed. Een 16x DVD speler is dus even snel als een 16
optische schijfstations
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door ASUS: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 05 nov 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 8542
Deze statistiek is gebaseerd op de 75404 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 05-11-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73678 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 19 mei 2017 14:38:51
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam ASUS DRW-1608P2 DVD-RW Intern optisch schijfstation :
De korte redactionele beschrijving van ASUS DRW-1608P2 DVD-RW Intern optisch schijfstation

Dual Format DVD±R/RW Drive Geschikt voor Lezen en Schrijven
Meer>>>

ASUS DRW-1608P2 DVD-RW Intern optisch schijfstation:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor ASUS DRW-1608P2 DVD-RW Intern optisch schijfstation.
- Precisie op Oneffen Schijven
- Buffer Underrun Foutpreventietechnologie
- Optimale Schrijfsnelheid Aanpassingstechnologie
- Superieure Stabiliteit dankzij DDSSII

De ASUS DRW-1608P2 is een Dual Format DVD±R/RW drive geschikt voor het lezen en schrijven van gegevens op DVD+R/RW of DVD-R/RW formaten. De dubbele compatibiliteitsoptie van de DRW-1608P2 laat u DVD’s creëren die kunnen worden afgespeeld op en gelezen door de meeste DVD-ROM drives, DVD-spelers en DVD RAM. Deze functie voorziet u van flexibiliteit en efficiëntie op het gebied van opslag en delen van multimediagegevens.
Korte samenvatting ASUS DRW-1608P2 DVD-RW Intern optisch schijfstation:
Deze korte samenvatting van de ASUS DRW-1608P2 DVD-RW Intern optisch schijfstation-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
ASUS DRW-1608P2 DVD-RW, 32x, 32x, 40x, Windows XP / NT / ME / 2000 / 98SE , 1 schijven
Lange samenvatting ASUS DRW-1608P2 DVD-RW Intern optisch schijfstation :

ASUS DRW-1608P2 DVD-RW. Schrijfsnelheid CD: 32x, Herschrijfsnelheid CD: 32x. Leessnelheid CD: 40x. Compatibele besturingssystemen: Windows XP / NT / ME / 2000 / 98SE , Aantal optische schijven: 1 schijven

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van ASUS DRW-1608P2 DVD-RW Intern optisch schijfstation, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Design
Intern *
Het apparaat is ingebouwd of moet ingebouwd worden (Ja/Nee). Nee, betekent dat het een extern apparaat is dat u vaak draadloos of anders met een stekkertje kunt aansluiten.
Yes
Schrijfsnelheid
Schrijfsnelheid CD *
De snelheid van CD branders/spelers wordt gegeven in x, spreek uit 'speed'. Eén CD speed is gelijk 150 KB/s, dat is precies de snelheid waarmee audio CD's afgespeeld worden.
32x
Herschrijfsnelheid CD
De snelheid van CD branders/spelers wordt gegeven in x, spreek uit 'speed'. Eén CD speed is gelijk 150 KB/s, dat is precies de snelheid waarmee audio CD's afgespeeld worden.
32x
Leessnelheid
Leessnelheid CD *
De snelheid van CD branders/spelers wordt gegeven in x, spreek uit 'speed'. Eén CD speed is gelijk 150 KB/s, dat is precies de snelheid waarmee audio CD's afgespeeld worden.
40x
Overige specificaties
Compatibele besturingssystemen
List of desktop operating systems tested as compatible with this product, including coined name and version
Windows XP / NT / ME / 2000 / 98SE
Aantal optische schijven
1 schijven
DVD-RW snelheid
6x
DVD+R snelheid
16x
DVD+RW snelheid
8x
DVD-R snelheid
16x
X