Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

ASUS K8N4-E DELUXE Socket 754 ATX moederbord

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
ASUS
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
K8N4-E DELUXE
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
90-M9L0L0-G0EAYZ
Categorie
Het moederbord verbindt alle onderdelen van uw computer met elkaar, vaak zijn hier ook nog een geluidkaart, die maakt dat uw computer geluid kan afspelen, een netwerkkaart, die het mogelijk maakt uw computer op een netwerk aan te sluiten of nog andere onderdelen in geïntegreerd. Voor moederborden van de gewone maat (form factor), ATX, heeft u minstens een midi-tower behuizing nodig. Micro-ATX moederborden passen in een kleinere kast en zijn vaak completer: ze hebben meer onboard apparatuur, bijvoorbeeld ook nog een videokaart, nadeel is dat ze minder gemakkelijk uit te breiden zijn.
moederborden
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door ASUS: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 25038
Deze statistiek is gebaseerd op de 75404 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73678 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 09 dec 2017 03:56:16
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam ASUS K8N4-E DELUXE Socket 754 ATX moederbord :
De korte redactionele beschrijving van ASUS K8N4-E DELUXE Socket 754 ATX moederbord

K8N4-E DELUXE MAINBOARD
Meer>>>

ASUS K8N4-E DELUXE Socket 754 ATX moederbord:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor ASUS K8N4-E DELUXE Socket 754 ATX moederbord.
Brengt PCI-Express naar het 754-platform
De K8N4-E Deluxe brengt PCI-Express naar alle AMD Socket 754-gebruikers. Veel meer dan PCI-express echter, biedt de K8N4-E Deluxe tevens talloze geavanceerde mogelijkheden en krachtige prestaties voor uw desktop. Gebruikers kunnen tevens genieten van de spanning van overklokken met ASUS' eigen AI Overclocking en Precision Tweaking pakket. De K8N4-E Deluxe bezorgt u meer power.


AMD Athlon 64-processor

De AMD Athlon 64-processor is gebaseerd op AMD64-technologie, hetgeen de historische introductie betekent van de eerste x86-64 technologie in de markt. Deze volgende-generatie processor biedt een dramatische sprong voorwaarts in compatibiliteit, prestaties, investeringsbescherming en verlaagde total cost of ownership en ontwikkeling. AMD Cool 'n' Quiet™-technologie maakt het omschakelen van processorfrequentie en -voltage mogelijk om stroomverbruik en ventilatorsnelheid te verlagen.


PCI Express-architectuur
PCI Express is de nieuwste I/O-interconnecttechnologie dat het bestaande PCI zal vervangen. Met een busbandbreedte die 4 keer zo hoog is als die van de AGP 8X-interface, presteert de PCI Express x16-bus veel beter dan AGP 8X in applicaties zoals 3D-spellen. PCI Express x1 presteert bovendien beter dan de PCI-interface dankzij de buitengewoon hoge bandbreedte tot maximaal 500 MB/s. De hoge-snelheid PCI Express-interface creëert nieuwe gebruiksmogelijkheden op desktop PC’s, zoals Gigabit LAN, 1394b en hoge-snelheid RAID-systemen.


8 Seriële ATA-poorten

De K8N4-E Deluxe integreert 8 Seriële ATA-poorten voor uw opslagbehoeften. Seriële ATA is de volgende generatie ATA-specificatie die schaalbare prestaties biedt voor vandaag en morgen. Met een gegevensoverdrachtsnelheid van maximaal 150 MB/s is Seriële ATA sneller dan de huidige Parallelle ATA, terwijl toch 100% software compatibiliteit wordt geboden.

AI Audio (8-kanaals Audio)
De ALC850 heeft acht kanalen 16-Bit DAC, een stereo 16-Bit ADC en AC97 2.3-compatibele multi-kanaals audio ontwikkeld voor PC-multimediasystemen. De CODEC kan bovendien automatisch de op de audio I/O-poorten aangesloten soorten randapparaten detecteren en identificeren, en waarschuwt gebruikers in het geval van een incorrecte aansluiting. Geen verwarring meer over Line-in, Line-out en Mic-aansluitingen.


PEG Link
PEG (PCI-Express Graphics) Link laat u de GPU- en VGA-geheugendoorvoer verhogen via het moederbord BIOS, op dezelfde wijze als systeembus en geheugenbus worden getweakt. ASUS-technici hebben de parameters nauwkeurig afgestemd voor PCI-Express kaarten om systeemstabiliteit te bieden tijdens grafische operaties op hoge snelheid. Bovendien is de A8N-SLI, met twee PCI-Express sleuven, in staat PEG Link te activeren op beide grafische kaarten.

Precision Tweaker
Precision Tweaker is ontwikkeld voor serieuze overklokkers. Het biedt manieren om de systeemprestaties centimeter-voor-centimeter en stap-voor-stap te verbeteren om zo maximale prestaties te bereiken! Alles draait hier om het meeste uit uw machine halen en trots te zijn op uw maatwerkcomputer. Precision Tweaker biedt overklokopties voor de belangrijkste onderdelen van het systeem: CPU, geheugen, PCI-Expres en Front Side Bus.

vDIMM
Controleer de hoeveelheid stroom die naar de geheugenmodules gaat. ASUS geeft u voltagecontrole naar de DIMM in 9 stappen.

vCore
Ontdek "exact" hoeveel stroom uw CPU nodig heeft. Stem het nauwkeurig af in stappen van 0,0125 volt!

PCI-Express Frequentie
Ontdek de frequentieopties van uw PCI-Express grafische kaart.

SFS
SFS (Stepless Frequency Selection) maakt FSB-tuning mogelijk van 200 MHz tot 400 MHz in stappen van 1 MHz.

ASUS AI BIOS
CrashFree BIOS2
Wanneer het BIOS gecorrumpeerd raakt, biedt ASUS CrashFree BIOS 2 gebruikers de mogelijkheid de computer te rebooten en een slimme auto-herstel procedure uit te voeren via de moederbord support CD.

Q-fan 2
Een ontwerp met gesproken waarschuwing tijdens POST alarmeert gebruikers bij eventuele systeemfouten, dus geen gecompliceerde LED-boodschappen meer!

PostRepoter
Deze unieke technologie past op intelligente wijze automatisch de ventilatorsnelheden van CPU en behuizing aan de systeembelasting en temperatuur aan, zodat gebruikers in een afleidingsvrije omgeving met minimaal geluid kunnen werken.

AI Overklokken
ASUS K8N4-E Deluxe biedt robuuste overklokopties om uw systeemprestaties te maximaliseren.
-- SFS (Stepless Frequency Selection) van 200 MHz tot 300 MHz in stappen van 1 MHz
-- Voltage CPU, geheugen en AGP aanpasbaar
-- ASUS C.P.R. (CPU Parameter Recall)

Diagnosticeer LAN-verbinding voordat besturingssysteem start!
Netwerkproblemen worden vaak veroorzaakt door een slechte kabelverbinding.
AI NET2 detecteert op afstand een kabelverbinding zodra u het systeem aanzet, en rapporteert eventuele defecte verbindingen terug tot op 100 meter met een nauwkeurigheid van 1 meter.

Meertalige BIOS
ASUS biedt een gebruikersvriendelijk gelokaliseerd BIOS setup-menu om u te helpen uw systeem zo eenvoudig mogelijk te configureren.

Dual RAID
De nForce4-chipset is uitgevoerd met twee Seriële ATA en twee parallelle connectoren met RAID 0, RAID 1, RAID 0+1 en JBOD functies, terwijl de Silicon Image-controller nog eens vier Seriële ATA-connectoren levert voor RAID 0, RAID 1, RAID 10 en RAID 5 functies. De K8N4-E Deluxe is de ideale oplossing voor het verbeteren van uw harddiskprestaties en voor gegevens backupbescherming zonder de kosten van uitbreidingskaarten.

IEEE 1394-interface
De IEEE 1394-interface biedt een hoge-snelheid digitale interface voor audio/video-apparatuur zoals digitale televisie, digitale video camcorders, opslagrandapparatuur & andere draagbare PC-apparaten.

Onmiddelijk muziek
Via deze unieke optie biedt de K8N4-E Deluxe gebruikers een handige mogelijkheid om van hun favoriete muziek te genieten zonder Windows te hoeven starten.

Meertalige BIOS
ASUS biedt een gebruiksvriendelijk gelokaliseerd BIOS setup-menu om u te helpen uw systeem zo eenvoudig mogelijk te configureren.

ASUS MyLogo2
U kunt uw favoriete foto converteren in een 256-kleuren opstartlogo voor kleurrijker, levendiger beeld op uw scherm.

C.P.R. (CPU Parameter Recall)
Als het systeem hangt vanwege een overklokfout, hoeft de behuizing niet te worden geopend om de CMOS-data te wissen. Herstart simpelweg het systeem, het BIOS toont de voorgaande instelling en gebruikers kunnen de CPU-instellingen opnieuw aanpassen.

ASUS EZ Flash
Met ASUS EZ Flash kunt u het BIOS updaten alvorens het besturingssysteem te starten. Geen DOS-gebaseerde flash utility en bootdiskette meer nodig.

Ondersteuning 10 USB 2.0-poorten
USB 2.0 is de nieuwste connectiviteitsstandaard voor de volgende generatie componenten en randapparaten. Achterwaarts compatibel met huidige USB 1.1-randapparatuur, levert USB 2.0 op 480 MB/s overdrachtssnelheden die tot 40 keer zo snel zijn, voor eenvoudige connectiviteit en ultrasnelle gegevensoverdracht.
Korte samenvatting ASUS K8N4-E DELUXE Socket 754 ATX moederbord:
Deze korte samenvatting van de ASUS K8N4-E DELUXE Socket 754 ATX moederbord-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
ASUS K8N4-E DELUXE, 3 GB, AMD, Socket 754, Marvell 88E81111Gigabit LAN PHY, ATX, JBOD
Lange samenvatting ASUS K8N4-E DELUXE Socket 754 ATX moederbord :

ASUS K8N4-E DELUXE. Maximum intern geheugen: 3 GB. Processorfamilie: AMD, Processor socket: Socket 754. Netwerkfuncties: Marvell 88E81111Gigabit LAN PHY. Moederbord form factor: ATX, Soorten RAID: JBOD. Meegeleverde software: Drivers ASUS PC Probe ASUS LiveUpdate Utility Anti-virus software (OEM version)

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van ASUS K8N4-E DELUXE Socket 754 ATX moederbord, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Geheugen
Maximum intern geheugen
3 GB
Processor
Processorfamilie *
AMD
Processor socket *
Socket 754
Netwerk
Netwerkfuncties
Marvell 88E81111Gigabit LAN PHY
Prestatie
Moederbord form factor *
De maat van het moederbord.
ATX
Soorten RAID
RAID configuraties zijn configuraties waarin meerdere harde schijven samenwerken. Dit kan zowel softwarematig (door het besturingssysteem of door de 'controllers' op veel moderne moederborden) als hardwarematig (door een RAID kaart) geregeld worden. De verschillende soorten RAID hebben verschillende voor en nadelen. De belangrijkste op een rijtje:\n0 - (minimaal 2 harde schijven) Het systeem verdeelt gegevens over meerdere harde schijven, waardoor lezen en schrijven sneller gaat, maar wanneer er 1 harde schijf kapot gaat, gaat alle data verloren.\n1 - (minimaal 2 harde schijven) Het systeem slaat dezelfde gegevens op twee verschillende harde schijven op, zodat het falen van 1 van de 2 harde schijven niet automatisch tot verlies van data leidt en het lezen/vinden van gegevens soms sneller gaat.\n5 - (minimaal 3 harde schijven) Het systeem verdeelt de gegevens weer over meerdere harde schijven voor grotere lees- (en schrijf)snelheden, maar slaat op een extra harde schijf pariteitsgegevens op, zodat niet automatisch alle data verloren gaat als er 1 schijf kapot gaat. Nadeel bij softwarematige oplossingen is dat het berekenen van pariteitsgegevens veel processorkracht kost.\n10 - (minimaal 4 harde schijven) combinatie van RAID 0 en 1.\nJBOD - Het systeem 'plakt' de harde schijven achter elkaar, zodat het lijkt alsof u 1 harde schijf ter grootte van alle aangesloten harde schijven heeft. Levert verder geen betere prestaties of databeveiliging dan enkele harde schijven en zou eigenlijk alleen nuttig zijn in het theoretische geval dat u een bestand op zou willen slaan dat groter is dan een enkele harde schijf.
JBOD
Uitbreidingsmodules
Uitbreidingsslots
Lijst van de I/O uitbreidingsslots; inclusief het aantal van ieder slot.
1 x PCI Express x16, 3 x PCI Express x1, 3 x PCI
Inhoud van de verpakking
Meegeleverde software
Drivers ASUS PC Probe ASUS LiveUpdate Utility Anti-virus software (OEM version)
Overige specificaties
Audio-uitgang
Realtek ALC850
Aansluitingen
Een aansluiting (I/O poort) waar u een ander apparaat op aan kunt sluiten
1 x Parallel 1 x Optical + 1 x Coaxial S/PDIF Output 1 x PS/2 Keyboard 1 x PS/2 Mouse 1 x RJ45 4 x USB 2.0/1.1 1 x IEEE1394a 8-Channel Audio I/O
Source Testseek-samenvatting Average rating
Reviews
Updated:
2011-09-25
Testseek heeft 1 proffesionele recensie voor ASUS K8N4-E DELUXE gevonden en de beoordeling is 78 van de 100. Klik hieronder om naar testseek te gaan en voor alle productbeoordelingen, -testen en -conclusies.
78%
X