Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

ASUS Portbar III for M2N/M3N/S1N/M6

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
ASUS
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Portbar III for M2N/M3N/S1N/M6
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
90-N6W1P1000
Categorie
Een platform waarin je een notebook/laptop kunt schuiven. Het docking-station bevat meestal slots voor uitbreidingdskaarten, bays voor opslagapparatuur, en I/O-connectoren voor randapparatuur, zoals printers en monitoren. Wanneer een notebook in een docking-station is geschoven, is het eigenlijk een desktop pc geworden. Het voordeel is dat de data in beide modes beschikbaar is, aangezien de data op de hard disk van de notebook staat. Dankzij een docking-station geniet je de voordelen van portabiliteit van een notebook en de uitbreidingsmogelijkheden en het gebruiksgemak van een desktop pc.
notebook docks & poortreplicators
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door ASUS: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 27 jun 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 15054
Deze statistiek is gebaseerd op de 75469 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 27-06-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73738 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 29 mrt 2017 11:28:13
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam ASUS Portbar III for M2N/M3N/S1N/M6 :
De korte redactionele beschrijving van ASUS Portbar III for M2N/M3N/S1N/M6

Portbar III for M2N/M3N/S1N/M6
Meer>>>

ASUS Portbar III for M2N/M3N/S1N/M6:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor ASUS Portbar III for M2N/M3N/S1N/M6.
ASUS - Innovative Solutions for a Limitless Tomorrow. ASUS is devoted to providing leading-edge technologies, and best-value solutions of the highest quality to all its customers. ASUS provides innovative technology solutions to consumer, corporate and top-tier OEM customers.
Korte samenvatting ASUS Portbar III for M2N/M3N/S1N/M6:
Deze korte samenvatting van de ASUS Portbar III for M2N/M3N/S1N/M6-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
ASUS Portbar III for M2N/M3N/S1N/M6, 200 x 160 x 37 mm
Lange samenvatting ASUS Portbar III for M2N/M3N/S1N/M6 :

ASUS Portbar III for M2N/M3N/S1N/M6. Afmetingen (BxDxH): 200 x 160 x 37 mm

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van ASUS Portbar III for M2N/M3N/S1N/M6, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Overige specificaties
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
200 x 160 x 37 mm
Overige specificaties
Aansluitingen
Een aansluiting (I/O poort) waar u een ander apparaat op aan kunt sluiten
1 x 100/10 MHz RJ-45 LAN port 1 x EPP/ECP Parallel port/D-sub 25-pin 4 x USB ports 1 x VGA port / D-sub 15-pin for external monitor Separately 60W/50W DC-in jack and Power Supply to main unit through a cable interface
Land Distributor
Österreich 1 distributor(s)
X