Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

ASUS VGA Extreme AX1900XTX/2DHTV 512 MB PCI-E GDDR3

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
ASUS
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
VGA Extreme AX1900XTX/2DHTV 512 MB PCI-E
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
90-C3CFD0-JUAN
Categorie
De videokaart of grafische kaart is het onderdeel van de computer dat het beeld berekent en waar de monitor op aangesloten wordt. Vooral voor mensen die moderne spellen willen spelen , films willen kijken of met andere multimediatoepassingen willen werken is het van belang een videokaart met een snelle grafische processor (GPU) en een groot videogeheugen te hebben.
videokaarten
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door ASUS: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 12 feb 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 17544
Deze statistiek is gebaseerd op de 75404 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 12-02-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73678 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 23 nov 2017 15:57:00
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: 3 year
Lange productnaam ASUS VGA Extreme AX1900XTX/2DHTV 512 MB PCI-E GDDR3 :
De korte redactionele beschrijving van ASUS VGA Extreme AX1900XTX/2DHTV 512 MB PCI-E GDDR3

Asus VGA Extreme AX1900XTX/2DHTV 512 MB PCI-E
Meer>>>

ASUS VGA Extreme AX1900XTX/2DHTV 512 MB PCI-E GDDR3:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor ASUS VGA Extreme AX1900XTX/2DHTV 512 MB PCI-E GDDR3.
- ASUS Splendid
- ASUS Video Security Online
- ASUS Game LiveShow
- ASUS Game Replay
- ASUS Game FaceMessenger
- ASUS OnScreenDisplay

De ASUS EAX1900XTX/2DHTV/ 512M is uitgerust met exclusieve ASUS-innovaties en de ATI Radeon X1900XTX GPU. Dankzij de krachtige ATI Radeon X1900XTX VPU, ondersteunt de ASUS EAX1900XTX/2DHTV/ 512M het beste op het gebied van grafische technologie, waaronder Avivo Video en Scherm Engine, CrossFire multi-VPU technologie, Ultra-threaded en Shader Engine. Gecombineerd met unieke ASUS-innovaties zoals SPLENDID Video Intelligence Technology voor intelligente verbetering van video en interactieve speelmogelijkheden, levert de gloednieuwe ASUS-kaart het ultieme in visueel computervermaak.

Eigenschappen Chipset
Aangedreven door ‘s werelds krachtigste GPU- ATI Radeon X1900XTX.
Ultra-threaded Shader Engine- Ondersteuning voor Microsoft® Direct X®9.0 Shader Model 3.0.
384 miljoen transistors op 90nm fabricageproces.
Geavanceerde Beeldkwaliteit Mogelijkheden.
Avivo™ Video en Scherm Engine.
CrossFire™- Multi-GPU technologie.
Korte samenvatting ASUS VGA Extreme AX1900XTX/2DHTV 512 MB PCI-E GDDR3:
Deze korte samenvatting van de ASUS VGA Extreme AX1900XTX/2DHTV 512 MB PCI-E GDDR3-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
ASUS VGA Extreme AX1900XTX/2DHTV 512 MB PCI-E, GDDR3, 256 Bit, 1550 MHz, 2048 x 1536 Pixels
Lange samenvatting ASUS VGA Extreme AX1900XTX/2DHTV 512 MB PCI-E GDDR3 :

ASUS VGA Extreme AX1900XTX/2DHTV 512 MB PCI-E. Frequentie van processor: 650 MHz. Grafische adapter, soort geheugen: GDDR3, Geheugenbus: 256 Bit, Kloksnelheid geheugen: 1550 MHz. Maximum resolutie: 2048 x 1536 Pixels. DirectX versie: 9.0

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van ASUS VGA Extreme AX1900XTX/2DHTV 512 MB PCI-E GDDR3, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Processor
Maximum resolutie *
De maximale grootte in beeldpunten (pixels) van de afbeelding die het apparaat maakt. Hoe groter de maximale resolutie, hoe beter de beeldkwaliteit.
2048 x 1536 Pixels
Frequentie van processor *
De kloksnelheid van de processor. De kloksnelheid heeft tegenwoordig weinig meer met de werkelijke snelheid van de processor te maken, doordat verschillende processorfamilies en merken een verschillende hoeveelheid data per clock cycle verwerken. Vaak wordt de kloksnelheid in GHz (1 GHz = 1000 Mhz) uitgedrukt.
650 MHz
Geheugen
Grafische adapter, soort geheugen *
Het soort geheugen dat de videokaart gebruikt. Het ene type geheugen is sneller dan het andere. Vaak is er een combinatie van vast videogeheugen (Video-RAM of VRAM), en dynamisch toegewezen algemeen systeemgeheugen (UMA). \n\nEnkele begrippen: RAM staat voor Random Access Memory, SDRAM = synchronous dynamic RAM, DDR = double-data-rate/dubbele datasnelheid.\n\nUMA staat voor Unified Memory Architecture, en is een computer memory architectuur die ervoor zorgt dat de graphische processor gebruik kan maken van het algemene systeemgeheugen.
GDDR3
Geheugenbus *
256 Bit
Kloksnelheid geheugen
1550 MHz
Poorten & interfaces
Dubbel VGA
Yes
Aansluitingen
Een aansluiting (I/O poort) waar u een ander apparaat op aan kunt sluiten
DVI-I, Dual DVI Output
Prestatie
DirectX versie *
DirectX is a collection of APIs (application programming interfaces) for easily handling tasks related to game programming on the Microsoft Windows operating system.
9.0
Prestatie
Shader model versie *
A shader is a program used in 3D computer graphics to determine the final surface properties of an object or image. This can include arbitrarily complex descriptions of light absorption and diffusion, texture mapping, reflection and refraction, shadowing, surface displacement and post-processing effects. It is also used to refer to video graphics hardware units that run these programs.
3.0
Volledige HD
Full High Definition (HD) wil zeggen dat het beeldscherm een beeldresolutie ondersteunt van 1920 x 1080 pixel (of beeldpunten) en over een digitale-tv-aansluiting beschikt
Yes
Technische details
Compatibele producten
PC
Verpakking
Meegeleverde software
CD leather Wallet, King Kong, Asus GamePack, SNOWBLIND, Power Director 3, Media Show, ASUS Utilities & Driver.
Overige specificaties
Mac-compatibiliteit
Geschikt voor gebruik met een Macintosh computer.
No
Soort kabel
9 Pin S-Video - Composite VIVO, 6’ S-video, 6’ Composite
Compatibele besturingssystemen
List of desktop operating systems tested as compatible with this product, including coined name and version
Microsoft Windows
X