Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

ASUS K8N-DRE Socket 940 Verlengd ATX moederbord

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
ASUS
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
K8N-DRE
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
90-MSVA30-G0UAYZ
Categorie
Het moederbord verbindt alle onderdelen van uw computer met elkaar, vaak zijn hier ook nog een geluidkaart, die maakt dat uw computer geluid kan afspelen, een netwerkkaart, die het mogelijk maakt uw computer op een netwerk aan te sluiten of nog andere onderdelen in geïntegreerd. Voor moederborden van de gewone maat (form factor), ATX, heeft u minstens een midi-tower behuizing nodig. Micro-ATX moederborden passen in een kleinere kast en zijn vaak completer: ze hebben meer onboard apparatuur, bijvoorbeeld ook nog een videokaart, nadeel is dat ze minder gemakkelijk uit te breiden zijn.
moederborden
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door ASUS: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 19 feb 2007
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 8223
Deze statistiek is gebaseerd op de 75469 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 19-02-07 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73738 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 09 dec 2017 04:18:33
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam ASUS K8N-DRE Socket 940 Verlengd ATX moederbord :
De korte redactionele beschrijving van ASUS K8N-DRE Socket 940 Verlengd ATX moederbord

K8N-DRE /NVIDIA nForce 2200/ATI RAGE-XL / 8MB VRAM
Meer>>>

ASUS K8N-DRE Socket 940 Verlengd ATX moederbord:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor ASUS K8N-DRE Socket 940 Verlengd ATX moederbord.
- Onmiddellijke opwaardering CPU-prestaties
Ondersteuning dubbele Opteron 200 CPU met dual-core processor en 64-bit besturingssysteem
- Hoge geheugencapaciteit geschikt voor cruciale computeromgeving
Ondersteunt tot 8 DIMM’s, 16GB DDR400 ECC-geregistreerde geheugenruimte .
- Extra RAID-ondersteuning voor SATA- & SCSI-controller
4 x SATA-poorten ondersteunen RAID 0, 1, 0+1.
- Uitmuntende netwerkprestaties en betrouwbaarheid met serverconnectiviteit
Dubbele Server Class PCI-Express Gb LAN biedt meest beschikbare / professionele server netwerkconnectie oplossing.
- IPMI2.0-gereed met online & offline beheermogelijkheden
Optionele Mini-PCI ASMB2-kaart
ondersteuning SOL, 128-bit MD5 authentieke encryptie, FRU-gegevensbeheer, remote power on/off & reset, remote BIOS reflash/aanpassing
GUI-gebaseerde ARC-console als ASMB2-gecentraliseerde beheerinterface
ASMB2 biedt online webgebaseerde interface voor serverbeheer.
Korte samenvatting ASUS K8N-DRE Socket 940 Verlengd ATX moederbord:
Deze korte samenvatting van de ASUS K8N-DRE Socket 940 Verlengd ATX moederbord-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
ASUS K8N-DRE, 16 GB, AMD, Socket 940, Broadcom BCM5721, Verlengd ATX, 0, 1, 0+1
Lange samenvatting ASUS K8N-DRE Socket 940 Verlengd ATX moederbord :

ASUS K8N-DRE. Maximum intern geheugen: 16 GB. Processorfamilie: AMD, Processor socket: Socket 940. LAN controller: Broadcom BCM5721. Moederbord form factor: Verlengd ATX, Soorten RAID: 0, 1, 0+1. Maximum geheugen grafische adapter: 8 MB, Grafische adapter: Rage XL

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van ASUS K8N-DRE Socket 940 Verlengd ATX moederbord, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Geheugen
Aantal geheugenslots
8
ECC
ECC (Error Correction Code)-geheugen is geheugen dat in staat is om sommige geheugenproblemen op te lossen zonder gebruikersbemoeienis.
Yes
Maximum intern geheugen
16 GB
Processor
Processorfamilie *
AMD
Processor socket *
Socket 940
Max. aantal SMP-processoren
2
Interne aansluitingen
USB 2.0 aansluitingen *
2
Aantal Parallel ATA aansluitingen *
1
Aantal SATA-aansluitingen
4
ATX Power connector (24-pin)
Yes
Aansluiting voor diskettestation
Yes
Aansluitingen achterzijde
Aantal USB 2.0-poorten *
USB 2.0 poorten hebben een data-overdrachtssnelheid van 480 Mbps, u kunt er allerlei randapparatuur op aansluiten en ze werken ook met USB 1.1 apparaten.
2
Aantal Ethernet LAN (RJ-45)-poorten *
2
PS/2 poort(en) *
Het aantal PS/2-connectoren voor het aansluiten van toetsenborden en muizen. De naam komt van IBM Personal System/2.
2
VGA (D-Sub)poort(en) *
Aansluiting voor een analoge monitor
1
Seriële poort(en)
Seriële poorten werden veel gebruikt voor het aansluiten van een toetsenbord en een muis. Tegenwoordig worden ze wel gebruikt voor het doen van instellingen aan een router.
1
Netwerk
LAN controller
Broadcom BCM5721
Prestatie
Moederbord form factor *
De maat van het moederbord.
Verlengd ATX
Soorten RAID
RAID configuraties zijn configuraties waarin meerdere harde schijven samenwerken. Dit kan zowel softwarematig (door het besturingssysteem of door de 'controllers' op veel moderne moederborden) als hardwarematig (door een RAID kaart) geregeld worden. De verschillende soorten RAID hebben verschillende voor en nadelen. De belangrijkste op een rijtje:\n0 - (minimaal 2 harde schijven) Het systeem verdeelt gegevens over meerdere harde schijven, waardoor lezen en schrijven sneller gaat, maar wanneer er 1 harde schijf kapot gaat, gaat alle data verloren.\n1 - (minimaal 2 harde schijven) Het systeem slaat dezelfde gegevens op twee verschillende harde schijven op, zodat het falen van 1 van de 2 harde schijven niet automatisch tot verlies van data leidt en het lezen/vinden van gegevens soms sneller gaat.\n5 - (minimaal 3 harde schijven) Het systeem verdeelt de gegevens weer over meerdere harde schijven voor grotere lees- (en schrijf)snelheden, maar slaat op een extra harde schijf pariteitsgegevens op, zodat niet automatisch alle data verloren gaat als er 1 schijf kapot gaat. Nadeel bij softwarematige oplossingen is dat het berekenen van pariteitsgegevens veel processorkracht kost.\n10 - (minimaal 4 harde schijven) combinatie van RAID 0 en 1.\nJBOD - Het systeem 'plakt' de harde schijven achter elkaar, zodat het lijkt alsof u 1 harde schijf ter grootte van alle aangesloten harde schijven heeft. Levert verder geen betere prestaties of databeveiliging dan enkele harde schijven en zou eigenlijk alleen nuttig zijn in het theoretische geval dat u een bestand op zou willen slaan dat groter is dan een enkele harde schijf.
0, 1, 0+1
Grafisch
Maximum geheugen grafische adapter
De hoeveelheid geheugen van de video-adapter/kaart bepaalt, samen met de snelheid van uw grafische chip (GPU), hoe goed de grafische prestaties van uw computer zijn. Bijna alle moderne videokaarten hebben voldoende geheugen voor het afspelen van films, maar voor het spelen van spellen is het echter wel belangrijk veel videogeheugen te hebben. Vaak wordt systeemgeheugen ook dynamisch toegewezen als videogeheugen. In dat geval kan het virtuele videogeheugen fors groter zijn dan het fysieke videogeheugen.
8 MB
Grafische adapter
Rage XL
Uitbreidingsmodules
Uitbreidingsslots
Lijst van de I/O uitbreidingsslots; inclusief het aantal van ieder slot.
1 X PCI-E x 16 1 X PCI 33MHz /32 bits 1 x mini-PCI
Eisen aan de omgeving
Temperatuur bij opslag
-40 - 70 °C
Temperatuur, in bedrijf
10 - 35 °C
Overige specificaties
Soort aansluiting (2de) controller
UltraATA 100 / 133
Soort aansluiting controller
SATA
Compatibele besturingssystemen
List of desktop operating systems tested as compatible with this product, including coined name and version
Windows 2000 Server Windows 2000 Advanced Server Windows 2003 Standard Windows 2003 Web Windows 2003 Enterprise Linux: Red Hat 8.0 Red Hat 9.0 Red Hat Enterprise ES Red Hat Enterprise AS SuSE 9.0 SuSE Enterprise Server 8.0 Netware 6.0 Netware 6.5 SCO UNIXWARE 7.1.3 SCO OPENSERVER 5.0.7 Free BSD 4.9 Solaris 9.0
Aansluitingen
Een aansluiting (I/O poort) waar u een ander apparaat op aan kunt sluiten
10 x Fan 6-1 pin SMBus 2 x LAN LED
X