Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

ASUS KFN5-Q/SAS Socket F (1207) SWTX moederbord

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
ASUS
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
KFN5-Q/SAS
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
90-MSVBA0-G0UAY10Z
Categorie
Het moederbord verbindt alle onderdelen van uw computer met elkaar, vaak zijn hier ook nog een geluidkaart, die maakt dat uw computer geluid kan afspelen, een netwerkkaart, die het mogelijk maakt uw computer op een netwerk aan te sluiten of nog andere onderdelen in geïntegreerd. Voor moederborden van de gewone maat (form factor), ATX, heeft u minstens een midi-tower behuizing nodig. Micro-ATX moederborden passen in een kleinere kast en zijn vaak completer: ze hebben meer onboard apparatuur, bijvoorbeeld ook nog een videokaart, nadeel is dat ze minder gemakkelijk uit te breiden zijn.
moederborden
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door ASUS: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 18 mrt 2007
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 8995
Deze statistiek is gebaseerd op de 74646 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 18-03-07 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 72914 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 31 mrt 2017 19:35:30
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam ASUS KFN5-Q/SAS Socket F (1207) SWTX moederbord :
De korte redactionele beschrijving van ASUS KFN5-Q/SAS Socket F (1207) SWTX moederbord

KFN5-Q/SAS - 4 x socket 1207, Quad-Core/Dual-Core AMD Opteron 8000 series, nVIDIA nForce Professional 3600, Intel 6702PXH 64-bit PCI Hub, 16 slots DDR2 667 Reg. ECC up to 64GB, PCI/PCI-X/PCI-E Slots x 6, 2 x Broadcom BCM5721 PCI-E GbE LAN, 40.64 cm (16 ") x 13" Form Factor
Meer>>>

ASUS KFN5-Q/SAS Socket F (1207) SWTX moederbord:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor ASUS KFN5-Q/SAS Socket F (1207) SWTX moederbord.
Het KFN5-Q/SAS server board is gebaseerd op Quad-Core/Dual-Core AMD Opteron™ 8000 serie 4-weg processortechnologie, ideaal voor rekenintensieve server applicaties zoals High-performance Computing (HPC), Clustering, Virtualisatie en back-end database server.

Uitmuntende Prestaties
- De KFN5-Q/SAS biedt uitmuntende rekencapaciteit door tot 4-weg 16-core AMD Opteron™ 8000 serie processoren te ondersteunen.

Uitgebreide Geheugenuitbreidingsmogelijkheden
- 16 DIMM's ondersteunen DDR2 667 ECC-geregistreerd geheugen tot 64GB:
- Hoge geheugencapaciteit helpt native Quad-Core prestaties te optimaliseren.

Complete RAID-ondersteuning voor Gegevensbescherming
- Ingebouwde SATA RAID driver ondersteuning biedt softwarematige RAID 0, 1, 0+1 & 5 voor Windows; On-board LSI® 1068 SAS-controller biedt RAID 0,1 & 1E ;
- Optionele PCI-X ZCR (Zero Channel RAID) met BBU-ondersteuning voor kosteneffectieve hardwarematige RAID 5 upgrade

Breed aanbod uitbreidingen voor veelzijdig gebruik
- Tweemaal PCI-E I/O levert meer speelruimte voor verbetering van de I/O prestaties;
- Twee PCI-X slots reserveren legacy server-class uitbreidingskaartmogelijkheden voor bescherming investering;
- HTX-ondersteuning levert de hoogste bandbreedte directly-link gebaseerd op HyperTransport technologie

ASUS Server Management Oplossing
- ASWM (ASUS Server Web-based Management) software voor gebruiksvriendelijke en effectieve systeembeheermogelijkheden
- Optionele ASMB3-SOL kaart (IPMI2.0-module) biedt Out-of-Band en remote server management
Korte samenvatting ASUS KFN5-Q/SAS Socket F (1207) SWTX moederbord:
Deze korte samenvatting van de ASUS KFN5-Q/SAS Socket F (1207) SWTX moederbord-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
ASUS KFN5-Q/SAS, 64 GB, AMD, Socket F (1207), 2 x Gigabit Ethernet, Broadcom BCM5721, SWTX
Lange samenvatting ASUS KFN5-Q/SAS Socket F (1207) SWTX moederbord :

ASUS KFN5-Q/SAS. Maximum intern geheugen: 64 GB. Processorfamilie: AMD, Processor socket: Socket F (1207). Netwerkfuncties: 2 x Gigabit Ethernet, LAN controller: Broadcom BCM5721. Moederbord form factor: SWTX, Soorten RAID: 0, 1, 5, 10, JBOD, Certificering: FCC, CFR47 Part 15, Class B, CE, EN55022 & EN55024. Maximum geheugen grafische adapter: 32 MB

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van ASUS KFN5-Q/SAS Socket F (1207) SWTX moederbord, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Bedankt voor dat u een datasheet compleet laat maken door Icecat.

Uw datasheet zal binnen een paar dagen compleet gemaakt worden.

Geheugen
ECC
ECC (Error Correction Code)-geheugen is geheugen dat in staat is om sommige geheugenproblemen op te lossen zonder gebruikersbemoeienis.
Yes
Maximum intern geheugen
64 GB
Processor
Processorfamilie *
AMD
Processor socket *
Socket F (1207)
Interne aansluitingen
USB 2.0 aansluitingen *
1
Aantal SATA-aansluitingen
6
Aansluiting voor CPU koeler
Yes
COM aansluitingen
1
ATX Power connector (24-pin)
Yes
Aansluitingen voor EATX voedingen
2
Chassis intrusion aansluiting
In combinatie met de juiste software kan Chassis Intrusion Detection een waarschuwing versturen wanneer de behuizing van de computer geopend wordt, voor een betere beveiliging.
Yes
Aansluiting voor diskettestation
Yes
Aansluitingen achterzijde
Aantal USB 2.0-poorten *
USB 2.0 poorten hebben een data-overdrachtssnelheid van 480 Mbps, u kunt er allerlei randapparatuur op aansluiten en ze werken ook met USB 1.1 apparaten.
2
Aantal Ethernet LAN (RJ-45)-poorten *
2
PS/2 poort(en) *
Het aantal PS/2-connectoren voor het aansluiten van toetsenborden en muizen. De naam komt van IBM Personal System/2.
1
VGA (D-Sub)poort(en) *
Aansluiting voor een analoge monitor
1
Seriële poort(en)
Seriële poorten werden veel gebruikt voor het aansluiten van een toetsenbord en een muis. Tegenwoordig worden ze wel gebruikt voor het doen van instellingen aan een router.
1
Netwerk
Netwerkfuncties
2 x Gigabit Ethernet
LAN controller
Broadcom BCM5721
Prestatie
Moederbord form factor *
De maat van het moederbord.
SWTX
Soorten RAID
RAID configuraties zijn configuraties waarin meerdere harde schijven samenwerken. Dit kan zowel softwarematig (door het besturingssysteem of door de 'controllers' op veel moderne moederborden) als hardwarematig (door een RAID kaart) geregeld worden. De verschillende soorten RAID hebben verschillende voor en nadelen. De belangrijkste op een rijtje:\n0 - (minimaal 2 harde schijven) Het systeem verdeelt gegevens over meerdere harde schijven, waardoor lezen en schrijven sneller gaat, maar wanneer er 1 harde schijf kapot gaat, gaat alle data verloren.\n1 - (minimaal 2 harde schijven) Het systeem slaat dezelfde gegevens op twee verschillende harde schijven op, zodat het falen van 1 van de 2 harde schijven niet automatisch tot verlies van data leidt en het lezen/vinden van gegevens soms sneller gaat.\n5 - (minimaal 3 harde schijven) Het systeem verdeelt de gegevens weer over meerdere harde schijven voor grotere lees- (en schrijf)snelheden, maar slaat op een extra harde schijf pariteitsgegevens op, zodat niet automatisch alle data verloren gaat als er 1 schijf kapot gaat. Nadeel bij softwarematige oplossingen is dat het berekenen van pariteitsgegevens veel processorkracht kost.\n10 - (minimaal 4 harde schijven) combinatie van RAID 0 en 1.\nJBOD - Het systeem 'plakt' de harde schijven achter elkaar, zodat het lijkt alsof u 1 harde schijf ter grootte van alle aangesloten harde schijven heeft. Levert verder geen betere prestaties of databeveiliging dan enkele harde schijven en zou eigenlijk alleen nuttig zijn in het theoretische geval dat u een bestand op zou willen slaan dat groter is dan een enkele harde schijf.
0, 1, 5, 10, JBOD
Certificering
FCC, CFR47 Part 15, Class B, CE, EN55022 & EN55024
Grafisch
Maximum geheugen grafische adapter
De hoeveelheid geheugen van de video-adapter/kaart bepaalt, samen met de snelheid van uw grafische chip (GPU), hoe goed de grafische prestaties van uw computer zijn. Bijna alle moderne videokaarten hebben voldoende geheugen voor het afspelen van films, maar voor het spelen van spellen is het echter wel belangrijk veel videogeheugen te hebben. Vaak wordt systeemgeheugen ook dynamisch toegewezen als videogeheugen. In dat geval kan het virtuele videogeheugen fors groter zijn dan het fysieke videogeheugen.
32 MB
Uitbreidingsmodules
PCI Express x8 slots
1
PCI Express x16 slots
1
PCI-slots
1
PCI-X slots
2
Eisen aan de omgeving
Temperatuur bij opslag
-40 - 70 °C
Temperatuur, in bedrijf
10 - 35 °C
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
20 - 90 procent
Overige specificaties
Soort aansluiting (2de) controller
NVIDIA nForce Professional 3600
Soort aansluiting controller
NVIDIA nForce Professional 3600
Grafische controller
List of chips; also known as a graphics coprocessor; similar to a microprocessor ordinarily found on graphics accelerator cards. It processes the graphics to create dots and lines on-screen.
ATI ES1000
Aansluitingen
Een aansluiting (I/O poort) waar u een ander apparaat op aan kunt sluiten
1 x HTX; 1 x SO-DIMM
X