Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

ASUS WL-106gM Wireless Adapter Intern 240Mbit/s netwerkkaart & -adapter

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
ASUS
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
WL-106gM Wireless Adapter
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
90-I8S002E00-01PZ
Categorie
Via een netwerk kunnen computers met elkaar communiceren en bijvoorbeeld websites, bestanden en printers met elkaar delen. De meest gebruikte netwerkstandaard is Ethernet, u herkent dit aan de vierkante stekkertjes met acht draadjes erin. Thuis en op kantoor begint ook draadloos netwerk met de 802.11b of de snellere 802.11g standaard steeds meer gebruikt te worden, hoewel wireless access points meestal toch nog via Ethernet op het reeds bestaande netwerk (bijvoorbeeld via een ADSL- of kabelmodem voor een internetverbinding) aangesloten moeten worden.
netwerkkaarten & -adapters
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door ASUS: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 nov 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 15954
Deze statistiek is gebaseerd op de 75469 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-11-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73738 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 23 nov 2017 13:26:53
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam ASUS WL-106gM Wireless Adapter Intern 240Mbit/s netwerkkaart & -adapter :
De korte redactionele beschrijving van ASUS WL-106gM Wireless Adapter Intern 240Mbit/s netwerkkaart & -adapter

WL-106gM Wireless Adapter
Meer>>>

ASUS WL-106gM Wireless Adapter Intern 240Mbit/s netwerkkaart & -adapter:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor ASUS WL-106gM Wireless Adapter Intern 240Mbit/s netwerkkaart & -adapter.
Verbeter snelheid en dekking van 802.11g-standaard met factor 8
De WL-106gM biedt de hoogste snelheid en ontvangstgevoeligheid, door de signaaldekking met een factor 8 te verbeteren in vergelijking met 802.11g.

240 MIMO - Verbeter snelheid tot 100Mbps
De WL-106gM benut een nieuwe technologie, 240 MIMO, die gebruik maakt van geavanceerde digitale signaalverwerkingstechnieken om zo de hoogste snelheid en ontvangstgevoeligheid te bieden en het signaaldekkingsbereik te vergroten.

WMM (Wi-Fi Multimedia)
WWM biedt multimedia-uitbreidingen voor Wi-Fi netwerken en verbetert zo het delen van audio, video en spraak content.

Kenmerken:
- 240 MIMO: Geavanceerde MIMO-technologie, dubbele snelheid als 108 MIMO, Gegevenssnelheid: 240Mbps, Daadwerkelijke doorvoer: 100Mbps.
- Sneller dan bekabeld Ethernet: verbeter draadloze overdrachtsnelheid naar 100Mbps.
- Verbeter dekkingsgebied van 802.11g-standaard 8x.
- WMM (Wi-Fi Multimedia) - verbeter draadloze overdracht van audio/video inhoud.
- Gegevensbeveiliging - WPA2, WPA-PSK, TKIP, WEP.
- Ondersteuning 802.11e.
Korte samenvatting ASUS WL-106gM Wireless Adapter Intern 240Mbit/s netwerkkaart & -adapter:
Deze korte samenvatting van de ASUS WL-106gM Wireless Adapter Intern 240Mbit/s netwerkkaart & -adapter-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
ASUS WL-106gM Wireless Adapter, Intern, Draadloos, CardBus, 240 Mbit/s
Lange samenvatting ASUS WL-106gM Wireless Adapter Intern 240Mbit/s netwerkkaart & -adapter :

ASUS WL-106gM Wireless Adapter. Intern, Connectiviteitstechnologie: Draadloos, Hostinterface: CardBus. Overdrachtssnelheid (max): 240 Mbit/s. Soort antenne: PCB

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van ASUS WL-106gM Wireless Adapter Intern 240Mbit/s netwerkkaart & -adapter, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Poorten & interfaces
Connectiviteitstechnologie *
De technologie die het apparaat gebruikt om verbinding te maken:\ndraadloos\nmet draad
Draadloos
Intern *
Het apparaat is ingebouwd of moet ingebouwd worden (Ja/Nee). Nee, betekent dat het een extern apparaat is dat u vaak draadloos of anders met een stekkertje kunt aansluiten.
Yes
Hostinterface *
Descriptions of the products host interface
CardBus
Slot-type
32-bit Cardbus Type II, 3.3V
Bandbreedte
Overdrachtssnelheid (max) *
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
240 Mbit/s
Ondersteunde data-overdrachtsnelheden
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
1 - 240Mbps
Antenne
Soort antenne
Type of antenna, also known an aerial, e.g. external, internal.
PCB
Prestatie
Ondersteunde beveiligingsalgoritmen
Er zijn verschillende manieren om data te versleutelen voordat het verzonden wordt. Over het algemeen geld, hoe meer bits, hoe veiliger.
WPA-PSK,WPA2
Technische details
MIMO+CB: 240Mbps
Overige specificaties
Voldoet aan industriestandaarden
Lijst met industriestandaarden waaraan het product voldoet.
IEEE 802.11g, IEEE 802.11b
Compatibele besturingssystemen
List of desktop operating systems tested as compatible with this product, including coined name and version
Windowss 2000/XP Linux
Uitgangsvermogen
20 dBm@11Mbps; 16 dBm@54Mbps
X