Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

ASUS DRW1608P2S/D DVD ± R / RW Drive Intern DVD-RW Wit optisch schijfstation

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
ASUS
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
DRW1608P2S/D DVD ± R / RW Drive
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
90-D40410-UAY9
Categorie
Met deze drives kunt u DVD\'s en/of CD\'s lezen en (her)schrijven in veel verschillende formaten. Let u bij DVD branders op het verschil tussen DVD+R en DVD-R, vaak kunnen branders niet allebei de formaten schrijven, soms ook wel. Als u een DVD brander koopt die slechts één van deze twee formaten kan schrijven moet u bij het kopen van beschrijfbare DVD\'s altijd opletten dat u de juiste schijfjes koopt. Nieuwere DVD spelers kunnen ook Dual Layer DVD\'s beschrijven, deze schijfjes hebben een capaciteit van 8.5GB in plaats van de gebruikelijke 4.7GB. DVD spelers/(her)schrijvers kunnen over het algemeen ook CD\'s lezen/(her)schrijven. \
De gebruikte snelheidsaanduidingen werken op de volgende manier: een 40x (spreek uit als "40 speed") CD brander kan veertig maal zo snel CD\'s branden als een ouderwetse audio-CD speler ze kon lezen, wat overeenkomt met 40 x 150 KB/s = 6 000 KB/s. Eén DVD speed is gelijk aan 1350 KB/s, dus 9 keer zo snel als één CD speed. Een 16x DVD speler is dus even snel als een 16
optische schijfstations
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door ASUS: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 04 dec 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 11223
Deze statistiek is gebaseerd op de 74584 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 04-12-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 72864 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 17 okt 2017 15:06:41
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam ASUS DRW1608P2S/D DVD ± R / RW Drive Intern DVD-RW Wit optisch schijfstation :
De korte redactionele beschrijving van ASUS DRW1608P2S/D DVD ± R / RW Drive Intern DVD-RW Wit optisch schijfstation

DRW-1608P2S-D ASUS IDE-drive
Meer>>>

ASUS DRW1608P2S/D DVD ± R / RW Drive Intern DVD-RW Wit optisch schijfstation:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor ASUS DRW1608P2S/D DVD ± R / RW Drive Intern DVD-RW Wit optisch schijfstation.
Dual Format DVD±R/RW Drive

De ASUS DRW-1608P2S-D is een Dual Format DVD±R/RW drive geschikt voor het lezen en schrijven van gegevens op DVD+R/RW of DVD-R/RW formaten. De dubbele compatibiliteitsoptie van de DRW-1608P2S-D laat u DVD’s creëren die kunnen worden afgespeeld op en gelezen door de meeste DVD-ROM drives, DVD-spelers en DVD RAM. Deze functie voorziet u van flexibiliteit en efficiëntie op het gebied van opslag en delen van multimediagegevens.
Korte samenvatting ASUS DRW1608P2S/D DVD ± R / RW Drive Intern DVD-RW Wit optisch schijfstation:
Deze korte samenvatting van de ASUS DRW1608P2S/D DVD ± R / RW Drive Intern DVD-RW Wit optisch schijfstation-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
ASUS DRW1608P2S/D DVD ± R / RW Drive, Wit, DVD-RW, 2 MB, 40x, 32x, 40x
Lange samenvatting ASUS DRW1608P2S/D DVD ± R / RW Drive Intern DVD-RW Wit optisch schijfstation :

ASUS DRW1608P2S/D DVD ± R / RW Drive. Kleur van het product: Wit. Soort optische drive: DVD-RW, Drive, omvang buffer: 2 MB. Schrijfsnelheid CD: 40x, Herschrijfsnelheid CD: 32x. Leessnelheid CD: 40x. DVD gemiddelde random access time: 160 ms, Toegangstijd: 150 ms

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van ASUS DRW1608P2S/D DVD ± R / RW Drive Intern DVD-RW Wit optisch schijfstation, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Bedankt voor dat u een datasheet compleet laat maken door Icecat.

Uw datasheet zal binnen een paar dagen compleet gemaakt worden.

Design
Intern *
Het apparaat is ingebouwd of moet ingebouwd worden (Ja/Nee). Nee, betekent dat het een extern apparaat is dat u vaak draadloos of anders met een stekkertje kunt aansluiten.
Yes
Kleur van het product *
Wit
Prestatie
Soort optische drive *
DVD-RW
Drive, omvang buffer
2 MB
Schrijfsnelheid
Schrijfsnelheid CD *
De snelheid van CD branders/spelers wordt gegeven in x, spreek uit 'speed'. Eén CD speed is gelijk 150 KB/s, dat is precies de snelheid waarmee audio CD's afgespeeld worden.
40x
Herschrijfsnelheid CD
De snelheid van CD branders/spelers wordt gegeven in x, spreek uit 'speed'. Eén CD speed is gelijk 150 KB/s, dat is precies de snelheid waarmee audio CD's afgespeeld worden.
32x
Leessnelheid
Leessnelheid CD *
De snelheid van CD branders/spelers wordt gegeven in x, spreek uit 'speed'. Eén CD speed is gelijk 150 KB/s, dat is precies de snelheid waarmee audio CD's afgespeeld worden.
40x
DVD leessnelheid
De snelheid van een DVD brander/speler wordt gegeven in x, spreek uit 'speed'. Eén DVD speed komt overeen met 1350 KB/s, dat is precies de snelheid die nodig is om een DVD videofilm te kunnen bekijken.
16x
Toegangstijd
DVD gemiddelde random access time
De 'random access time' is de hoeveelheid tijd die het duurt voordat het apparaat kan beginnen met het lezen van een willekeurig bestand.
160 ms
Toegangstijd
150 ms
Gewicht en omvang
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
1,1 kg
Overige specificaties
Schrijfmethoden
List of methods employed for writing to media
DAO, TAO, SAO, Packet Write
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
148 x 197,7 x 42,3 mm
Compatibele besturingssystemen
List of desktop operating systems tested as compatible with this product, including coined name and version
Windows 98SE/ME/2000/NT/XP
DVD-RW snelheid
6x
DVD+R snelheid
16x
DVD+RW snelheid
8x
DVD-R snelheid
16x
Dubbellaagse DVD-schrijfsnelheid
5x
Merk Beeld Artikelcode product Voorraad Prijs vanaf
ASUS DRW1608P2S/D DVD ± R / RW Drive black Intern DVD-RW Zwart optisch schijfstation ASUS DRW1608P2S/D DVD ± R / RW Drive black Intern DVD-RW Zwart optisch schijfstation
(show image)
90-D40411-UAY9 DRW1608P2S/D DVD ± R / RW Drive black  — 
X