Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

ASUS DRW-1604P-D optisch schijfstation

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
ASUS
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
DRW-1604P-D
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
90-DG4B57-CABZ
Categorie
Met deze drives kunt u DVD\'s en/of CD\'s lezen en (her)schrijven in veel verschillende formaten. Let u bij DVD branders op het verschil tussen DVD+R en DVD-R, vaak kunnen branders niet allebei de formaten schrijven, soms ook wel. Als u een DVD brander koopt die slechts één van deze twee formaten kan schrijven moet u bij het kopen van beschrijfbare DVD\'s altijd opletten dat u de juiste schijfjes koopt. Nieuwere DVD spelers kunnen ook Dual Layer DVD\'s beschrijven, deze schijfjes hebben een capaciteit van 8.5GB in plaats van de gebruikelijke 4.7GB. DVD spelers/(her)schrijvers kunnen over het algemeen ook CD\'s lezen/(her)schrijven. \
De gebruikte snelheidsaanduidingen werken op de volgende manier: een 40x (spreek uit als "40 speed") CD brander kan veertig maal zo snel CD\'s branden als een ouderwetse audio-CD speler ze kon lezen, wat overeenkomt met 40 x 150 KB/s = 6 000 KB/s. Eén DVD speed is gelijk aan 1350 KB/s, dus 9 keer zo snel als één CD speed. Een 16x DVD speler is dus even snel als een 16
optische schijfstations
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door ASUS: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 11833
Deze statistiek is gebaseerd op de 75554 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73825 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 09 dec 2017 03:55:51
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam ASUS DRW-1604P-D optisch schijfstation :
De korte redactionele beschrijving van ASUS DRW-1604P-D optisch schijfstation

DRW -160 4P-D External DVD±/RW Drive
Meer>>>

ASUS DRW-1604P-D optisch schijfstation:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor ASUS DRW-1604P-D optisch schijfstation.
De ASUS DRW-1604P-D is een externe DVD±R/RW-drive die zowel 16X DVD-Write als 16X DVD+Write ondersteunt. De drive is tevens geschikt voor 4X Double Layer, 4X DVD-ReWrite, 4X DVD+ReWrite, 16X DVD-ROM, 32X CD-Write, 24X CD-ReWrite en 40X CD-ROM. De drive is geschikt voor Universal Serial Bus 2.0- (USB2.0) en IEEE 1394-specificaties en is uitgerust met de nieuwste, innovatieve DVD brand-technologieën. ASUS’ externe DVD±R/RW-drives leggen de nadruk op de nieuwste innovaties in cd-brand technologie, namelijk: FlextraLink ™ , FlextraSpeed ™ en DDSS II (Double Dynamic Suspension System II).

Productkenmerken
16X DVD-Write/4X DVD-RW/ 16X DVD+Write/4X DVD+ReWrite/ 4X DVD+R (DL)/ 16X DV D-ROM/32X CD-Write/24X CD-ReWrite/40X CD-ROM

Dual Interface: USB 2.0 & IEEE 1394

Over-Speed branden – Kortere brandtijd en geldbesparing

Precision Recording Technology – Verhoog het aantal keren dat schijf kan worden herbeschreven met factor tien

• FlextraLink™ - Techologie voor preventie buffer underrun fouten
• FlextraSpeed™ - Technologie voor aanpassing optimale schrijfsnelheid
• DDSS II - Double Dynamic Suspension System
• Pickup optische kop LCT - Liquid Crystal Tilt-technologie
• Anti-kantel drivehouder voor stabiel vertikaal branden
• ASUS’ unieke Live Firmware Update Tool
• Ondersteuning Windows XP/ NT/ ME/ 2000/ 98SE , Mac OS X
• Multi-formaat ondersteuning: DVD-ROM, DVD+R, DVD+RW, DVD-R, DVD-RW, DVD-Video , DVD-RAM, CD-R, CD-RW, CD-DA, CD-ROM Mode1, CD-ROM/XA Mode2, Photo CD, CD-I, CD-Extra, CD-Text
• Gebundeld met nieuwste NERO Burning software
Korte samenvatting ASUS DRW-1604P-D optisch schijfstation:
Deze korte samenvatting van de ASUS DRW-1604P-D optisch schijfstation-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
ASUS DRW-1604P-D, 2 MB, 60,000 uur, 32x, 24x, 40x, 140 ms
Lange samenvatting ASUS DRW-1604P-D optisch schijfstation :

ASUS DRW-1604P-D. Drive, omvang buffer: 2 MB, Mean time between failures (MTBF): 60,000 uur. Schrijfsnelheid CD: 32x, Herschrijfsnelheid CD: 24x. Leessnelheid CD: 40x. DVD gemiddelde random access time: 140 ms, Toegangstijd: 130 ms. Gewicht: 1,44 kg

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van ASUS DRW-1604P-D optisch schijfstation, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Design
Intern *
Het apparaat is ingebouwd of moet ingebouwd worden (Ja/Nee). Nee, betekent dat het een extern apparaat is dat u vaak draadloos of anders met een stekkertje kunt aansluiten.
No
Prestatie
Drive, omvang buffer
A reserved segment of memory within a drive device that is used to hold the data being processed.
2 MB
Mean time between failures (MTBF)
Dit is een gemiddelde, dat wil zeggen dat sommige apparaten korter en andere langer dan deze tijd mee zullen gaan.
60,000 uur
Schrijfsnelheid
Schrijfsnelheid CD *
De snelheid van CD branders/spelers wordt gegeven in x, spreek uit 'speed'. Eén CD speed is gelijk 150 KB/s, dat is precies de snelheid waarmee audio CD's afgespeeld worden.
32x
Herschrijfsnelheid CD
De snelheid van CD branders/spelers wordt gegeven in x, spreek uit 'speed'. Eén CD speed is gelijk 150 KB/s, dat is precies de snelheid waarmee audio CD's afgespeeld worden.
24x
Leessnelheid
Leessnelheid CD *
De snelheid van CD branders/spelers wordt gegeven in x, spreek uit 'speed'. Eén CD speed is gelijk 150 KB/s, dat is precies de snelheid waarmee audio CD's afgespeeld worden.
40x
DVD leessnelheid
De snelheid van een DVD brander/speler wordt gegeven in x, spreek uit 'speed'. Eén DVD speed komt overeen met 1350 KB/s, dat is precies de snelheid die nodig is om een DVD videofilm te kunnen bekijken.
16x
Toegangstijd
DVD gemiddelde random access time
De 'random access time' is de hoeveelheid tijd die het duurt voordat het apparaat kan beginnen met het lezen van een willekeurig bestand.
140 ms
Toegangstijd
130 ms
Eisen aan de omgeving
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
5 - 85 procent
Temperatuur, in bedrijf
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely operated.
5 - 45 °C
Temperatuur bij opslag
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely stored.
-20 - 60 °C
Gewicht en omvang
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
1,44 kg
Overige specificaties
Stroomvoorziening
De stroomvoorziening die het apparaat nodig heeft.
100 ~ 240V (50 ~ 60Hz)
Ondersteunde mediatypen
The types of media which can be used with this product.
DVD-ROM, DVD+R, DVD+RW, DVD-R, DVD-RW, DVD-RAM, CD-ROM, CD-ROM XA, Photo CD, CD-DA, CD-Extra, CD-R, CD-RW
Schrijfmethoden
List of methods employed for writing to media
DAO, TAO, SAO, Packet Write, Multi-Session Recording, Sequential/ Incremental Recording, Random
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
155,6 x 226 x 50 mm
Opslagcapaciteit DVD
De hoeveelheid data die op de dvd opgeslagen kan worden.
8.5 GB
Compatibele besturingssystemen
List of desktop operating systems tested as compatible with this product, including coined name and version
Windows XP/NT/ME/2000/98SE Mac OS X
DVD-RW snelheid
4x
DVD+R snelheid
16x
DVD+RW snelheid
4x
DVD-R snelheid
16x
Source Testseek-samenvatting Average rating
Reviews
Updated:
2013-09-22
Testseek heeft 7 proffesionele recensies verzameld voor ASUS DRW-1604P-D. Het gemiddelde van deze proffesionele recensies is 71 van de 100. De gemiddelde score geeft aan hoe profesionals dit product waarderen. Klik hieronder om naar testseek te gaan en voor alle productbeoordelingen, -testen en -conclusies.
71%
X